Deníček uživatele Zdenice

20.08.2010

Ahojky HOlky,
tak jsem tu opět po dlouhé době.

ahoj Zdeni, teda to je macík, skoro 7 kg. ale je krásný a jak čtu, tak i moc šikovný. A s tím očičkem se netrap, já se ségrou jsme to prý měly taky a ve 3 měsících nám ten kanálek propíchli a byl pokoj. a prý jsme to ani necítily a nebrečely, takže žádný strach :-)

02.08.2010

ahojky maminky,
na tento web chodím už nějaký ten pátek, ale teprve teď jsem objevila klub Olomoučaček :-) můžeme se k vám přidat do klubu? :-)

25.07.2010

Ahojky Maminky,

Ahojky, je to teda divný, ale malá je taky plně kojená a kaká mi cca 4x denně a :*8*: mi říkala, že je to normální... tak já tomu teda moc nerozumím, co je teda normální? Aby kakali denně nebo jak se jim chce ?? :? Promiň vím že to není k danýmu tématu, ale fakt by mě zajímalo jak to teda je.. :00:

In reply to by Janinka07

U plně kojených dětí je normální stolice několikrát denně a stejně tak i stolice jednou za 10 dní. Když nekaká často, znamená to, že veškerý mlíčko, který sní, využije a spotřebuje, tudíž pak nemá co vylučovat. Takže tak :-)
Malej mi cca do 7-8 týdnů taky kakal x-krát denně.
Teď se mi spíš jedná o tu konzistenci stolice...

03.07.2010

Ahojky Maminky,
mohly byste mi poradit? v pravém prsu mi nejspíš zatvrdlo mléko :-( kojím z něho pravidelně, takže to je asi tím vedrem

Teda, dávat na ztvrdlé mléko led není dobrý nápad ;)
Dej si pěkně teplou sprchu a proudem teplé vody si prsa promasíruj. Já jak si sednu do vany a začnu na sebe lít teplou vod tak mi začne mléko samo téct. A to mám po ránu pěkně tvrdá prsa plná mléka, jak holčička vnoci pije jen jedenkrát.

In reply to by Sangsue

Ahojky,
Právě, že jsem si nebyla jistá, jestli už mi to nejde do zánětu, protože teplá voda ani masírování (což obvykle dělám) nezabíraly, tak proto jsem zvolila to ledování a obklady. Ještě se mi nestalo, abych měla takovou mega hrču, která nechtěla povolit. Včera jsem nahřívala a dnes už je to mnohem lepší.
Malej mi v noci pije taky jen jednou, ale takhle tvrdý prsa jsem z toho ještě nikdy neměla...

In reply to by Zdenice

Takže už lepší? To je dobře.
Hlavně zstaň u odstříkávání. Vždycky po nočním krmení ještě vystříkej z prsou co tam zůstalo než zase usneš, ať se ráno neprobudíš opět s tvrdými prsy. Já v noci odstříkávám do prázdna a ráno se budim zase s plnejma.

ahojky prosimte me pomohlo vlest do rpschy pod teplou vodu a normalne na ferovku pod tou teplou vodou odstrikat siceto je ztrata, ale pomohlo mi to :one:

02.07.2010

Maminky,
ještě jsem se chtěla zeptat, jestli budete nechávat svoje dítka očkovat proti rotavirům?
Děkuji

HOlky,
můžu se jenom zeptat, proč je nenecháte očkovat? my jsme ve fázi rozhodování a tak mě to zajímá :-)
Děkuji

In reply to by Zdenice

já hlavně proto, že už takhle je těch očkování poměrně hodně do takovýho malýho tělíčka ... my jako děti jsme proti tomu očkovaný nebyly a zvládli jsme to, krom povinných očkování mi přijde důležitý akorát naočkovat proti pneumokokovi, protože to kromě jiného má chránit proti zánětu středního ucha a s tím jsme v dětství bojovali furt

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka