Deníček uživatele Zdenka26

17.04.2011

Zdravíme vešechny naše kamárádky kamárády z Březnáčků 2010 :a: nějak se nám po Vás zastesklo tak jsme se přišli podívat jak rostete kámoši naši a musím přiznat že už jsme vel

Zdravíme Březnátka 2010
Zdravíme Březnátka 2010
Zdravíme Březnátka 2010
Zdravíme Březnátka 2010

Přidáváme se ke gratulantům a s vojtíkem posíláme terince hudlánka, je to holka šikovná :k: Teda dlouho o vás nebylo ani vidu ani slechu, tak to doufám napravíte :) :a:

no tebe jsem tady uz dlouho nevidela. :) Myslela jsem si na vas a rikala jsem si jak se asi mate a vidim,ze s princeznou krasne :one: Mala je moc krasna.Strasne to leti.Je to uz pres rok cojsme se bavili,uf :a:

In reply to by Zdenka26

to ti verim,ze ve spojeni s braskou je to dva certici :) Mam doma to same a casto padam na hu....bu :00: Je to sila a nezstavim se celej den a teprve az zalehnou do postele,tak nastane troska klidu,ale zase jen na chvilku,protoze mladsi LUkasek ma 11mesicu a budi se v noci casto porad rad,takze rano jsem jak po exhumaci,ale manza mi nastesti pomaha jak muze,protoze jinak bych ty nase dva milacky musela vystrlit do vesmiru a sama skoncim v blazinci :s: :h: Je to sila,ale jsou to milacci,sama vis o cem mluvim ;) Zdeni,mejte se krasne a uzivejte slunicka :a:

23.11.2010

Ahojík babulky :a: , mám možnost mít levné povinné ručení na auto. My jsme se z 8900,- ročně dostali na 3700.-(máme velký obsah) ročně.

Babulky nemám čas každé odpovídat na mail, mám doma 8 měsiční cácorku takže Vám všem kdo jste mi napsali příjde nezávázná nabídka všechno jsem to odeslala a sami se rozhodněte. :k:

15.06.2010

Ahojík Březnátka naše :a: i když my jsme vlastně dubínci ale to neva :s:
Holky prosím Vás tápu a tápu co mám dělat :$$:

Hoky nevím co dělat přírustek za týden 120g .......máme dokrmovat???:o(

Ahoj.My přibrali za týden 20g a dr. zatím dokrm nenařídila.Začala jsem brát homeopatika na zvýšení laktace a uvidíme.Být tebou,tak nedokrmuju,myslím,že 120g týdně je pěkné.Tak kojení zdar a ahoj

Jéééééééééééjda holky vy jste zlatíčka, vůbec jsem nečekala tolik komentářu moc Vám všem děkuji.Nestihnu bohužel napsat každé zvlášt dvě dětičky jsou dvě detičky tak aspon takhle :h:
Hodně jstě mě nakoply a Sunar je u mamky :D udělala jsem si plný hrnec plívky a papáme a kojíme :C]]: Prvního syna jsem kojila jenom 14 dní proto ted chci vydržet co nejdýl.Ale je fakt že kojím jenom z jednoho cecíku, takže i tohle je u mě úspěch.
Malá je spokojené děťátko, takže to přestanu řešit, nevím čím to asi nejspíš tím že Terezka je vymodlené miminko, teď řeším všechno daleko víc než u Martínka.
Jsem hrozně ráda, že tenhle web a za Vás holky, že takhle dokážete pomoci, mnohdy potřebujeme poradit, povzbudit a je super vědět,že se máte vždycky kam obrátit.Takže velké DÍKY! :w:
PS: ještě zítra koupím homeopatika děkuji Alex ;) a snad to bude ok..
Tak se opatrujte holčinky zdravíme s Terinkou všechny kámoše a kámošky :a:

Joooooo a ještě co se dneska stalo.........Terezka začala krásně pást koníčky a to jsem si v pondělí stěžovala doktorce že se ji nějak nechce, doktorka mě uklidinila, že ještě máme hoodně času a dneska šup a paseme :s: snaží se dokonce přetočit se zádiček na bříško a zasmála se nahlas.....no holky já jsem happy jak dva grepy :s: :s: a ted už mizím do vany dokud to naše zlatínko spinká.Tak papááá :a:

Krásná je Terinka! :h: Nedokrmuj - pokud nepláče a je spokojená,tak bych to nedělala.Věř si!!! :k: Já teda kojím z obou prsů,ale mléko už mi dávno nestříká a mám je takové vycuclé,ale Nela je spokojená ... a to ve 3měsících jsme vážily a měřily míň než vy teď. ;) Já už mám taky MS,tři dny po 19 dnech - skvělé teda. :00: A možná by to mohlo být i tím. :€}€: A ta stolice je OK,pokud nesmrdí hnilobou,tak kyselej smrádeček je v normě. ;)

Ja nevim ale prikrmovat jen podle toho je ted malo pribrala je podle me blbost, miminka pribivaji skokove a navic se to pribirani s vekem snizuje. My pribrali za 6nedel 650gr a je to v poradku..jestli je mala spokojena a neplace hlady tak podle me neni duvod...ty rucky jsou normalni a s hladem nesouvisi a byla by skoda ji ucit na prikrmy kdyz nemusis. Laktaci si zvysit muzes castejsim kojenim, nebo stridanim prsou u kojeni taky to tak nekdy udelam..drzime pesticky at jste brzicko zase v pohode mamko, a netrap se podle me uplne zbytecne!! Papa

22.05.2010

Ahojík babulečky :D :a:
tak vkladám další nehtíky, zase bílá francie ta se mi libí ze všeho nejvíc :C]]: jinak jsem si koupila růžové tipy tak příště bude změna.

Další hokus pokus :o)

Jsou moc hezoučký :ww: razítka nepoužívám, takže neporadím. A ozdůbky lepím na nehty tím lepidlem co je na tipy :one: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moni nebooj naučíš se ;) , já taky bojuju ale chce to cvik.A holky tady taky poradí :)
Moje nehtařka má taky kapku jiný postup, ale hlavně že drží, i když né úplně jak by měli ale to taky příjde....teda doufám :€):

Krásné, takové něžné...jinak k těm lepkám - mně když něco nedrží, tak to normálně přilepím lepidlem na tipy, nebo nehet potřu slabounkou vrstvou gelu, plácnu nálepku, chvilku zapeču a potřu silnější vrstvou gelu ;-)

19.05.2010

Ahojík babulky :a:

Holky DANA- nirtoděložní tělísko máte zkušenost???

TAK JÁ MĚLADAN 6 LET A VŠE BYLO V POHODĚ. MS JSEM DOSTÁVALA PRAVIDELNĚ SNAD I NA HODINU,ŽÁDNÝ PROBLÉMY. ALE PAK JSEM NEMOHLA DLOUUUUUUUUUUUHO OTĚHOTNĚT PODRUHÉ 3 ROKY,ALE TY PÍŠEŠ,ŽE DALŠÍ EE TAK MYSLÍM,ŽE BYS JÍ MOHLA.PA

Já mám taky trombofilní mutace a tělisko jsem měla a bylo to dobrý. Jen mi tam vadil takový ten provázek, co vyčuhoval, tak jsem ho zkrátila.
Při trombofilich jde brát antikoncepce pro kojící matky ja brala cerazette.

10.05.2010

Zdravím holčinky :a:

První nehtíky :-)

Ahoj no vidíš :-) říkala jsem, že je to jednodušší a amnohem praktičtější a hlavně rovnější a hezčí než french gel :))) Takže super :) Zasloužíš jedničku ! :-)Siaaara

07.05.2010

Ahojíik holky :a:
tak už máme svoje nehtíky bohužel ted nemám foták doma tak fotku potom dodám.

ahojky,kdyz naneses vrstvu gelu otoc ruku ( nehty at jsou dolu) po chvili otoc a dej do lampy,nerovnosti potom spiluj...hezky se ti vytvaruje c oblouk

ahojky to se ti myslím vytvaruje ,když víckrát přetřeš gelem oni se na třou myslím jednou dají do lapmy podruhé natřou dají do lampy a po třetí na na třou a dají do lampy záleží jak chceš ..mě to tak aspoň dělali

03.05.2010

Ahojda všem v klubíku :a:

Ahoj, já jsem s bilýma tipama taky moc spokojená, hlavně to jde strašně rychle od ruky a hlavně, gelem nenamaluješ takovou linku, jako vytvoří ten bílý tip. Je to fakt super, Tip se nebrousí do přechodu, jen se zdrsní, aby ulpěl bezbarvý gel. Fakt je to fofr, jsem spokojená !!!

já si dělám nehtáky už asi 3 roky, nejprve jsem používala bílej gel, ale jak s kterým se dalo rpacovat a navíc jsem měla vysoký nános, tak už asi 2 roky používám bílé tipy, nejprve jsem je objednávala z Polska, ale teď už jsou i tady v ČR :-) výbavu mám pořádnou :-))) A tipy jsou úplně super, strašně to ušetří čas :-) Siaaara

In reply to by Siaaara

Ahojky, můžeš mi prosím dát tip, které tipy jsou nejlepší a ne moc drahé na francii tudíž bílé tipy? Zatím jsem se teda přihlásila na aukro tak musím počkat až příjde přihláška a pak nakoupit :s: :+^*: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka