Deníček uživatele zenta

24.01.2013

Ahoj děvčátka, prolízám net a našla jsem tento kočárek http://www.detskyruzek.cz/prodej/produkt/2699-firkon_balance a pořád jen slintám :///: :///: :///:

14.01.2013

Ahoj Srpňačky 2013. Dnes jsem 7+3. Na kontrole jsem byla 10.1. (6+6) mimi v pořádku a srdíčko bušilo jak o závod. Příští úterý si jedu pro průkazku a 28.1. na screening. Doma mám dvouletou Vendulku.

Ahoj Zento

koukam, ze ti to prece jen vyslo :one: super :one: tak drzim palce at jde porad vsechno krasne hladce a uzivej si mimiska co nejvic to jde!

tatka ma urcite radost,co? :dance:

19.12.2012

Tak jsem to nevydržela a udělala si testík. Mrška by měla dojet v pátek, ale asik nedojede :s: :s: :s: měla bych být 3+5 :\x: :\x: :\x:

Jsou tam //

:one: :one: :one:
Také se připojuji a moc gratulujuuuuuu !!!!
Já očekávám MS v pondělí, no uvidíme.
Přiznám se - už jsem si taky dělala v teď v podnělí test, ale sněhobílo :r:
Takže si to moc tento měsíc nemaluju.

03.07.2011

Ahoj maminky, prosím o radu, co je tohle za dudlík? Koupila jsem ho v časopise a nevím, jak se jmenuje :-( Díky za odpovědi :-)

Dudlík

Je to Lovi, u nás v DM ani v Rossmanu ho nemají, do Shleckeru nechodím. Viděla jsem je jen v hračkářství, myslím v Pompu - mají tam i dudlíky, lahvičky atd. Jinak taky ho máme, jen v modré a už když jsem ho před prvním použitím vyvařovala, začal se loupat obrázek. No a malá ho doloupala. Dudlík mi jinak přijde super, jen mi vadí ten loupající obrázek.

Ahoj, já jen dodám, že malá z něj velmi rychle olízala tu ověčku :///:
Ale v drogeriích jsem ho neviděla, koupila jsem ho v nějakém dětském obchodě.

21.04.2011

Vendulka si hraje.......... bleška Anežka má úspěch :C]]: :C]]: :C]]:

Vendulka

že větráte zadek :s: ..náš Alfréd má taky nejradši podobnou hračku-pavouka,samozřejmě plyšovýho...čím víc noh,tím líp.A pěkně se rozčiluje,když mu nejde nějaká hračka chytit,jak by chtěl... :a:

21.12.2010

Ahoj, píšu až teď, jelikož jsem měla zavirovaný počítač. Termín jsem měla 15.12., ale 7.12. mi bylo nějak jinak, už jsme byli přestěhovaný a vše hotový, tak jsem si polehávala.

jéééééé....tak to gratuluji k vendulce :) jak jsem to tak četla ...nebo spííše hltala... tak si říkám..že to musím taky zvládnout. Úplně ti toho drobečka závidííím. Tak se opatrujte a hod jsem nějakéé fotečky malééé. Zatím pááá

03.12.2010

Ahoj všem :a: , chtěla jsem se zeptat, jestli jste to měli před porodem, že odešla zátka a pak vás tam dole píchalo :00: ???

To píchání je příprava porodních cest. Já to měla už měsíc před porodem, zvlášť při chůzi, kolikrát jsem se musela zastavit a počkat,až to přejde. Trvalo to jen chvilinku, ale stálo to zato. Přeju bezproblémový porod.

Ahojky to píchání mám taky,ale nevím jestli se podle toho můžeš orientovat,že přichází porod,protože já to píchání mám už tak 3 týdny a dneska jsem 40+5 a porod nikde.Měj se hezky a ať v tvém případě to výjde.

Ahoj mě to začalo taky tak 37+3 a trvá to do teď to jsem 39+5 :o) je to dost nepříjemné, ale taky nevím co to je asi jak se děloha připravuje na porod.. jinak nevím

Ahojky, mě pár dní před porodem bolelo a píchalo úplně všude, děsný... určitě se u tebe něco chystá, jen není jistý, kdy přesně to přijde...držím palečky, at je to co nejdřív. papa Alushka77

01.11.2010

Ahoj děvčátka, tak jsem přijela z kontroly a vše je v poho. Zajímá mě to CS mám 3??? A jsem 33+5. Minule jsem měla 1. Máte to taky??? Díky za odpovědi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka