Deníček uživatele Zazlink

17.11.2008

Dobry vecer holky,

stary,ale stava se to u miminek muze mit hlen a trosku krve ve stolici antibiotika vam nejspis narusila mikrofloru nas Filipek je bral hned po narozeni protože se narodil se zanetem plice a mel pak velke problemy s briskem a myslim že to muze zpusodit i nedostatek nejakeho vitaminu tusim E,ale to si nejsem jista nejspis vam daji nejake kapicky na upraveni mikroflory

In reply to by rozmarynecka

Je nam 9tydnu a antibiotika bereme take od narozeni, ale budeme je brat az do 1roka:-(( Lukasek pujde na operaci...antibiotika bere na prevenci, tak ze ne plnou davku. Davam probioticke kapicky a sama beru laktobacilus tabletky. Snad to nebude nic vazneho. Ach jo jsem z toho smutna.

05.11.2008

Tak zase pisu dalsi clanek do denicku. Hrozne to utika. Chtela jsem se jen podelit o dalsi zkusenost s problemem ohledne kojeni.

ahojky, tak to by mě čekalo v sobotu. celou sobotu mě bolelo tělo a byla mi strašná zima. na prsu jsem měla velký červený flek a bylo tvrdé. nakonec jsem si vzpomněla, že v porodnici mi radili masáže a paralen. takže jsem o chlapa dostala termooblečení na lyže a paralen a do rána jsem byla fit....tak držím palce, ať už se to neopakuje...je to fakt bolest!!! martina

29.10.2008

Tak si predstavte ze Lukasek roste jako z vody a zacinam vyrazovat jeho dupacky:-)) dneska v noci jsem ho prevlekala ptz se poblinkal a v cistycvh dupackach skoro nenarovnal nozky:-))

26.10.2008

Dobre ranko,
chtela jsem se zeptat jestli mate nekdo tento sterilizator a zda se v nem daji sterilizovat kalisky od aventu s tim modrym vickem? moc dekuju a preji krasnou nedeli Z.

30.09.2008

Ahojky maminky,

Ahoj Holky, moc Vam dekuju za zpravicky. Vzdycky to potesi ze si clovek uvedomi, ze v tom neni sam a je spousty maminek, ktere jsou na tom podobne. Lukasek sice neni uplne spaci, ale jeste to porad to jde o proti jinym miminkum. Jsem rada, ze mi necha alespon chvilenku na kukovat na net a cist si ostatni trable a radosti maminek. Mame pouze vecerni hodinu mezi 18-20hod kdy se dost vzteka a place. Ale pote mne necha spinkat v noci po 3hodinach a nastesti vzdy\po kojeni hned usne:-)) radi to zatukam:-)) Tak se mejte krasne a hezky den Z a L

ja se snažila byt s malou co nejvic venku první tyden sem byla doma s tatkou pak sem navstivila svoje rodič na par dnu a snažila se to mít co nejvíc akčni abych neměla na depky cas a malá neměla čas na plakání a zvládly sme to krásně taky na me sem tam padl splín ale mala byla mooooc hodná a skoro neplakala

Ahojky já měla hrozně spavou a tedy moc hodnou holčičku, takže já byla v šestinedělí naprosto spokojená. Protože hodně spinkala, tak jsem spinkala s ní a moc si to užívala. Ale je to tím, že byla tak moc hodná :h: :h: :h:

ja jsem mela sestinedeli v pohode....jediny co me trapilo,ze sem nebyla s muzikem.A unava byla hrozna.......proste jsem padala na hubu.

Ahoj 'Zazlink, jojo....
u nás je to podobný. Tedy u mě - jak píšeš - jednou euforie z miminka a za chvíli depka, jak to všechno zvládnout v klidu. Ale to k tomu asi patří. Bude to OK. Já měla tuhletu poporodní depresi ten den co mě a maličkou pustili z porodnice. Byla jsem totálně mimo. Seděla jsem s ní v obýváku na gauči celý den. Měla jsem ji v náručí a chvíli kojila, chvíli jsem brečela, pak jsem ji přebalila, pak zase kojila a brečela... no, byla jsem úplně zoufalá. Přišla mi ten den návštěva a já je normálně vyhodila. Ale nějak je to den ode dne lepší. Už se to upravuje. Viktorka je strašně hodná, v noci krásně spinká, takže budím já ji. A přes den skoro vůbec nepláče. Jen když potřebuje přebalit a já se k tomu chvíli nemám, nebo když má velkej hlad. Takže v klidu. Já myslím, že jsme na tom všechny stejně. Všem se nám plaší hormony, nevíme co dělat dřív a jsme nevyspalé, rozladěné, unavené, zároveň šťastné.... brzy se to spraví.
;) Doufám. :s:
Effka a Viktorka

25.09.2008

Ahojky vsechny maminky, tehulky a cekatelky,

Holky moc dekujeme za gratulace. Ja taky bulim kdyz to po sobe ctu....ty emoce jsou fakt silny a kdyz koukam na toho drobecka v postylce tak jsem cela rozneznela. Drzim vsem pestiky papa

Strašně moc gratuluju :\x: :qu: :\x: , .... je to krásný a dojemný, až mě to rozbrečelo!!... Tak hodně zdravíčka s cvrčíkem!!!! :cc):
A ať se máte co nejkrásněji a hlavně ať jste v pořádku a ať Lukáše krásně roste!! :a\|: :qu: :dance:

Gratulace k Lukáškovi, vždy si ráda přečtu o porodě, který proběhl takhle pěkně v pořádku a pohodě a vše dopadlo OK. Tak si to moc moc užívej.

09.09.2008

Zdravim vsechny,

janka.82

Já už chci takýýýýýýýýý :dance: Držím moc palečky, ať to máš co nejrychleji za sebou a hlavně zdraví :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka