Deníček uživatele Zelda1

10.01.2009

Mala uz mi stoji v postylce,vcera jsme skusily taky par krucku s choditkem,tak jsem se chtela zeptat od kdy se davaji boty?!

No Monča už chodí, takže botičky jsem začala dávat teď..ale nedávám ji je na celý den..sundavám je, protože mě by bylo tedy nepříjemné mít celej den svázanou nohu, spíš, jen aby se v nich naučila chodit a taky máme chladněji od podlahy..(je nám 10měs.)

No my máme už taky bačkůrky a střídám je s protiskuzovejma ponožkama aby si na ně zvykl, protože už dost taky pochoduje!

no, my jsme dostali papučky k ježíšku. V chodítku už řádi jako ďas za ruce taky chodí celkem dobře. A navíc máme v bytě trochu zimu od podlahy, takže mi už jsme v papuzčkách- minulý týden jí bylo 8m.

Čau Zeldo. Převládád názor, že na doma stačí ponožky protiskluzky a botky až na ven, když už opravdu bude ťapat :)

09.01.2009

posilam nejake fotky,dlouho jsem neposlala tAk to napravim ;)

Téda, to je ale šikovná pronceznička :qu: :one: :girl: Je krásná a šikovná - to se jen tak nevidí ;)

Holčička je krásná, ale je to chodítko opravdu nutné? V současné době je pediatři naprosto nedoporučují.

In reply to by Romana

tot choditko diteti nic nenici - nedoporucuji se ty kam to dite posadis :) o tohle se jen opira kdyz chodi takze aspon nad tim deckem si nenicis porad zada :D Ps: zeldi jeste ze sem ho ja nekupovala - byly by to vyhozeny prachy - mala na vanoce uz tapkala jako diva :!k:

07.01.2009

kdybyste meli zajem tak si pisnete ;)

26.12.2008

:qu: :qu: :qu: no ne uplne ale skoro.kleci a stoupne si,ale jeste ji radsi pridrzuju aby nespadla.stoji na spickach :\x:

no tak to je šikulka, móc gratulujeme!! :qu: :h: Monča už umí až 6 kroků a za ruce chodí jako blázen a moc se jí to líbí.. ;)

25.12.2008

mala jak mi zacala klecet tak se dneska 2x bouchla do hlavy.Ne moc,vzdycky malo.Nestihla jsem za ni skocit.A pul hodiny ji vzdycky nosim a rikam si jak jsem blba.Uz aby to bylo za nama a ty pady a vse

Ahojky, holky, kdyby jsi viděla naše pády, dokonce si rozrazila strašně moc pusinku, to bylo děsný..ale teď už je to lepší..je to šikulka..:-) tak pevný nervy..

Ahoj Zeldo, tak tohle znám. Je to hrozný, co? Tobík se už taky asi 5x pořádně praštil do hlavy..nejdřív, když začal klečet a přitom šátral rukama, kam až došáhnul a mezitím ztratil stabilitu a rovnou, jak prkno na plovoucí podlahu a majznul se do hlavy..Jednou se mu to stalo i ze stoje. Pořád ho hlídám, teď už má lepší koordinaci, ale občas to uhlídat nešlo, byla to vždycky sekunda.
Už mě napadala i helmička:)...Teď to bude holt náročné období!:))

25.12.2008

Tak co jake byli Vanoce???

Ahojdá, tak to si to užívala jak ta naše, tahala ty pytlíky papíry mašličky a když viděla jak se všichni do těch krabiček dobívají tak se na ten svůj poslední dárek taky tak vrhla a trhala s mojí pomocí a moc se jí to líbilo!! Jinak tady na to chodítko co máte jsem taky koukala, že by se to malé mohlo líbit, příjde mi to lepší než ty chodítky co se v vnic sedí a odstrkuje nožičkama to je špatné na kyčle, ale tohle se mi zdálo dobrý, na to to dětsko už musí zvládnout stát a jen mu to pomáhá při stabilitě co na něj malá?!

In reply to by Zelda1

No mě se tohle chodidlo taky moc líbílo a málá už stojí opřená o věci a začíná se přitom i posouvat kolem takže jsem si říkala že by se jí to mohlo líbit!! Koukala jsem na něj v nábytku Kika ho měli za necelých devět stovek, na kolik vás vyšlo to vaše??

09.12.2008

Prave mi dosel dopis a nejak mu nerozumim.

vždycky když se jedná o nezl. dítě, ustanovuje se opatrovník. U našeho soudu je to témeř vždy Městský úřad. V usnesení, které ti přišlo už by měl být přesně označen. Další co ti přijde bude až předvolánka k jednání s datumem a hodinou a kde přesně, tedy číslo dveří a patro, kde se jednací síň v budově nachází a kde jednání bude probíhat. Zasílá se to jak otci tak matce nezl. a také opatrovníkovi, ten vystupuje jako "třetí nezávislá strana", která je tam v zájmu pro dítě. Testy DNA nařizuje soudce až tam :a:

Dojdi si do poradny pro rodinu a mezilidské vztahy, fungují v každém větším městě a tam ti zdarma poradí nebo na sociální odbor.D.

08.12.2008

Piji vase deti z pitka nebo z dudlu?Mala bude mit 10mesicu a chtela bych ji pomalu ucit na pitko.Zkousela jsem to,ale neumi to.Jak ji to mam naucit?A druhy dotaz.Kdyz krmite deticky a sahaji vam po lz

adámek pije z pitka asi od 7 měsíců.. možná se vám to bude zdát nehygienický, ale taky nevěděl co s tím, tak jsem potáhla, aby tam cítil to pití a od té doby pije :-) lžičku nedostává, jednou si jí vzal a to bylo něco :s: :00: je mu 8 měsíců pryč

Ahojky, tak dcerce jsem davala jiz od sesti mesicu pitko... Jsou fajne lahvicky z Aventu... Jsou od 6. mesicu a pak jeste jedna od jednoho roku...Jinak lzicku ji nedavam do rukou, nevim, jak by to dopadlo.. :D

tak pitko sme zkoušeli už od 8měsíce a vždycky to jen okusovala,když ho nechtěla nenutila sem ji to,jen sem ji ho sem tam šoupla na flašku místo dudlu a na konci 11měsíce z toho začala pít úplně sama aniž by se zakuckávala,...(máme od Aventu).Lžičku vždycky po jídle od roka jí sem tam dávam misku s trochou jídla a ať zkouší sama,sice je to všude,ale Nel se to hrozně líbí a baví jí to.... :a:

Holky dekuji za rady ;) Tak budem zkouset a snad se brzy povede.A jinak s tou lzickou to tak delam taky.Az po jidle,nebo ji dam na lzicku malinko,ale je pak cela zaprasena :s:
Tak dekuji.Ja jdu.Jede mi to hrozne pomalu.

07.12.2008

Jsou krásný, ale já mám svýho x-landera a nevyměním ho za nic...je větší než většina sporťáků (myslím prostor pro prcka) a potom je ještě větší od JANÉ - sporťák... ;) , ale je fakt, že golfky jsou lehčí a skladnější, o tom žádná :///:

Ahojky Zeldi tak já chtěla taky prve sporták,ale nakonec jsme koupily golfky espiro city a jsou moc fajn,.Jinak kočárky jsou oba moc pěkné,ale rozhodla bych se pro ten druhý :one:

In reply to by Zelda1

Jaja ani nemluv já mám klascký trojkombinak a mame ještě pořád verzi s korbou i když korba už tam není,ale malá do nej tak tak vleze tak je možné že taky budeme muset přestrojit na sporták,ale jne v leže ještě nesedíme:-)Golfky jsme kupovaly hl.kvůli skladnosti na vylety o prazdninách a byl ijsme radi,že jsme ho měly ty co mám jsou fakt skladné dobře.Je toho hodsně chapu že se nemužeš rozhodnout.Já už se těším až skončí zima a zase s golfačema vyjedeme:-)))Tak snad se ti podaří nějaký vybrat,ale ten druhý fakt pěkný.

In reply to by miky

No casem se budu muset rozhodnout.Prave zas nevim jestli neni zbytecne kupovat ten sportak kdyz mam tu kombinaci.Ze bych mohla mit rovnou golfky.Tech penez taky moc neni takze bych sla rovnou do golfek???nevim nevim.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka