Deníček uživatele zajda

25.01.2010

kdy začít s příkrmem a šavy babičky tvrdí že už ted se stavy je nám teprve 7týdnu všude písou az od 4měsíce malou nekojím je na umělé mám dávat odvar z ovesných vloček nebo něj

Ahoj,ja myslim že určite nedavej nic a počkej až do ukončeneho 4 měsíce.Rady babiček neposlouchej,dřiv se dělalo vše jinak.Odvar z vloček se dava myslim kdyz ma mimi zacpu pokud se nepletu..... :a:

proboha,rady babiček ber s rezervou at malé neuškodíš,ještě je malinká a nemá zažívaní na to,aby snesla štávy a odvary...jesli je na UM,tak příkrmy až od ukončeného 4 měsíce a i ty musíš opatrně a postupně...určitě ti tvoje dr.poradí...já vím,že babičky ti odpoví,že svoje děti tak taky krmily a jsou zdravé,ale je prostě jiná doba :qu:

Ahojky,my jsme taky na UM a zatím nic nedávám,jen čaj.Já myslim že opravdu až od ukončeného 4.měsíce,teď stačí jen mlíčko,popř.čajík.

08.11.2009

Ahojky holky, tak do termínu mám ještě 21dní a můžu Vám říct, že se začínám pěkně bát.

Jsem ráda že v tom nejsem sama :///: je nás tu více to je opravdu obava z neznáma. S mamčou a segrou to probírám pořád mamča je chytrá na ní zapoměli a rodila mě ve výtahu takže to opravdu pěkné vzpomínky nejsou a sestra ještě mimčo nemá ale chytrá je jako rádio :s: :s: jojo nebudu se bát budu si říkat že to zvládnu a pak budu mít :$}: milášika už u sebe a konečně se na ní podíváme holky dík hned mám lepší pocit

Ahojky, já mám dnes přesně 21 dní do termínu... mám taky trochu obavu z toho jak to zvládnu, jak to bude u porodu, jestli nebudu úplně neschopná a budu umět spolupracovat, jestli se personál bude chovat hezky-ani se tolik nebojím té bolesti... Nejhorší je, že se bojím, že pokud mi nepraskne voda, tak nepoznám, že už to je ono a že to nejsou jen poslíčci nebo tak... No a nemluvím o té obavě, jak to budu zvládat, až bude náš mrňousek s námi... Myslím, že je normální mít strach, jdeme přece do něčeho úplně nového a neznámého a já se zároveň i hrozně moc těším... neboj, určitě nám to všechno dobře dopadne... Držím palce, ať máš své miminko brzo u sebe - hodně štěstí...

To je škoda :-) , že se bojíš, ale úplně to chápu!!! Taky jsem se bála, teda až u druhého, protože jsem věděla do čeho jdu. Zvládneš to určitě! Mě vždy u jakýhokoli strachu pomáhalo si říct, tak za 15minut to mám za sebou (např. u matury), u porodu jsem si řekla, když mě v 10 dopoledne praskla voda, že nejpozději zítra budu maminka a budu mít miminko a hrozně mi to pomohlo :one: nakonec jsem se i těšila. Na každýho zabýrá něco jinýho, co tobě nepomáhá nic? A co někdo komu bys to řekla, třeba mamince, kamarádce. Možná by stačilo, kdyby tě vyslechla a trochu by se ti ulevilo... Každopádně vám všem přeju krásný porody a zdravá miminka :kytka:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

Ahooooooojky holky :a: , tak se k vám přidávám :00: , protože jsem na tom úplně stejně jako vy. Dneska jsem také začala 36. týden. Tak nějak se zatím taky nebojím, jen na mě jdou takové divné pocity z toho všeho neznáma, takže čekám, že mě každou chvíli ten strach taky přemůže. Zatím jsem si z toho nic nedělala a tak bych byla moc ráda, aby to tak zůstalo, ale nevím nevím :n: . Teď jsem byla dvakrát v porodnici za kamarádkama, co porodily a už jsem tam z toho moc dobrý pocit tedy neměla :O !!!!! Ale vždycky si říkám přežily a zvládly to ostatní, tak já musím taky :///: , i když vím, že až ta chvíle nastane, tohle mě rozhodně neuklidní :$$: !!! Tak nám nezbývá holky nic jiného, než si navzájem držet palečky :s: :one: :°O°: !!!!!! Ještě si užívejte těhulkování, ještě máme chviličku času ;) !!!!!!

26.10.2009

Ahojky zlatička potřebuji poradit.... dneska jsem si balila věci do porodnice a pořád se mi zdá že mám pro malou zableno málo věci. termín porodu mám 29.11.

ahojky holky jojo čepičky mám zbalené dvě tenkou a hrubou rukavičky a botičky mám specialní co jsou přišité k té teplé kombinéze. jinak do autosedačky mám koupenou hrubou deku a já si taky myslím že těch pár metrů do auta to stačí ráda bych vám to tu hodila na fotkách ale manžel mi musí donést kabel z práce. Fotky mám nafocené a nemám to jak stáhnout takže pak vám to ukážu pokud to tu budu umět dát:-) tak zatím papa těhulky jinak děkuji ted jsem už klidná že to mám dobře:-))

ještě ti chybí čepička. Já mám jednu bavlněnou a jednu pletenou nato. A dvoje rukavičky. Taky jedny bavlněné a jedny pletené. Pak to chce kombinezku, nebo zavinovací pytel do autosedačky a raději ještě beru fleece deku.

já mám nachystanou bodynu, na to mikinku a trošku zateplenou mikinovou bundičku, ponožky, botičky, polodupky (tepláčky se šlapkama ;) a nebo punčocháčky uvidím, do čeho se mi bude líp soukat :s: ) bavlněnou a teplou čepičku, rukavičky a pak zavinovačku do autosedačky a pokud bude moc zima tak na těch 15 metrů přes malou dám dečku ;)

Ahojky, my máme termín 30.11. a plánuju, že malému dám košilku nebo bodyčko, dupačky, svetřík, slabou a pletenou čepičku, slabé a pletené rukavičky a zimní kombinézu, pak bude ještě celý v zavinovačce do autosedačky... Doufám, že to bude takhle ok, taky nemám moc představu, jak moc by se mělo miminko obléknout...

předpokládám, že dáte malou ještě do autosedačky, kde budete mít pravděpodobně zavinovačku do autosedačky nebo obyčejnou deku....z porodnice přešupnete do auta a z auta do bytu...a když taťka (nebo kdo pro vás přijede) v autě zatopí, než tam přijucháte, tak se jistě nemusíš bát, že by malé byla zima ;)
napadá mě akorát, že v tom seznamu nemáš čepici....ale samozřejmosti se často nepíšou :-)

22.10.2009

ahoj holky včera jsem špekulovala se zásuvkama na elektřinu protože jsem se rozhodla pomoct seškrábat zbytek barvy po malování a namontovat si zásuvky a co se nestalo.

Ahoj holky dnes jsem byla u doktora a ten řekl že pokud jsem neomdlela a nebo neměla zástavu srdce tak je vše oki:-)) a pohyby mám to jsem hned zjistala protože jsem hraniční diabetička tak jsem si vzala 1čtvereček čokina a to se pak v bříšku dělo věcí nestíhala jsem tu moji malou milovanou holčičku krotit:-)) ta tam snad hrála na honku nebo co:-) jinak o tom že ta růže je takové onemocnění jsem nevěděla ..... no pořád jsem myslela že je to z toho že se v těhotenství maminka lekla a chytla se za dané místo! a opravdu jsem nikdy po tom nepátrala co je na tom pravdy. tak holky držím všem palečky at nám to pěkně ubíhá a hezký porod pokud na něho čekáte jako já....... doufám že se mi už nic nestane:-))) papa všem

Ahojky, asi bych radši brnkla doktorovi a řekla co se stalo... myslím, že jistota je jistota... Buď na sebe a mimínka opatrná...

Ahoj zajdo no růže ta nehrozí je to straprokokové onemocnění tak že z proudu to nedostaneš ,ale být tebou zajdu na kontrolu ať se na mimi podívají nebo alespoň zavolám a řeknu co se přihodilo a jestli máš přijet.Proud není sice vidět ale následky z něho bohužel jsou a i když je to malý výboj měla bych já osobně strach kort když si cítila brnění toť můj názor......hlavně ať jste v pořádku páááá

Nemyslim si ze by na sobe neco melo mit natoz ne ruzi, to je kozni nemoc. Pokud ty ses nespalila tak se nespalilo ani male. Neboj vsechno bude v poradku, pokud se citis ty dobre a nic ti neni a citis pohyby tak se neboj. Drzim ti palecky at je vse v poradku.

09.10.2009

Ahojky holky ještě nemám koupený kočárek a potřebuji radu máte někdo kočárek Tako jumper gt?

Přidám také svůj názor a zkušenost. S kočárkem Tako nemám osobní zkušenost, ale ještě než se nám narodila dcera (3 roky) tak mě většina známých a zkušenějších maminek od značky Tako odrazovala. Prý jsou to "levné krámy". Osobně se mi ani moc nelíbí. Ale to samozřejmě bylo před 3 lety a to model gt ještě asi nebyl na trhu. Píši to proto, že už dnes vím, že se vyplatí poslouchat. Pár lidí mě také odrazovalo od čekého výrobce Patron Bohemia, ale přesto jsme se rozhodli podpořit českou firmu a koupili model Zephyr ... už nikdy více !!! Po 3 měsících se mi podařilo ho konečně prodat za méně než polovinu kupní ceny. Absolutně špatně ovladatelný, do města mezi lidi naprosto nevyhovující. Strašně špatně se s ním zatáčelo apod. Nakonec jsem už potom kupovala jen použité kočárky a zásadně tříkolky nebo s předními otočnými kolečky. Měla jsem Jané Slalom. Quinny Speedi, Quinny Buzz, Casualplay S4 i S6, a mnoho dalších. Ale všechny byly super (S6 trošku méně) !!! Záleží na tom jaký design se komu líbí. Ale co se týče ovladatelnosti a kvality jsou na stejné úrovni. Teď čekáme druhé mimi a už mám koupený Quinny Buzz s předním nafukovacím terénním kolečkem. Už se těším na ten požitek z jízdy :-)

Holky dík za váš názor. Já neznám nikoho kd by tento kočárek měl. S manželem jsem se na něho byli kouknout a jsme teda opravdu moc nadšeni no nic uvidíme líbí se nám kombinace červeno černá. No tak asi do něho půjdeme konstrukce vypadá dost dobře a manipulace se nám zdá taky lehká no tak to riskneme:-) Uvidíme když tak se pak koupí jiný:-)

Ahojky, já znám 5 lidiček kolem sebe, kteří mají kočárky značky Tako a 3 z nich už reklamovali.. Nevím co přesně mají za typ a sama osobní zkušenost nemám, ale jen píšu zkušenosti mojich známých.... My jsme se rozhodli pro kočárek značky Patron - je to česká výroba - já jsem ale chtěla hlavně praktický kočárek vzhledem k místu kde bydlíme... www.patron.eu

Zkušenost nemám, ale připadá mi podezřele levný :n:
My jsme nakonec objednali Mutsy urbanrider - je sice dražší, ale všude je na něj jen samá chvála a v reálu se nám na prodejně líbil naprosto nejvíc - i manželovi, kterej hlavně kouká na technickou stránku a kvalitu provedení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka