Deníček uživatele Zdenda3

21.05.2015

Tak naše květinka oslava už 5 narozeniny,letí to jak blázen,máme doma předškoláka :dance: .Už to není jen to hodné miminko,umí se taky pěkně vztekat,je ukecaná :call: ,tvrdohlavá, no ale je to naše sluníčko,jsem hrozně šťastná že ji máme :h: :h: :h: :h: :h: Mrkněte jak nám roste,vkládám ještě fotečku z poutě ve žďáru. :a:

Soňulčiny 5 narozeniny
Soňulčiny 5 narozeniny
Soňulčiny 5 narozeniny
Soňulčiny 5 narozeniny
Soňulčiny 5 narozeniny
Soňulčiny 5 narozeniny
Soňulčiny 5 narozeniny
Soňulčiny 5 narozeniny
Soňulčiny 5 narozeniny
Soňulčiny 5 narozeniny

Ahoj Zdeni, přesně tohle jsem si říkala taky, za rok pofrčí do školy - :00: Ta rozčepýřená fotka nemá chybu :one: :s: :s: :s:
Rostou ty děti nějak rychleji :r: nějak jsem se nestačila ani ohlínout a našemu Honzíkovi bude ani ne za měsíc rok :h:

03.11.2014

Ahoj květinky,jak se máte?Přidám pár fotek z léta,Soňulka si moře krásně užívala :h: a chtěla by tam jezdit snad každý víkend :s: Jinak chodíme do školky druhým rokem,moc se jí tam líbí :€s€: ,co se týče nemocí je to uplně o něčem jiném než loni.Jak se chystáte na ježíška,u nás letí nej nej stavebnice takže pár krabic lega to jistí :one: ,pak nějaká společenská hra,hadříky,knížky,potřebovala by

Soňulka poprvé u moře
Soňulka poprvé u moře
Soňulka poprvé u moře
Soňulka poprvé u moře
Soňulka poprvé u moře
10.05.2014

Soňulce už jsou dnes 4 roky :h: ,letos měla společnou oslavu se sestrama a moooc jsme si to užily :kiss: ,počasí nám přálo takže jsme jako každý rok mohly slavit na zahradě s grilováním a příjemným posezením,bylo to moc fajn :€s€: Přidávám pár foteček.

Narozeniny
Narozeniny
Narozeniny
Narozeniny
Narozeniny
Narozeniny
Narozeniny

všem holkám přeji vše neeeeeej :k: domeček je teda parádní :one: a Soňulku bych snad málem ani nepoznala, hrozně vyrostla! :a:

Přejeme Soničce všechno nejlepší!! :k: :k: :k: ten květen je fakt super na ty oslavy :€s€: :€s€: O víkendu jsme slavili taky toho desátého :///: protože přijela kamarádka, která má dvojčata a slavily 4 roky 4. května! Tak jsme to spojily dohromady a děti si to moc užily! Plánuju jestli neudělat ještě takovou minioslavičku jen s tatínkem a s maminkou, protože náš tatínek byl ještě v sobotu v práci a přijel až kolem čtvrté odpoledne, a to už byly dárečky rozbalené a dortíky sfouknuté, ještě uvidíme, aby toho nebylo zase moc :s: :s:

Soničce moc gratuluji a přeji hlavně hodně zdravíčka :k:
Krásné fotky, jsem ráda, že se vám oslava vydařila :one:

My jsme slavili s kluky už minulou neděli 4. května, ale pořád jsem se nějak neprobrala tím množstvím fotek, co jsem udělala. Ale až to vytříbím, tak sem určitě taky nějaké vložím :-).

Mějte se krásně, pa :a:

28.10.2013

Klubík nám upadl tak se ho pokusím trochu oživit.Vícenásobné maminky hlaste se.

maminky......jméno........věk........počet dětí ......těhulka........věk dětí

Ája.79......................???..............34..........4..........ne...........17K,14K,2H,mimiK
cifrspionka............Jitka..............34..........3..........ne...........16H,5K,2K

Ahojky holky,aktualizuji informace,jsem těhotná,TP 4.10.,čekáme čtvrté dítě,bude to holčička,doma mám holčičku 4,5r,chlapečka 3,5r,holčičku 2 roky,díky Eliška

Ahoj maminky, prosím o aktualizaci u mě. Dlouho jsem tady nechodila,děti rostou jako z vody. Povedlo se nám další mimi. Jsem ve 12tt. Doma máme 14 K, 10 H, 8 K a skoro 6 K. Je mi 33 let, termín mám v listopadu. Fazolka je podle uz zdravá. Výsledky krve budu mít v pondělí.

26.06.2013

:q: Miminkovské skore: :q:

Červen : :$}: :$}: :$}: :$}: :$}: :$}: :$}: :$}:

Červenec : :||): :||):

Červencové neočekávání aneb snažilky sem

Ahojte holky, nepsala jsem vám sem nijak zvlášť poctivě, ale podělit se s vámi o svůj vnitřní krásný pocit musím. Včera v šest ráno jsme se vrátili s mužem a mými dvěma syny z dovolené v Chorvatsku. Byla jsem po cestě úplně hotová, ale stejně jsem si ještě udělala rychlovku test a ona mi tam skočila. Sice slabounká, ale byla tam! Dneska už jsem měla doma jen test s nižší citlivostí a je tam a už je krásně viditelná! Zatím to nechci nikde moc vykřikovat, k Dr. půjdu až kolem osmého týdne na srdíčko, ať vím na čem jsem. Ale moc moc doufám, že jsem na začátku svého třetího úspěšného těhotenství. Po čtyřech měsících snažení je to zkrátka tu a vám všem moc přeju, abyste tenhle pocit brzy zažily taky!
Jinak co se příznaků týče, prsa mě bolely od půlky cyklu už asi třetí měsíc, takže těm jsem moc význam nepřipisovala. Ale už tak týden mě docela dost bral podbřišek a to jsem u těch neúspěšných měsíců neměla. Tak jsem to prubla. Jo a ještě jeden poznatek...ovulaci jsem musela mít trošku jindy než ukazovaly testy. Resp. měla jsem v době ovulace testy celkem silné (rozhodně nebyla testovací silnější jak kontrolní), ale pak mi testy sílily ještě asi o pět dní později a to už bylo dávno po ovu. V den ovu mě bolelo břicho a měla jsem i takový zvláštní výtok, tak jsem to prubla i přes ne úplně pozitivní testy a ono se zdá to vyšlo právě takhle. :dance:

08.06.2013

Tatínek vyrobil,kamarádka pomalovala a Soňulka má nádhernou postýlku :€s€:

Soňulčina nová postýlka
Soňulčina nová postýlka
Soňulčina nová postýlka
Soňulčina nová postýlka
Soňulčina nová postýlka
Soňulčina nová postýlka
Soňulčina nová postýlka
Soňulčina nová postýlka

Zdeni, ta je nádherná!!!! fakt super! skláním se před šikovností manži a kamarádky. co Soňulka, jak se jí líbí? :a:

27.05.2013

:q: Miminkovské skore: :q:

Květen : :$}: :$}: :$}: :$}: :$}: :$}: :$}: :$}: :$}:

ahoj děvčata, také se s manželem snažíme, předvčírem ms skončila, měla jsem 18 dní zpoždění, tak jsme už doufali a ona mrcha dorazila... mohu se k vám přidat? :) Jsem po dvou zamlklých těhu, první v 8. týdnu, druhé v 9. týdnu, takže jsem po dvou revizích a taky už bysme rádi, aby se zadařilo :)

29.04.2013

:q: Miminkovské skore: :q:

Duben :$}: :$}: :$}: :$}:

Květen : :||): :||): :||): :||): :||): :||): :||): :||): :||):

Májové neočekávání aneb snažilky sem

Tak ještě jsem v nemocnici,přítel mi donesl notebook,protože mě pustí možná zítra a né dneska. Včera jsem začla krvácet,ale už hodně měla jsem celý kalhoty od krve -z ničeho nic,prostě jako by něco prasklo.Tak jsem se šla osprchovat a jela s přítelem do nemocnice.Než jsme tam dojely ,tak už jsem zase měla kalhoty od krve .Už jsem to prostě věděla,že je to špatný :r: Srdíčko už bohužel nebilo,takže na pokoj a naštěstí mě vzaly už odpoledne -předtím jsem vždy čekala do druhého dne. Ve spěchu jsem si sebou zapomněla vzít vložky :( Ráno tu byl můj gynekolog a říkal ať si z toho nic nedělám,že tomu dáme čas a v lednu mě chtěl poslat na IVF ,takže když budu chtít začneme se stimulací po třech měsících a musím mít dobré výsledky krve a sliznice,kterou mi odebraly při kyretáži,kvůly nadměrnému krvácení.Prý jsem ztratila skoro dva litry krve :r: :n: a jelikož mám hyperplazii a jsem navíc chudokrevná ,tak je to špatně a musím brát železo a ještě něco mi předepsaly a askorutin-myslím že je proti krvácení. Už to mám za sebou po třetí,ale rozhodla jsem se že prostě miminko chci a někdy snad bude-ptaly se mě totiž jestli nechci na sterilizaci,ale to opravdu ne.Nechci mít doma jedináčka -opravdu to miminko chci.Já prostě každý dva roky otěhotním a pak potratím :r: :r: :r: moc to bolí,ale všechno se vrátí na začátek .Moc děkuju že mám svojí dceru ,protože jinak by ta bolest byla ještě větší.Po prázdninách se začneme zase od nuly snažit ,tak snad už to vyjde. Děkuji holky že semnou soucítíte,protože opravdu nemám kamarádky,které by to vůbec zajímalo :O Děkuji že mě podržíte a můžu se tu vyzpovídat.Takže já jdu odpočívat a pak se k vám vrátím.Sice se budeme snažit až v září,ale napsat mě Zdeničko můžeš.Děkuji vám všem že jste tak hodný :h: pá Pavlína :)

24.04.2013

:q: Miminkovské skore: :q:

Březen : :$}: :$}: :$}: :$}: :$}:

Duben : :cc): :cc): :cc): :cc):

Teda jestli teď neotěhotním, tak v červnu budu pít taky ten kontryhelový čaj, při pletí skalky jsem si všimla, že mi všude roste, tak si ho udělám, můžu spařit i syrový :? to asi nevadí ne?

24.02.2013

Miminkovské skore:

Unor: :$}: :$}: :$}: :$}: :$}:

Březen: :||): :||): :||): :||): :||):

SNAŽILKY :*O*:

Březnové neočekávání aneb snažilky sem

Ahoj holky, taky bych se s dovolením přidala k vám snažilkám. Snažíme se teprve od letošního února po vyndání Mireny. Do včerejška jsem si myslela, že už to snad i vyšlo, měla jsem už 4 dny za sebou duchy na testech a pořád hroznou žízeň a bazální teplotu stále nahoře. Jenže dnes brzo ráno najednou přišla červená mrcha (15.DPO, 34.den cyklu) a docela i dost bolestivá, takže zklamání, naděje pryč a jede se znova od začátku. :\/: :-g( Jediné pozitivum to má, brala jsem od začátku cyklu do ovulky kontryhelový čaj, kotvičník a jeřáb ptačí + vitamíny GS Mamavit a aspoň mi to narozdíl od toho předešlého cyklu prodloužilo luteální fázi z 8 na 14 dní. Tak snad příští měsíc, uvidíme... :a:

Zdeni kam jsem se stratila :$$: ??? Je posledního a mrcha stále nikde :00: , dnes jsem 55DC. Včera jsem si dala červené vínečko, ale krapet jsem to přehnala :///: , takže trpím jako zvíře. To je tak, když se nepije pravidelně :s: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka