Deníček uživatele wewebebe

06.12.2012

Ahoj děvčata,

Taky jsem letos byla...uz podruhe. Zakrok OK,bezbolestny....ten den jsem lezela opravdu poctive, druhy dej jsem polehavala a od tretiho dne jsem fungovala normalne. Prvni 2 dny se u 1,5 lete dcery stridal tatinek a trochu pomohla teta ;-)

chodila jen na záchod a sprcha,netahala jsem nic těžké asi týden a snažila se hodně odpočívat a max.týden opravdu jsem se jen flákala doma ;) hodně jsem se bála,proto jsem zapojila hodně manžela a pomáhala hodně moje mamka :one:

In reply to by omonka

Ahojky,
já když byla na plodovce při druhém těhu, tak malé bylo 10 měsíců, nechodila, takže nošení a zvedání bylo stálé... také jsem tři dny jen ležela, a pak dva týdny odpočívala, manžel si vzal dovolenku, nechtěla jsem riskovat, abych si to pak nevyčítala.
Přeji, aby u Tě bylo vše o.k. a spokojené těhulkování :a:

Ahoj, byla jsem na odběru včera, není to nic hrozného ležela jsem jen jeden den,, to mi moc době nebylo, dnes uz funguji é normálně, procházka nákup úklid.Synkovy budou tři.

01.10.2012

Kdo se přidá?? Pojďte devčata, ať můžeme klábosit o těch našich dvou // ;)

ahojík holky, snad budu taky patřit do červňátek :) na kontrolu jdu 15.10., to bych měla být v 8 týdnu a dr. by mi měl potvrdit, jeslti je vše v pořádku :)

Tak děvčata moc gratuluji!! A už jste byly u dr.? Mě dnes sestra objednala na 18.10. to bych měla být 8tt, tak už snad bude :h:

11.09.2012

Ahoj! :€s€:

Díky za vaše rady...nejspíš to budou přece jen stoličky, koukala jsem do pusinky a má tam nejak červeno :a:

Dceři rostly prvnís tolky cca kolem 14 - 15. měsíce, syn měl v roce už stolky dvě, ve 14 měsících už 12 zubů, možné to určitě je :s:

Ahoj. Naše měla v roce pouze 2 zoubky, v 18. měsících 5 zoubků, v 19. měsících 9 zoubků a teď jí bude 20 měsíců a má 13 zoubků včetně 4 stoliček.

Tak nám to šlo tak, že co kontrola, to přesný počet zubů, na roční 12 na 18. měs 18 a ve 20 měs komplet 20 zubů. Také nás dost trápily, tedy nikdy ne teploty, ale malý měl špatné spaní a dost kňoural.

Tak my měli na roční prohlídce už 3 stoličky venku, teď v necelých 15 měsících máme venku už i špičky špičáků, takže 16 kousků :dance:

08.05.2012

Ahoj děvčata, dostalo se mi do rukou pár těchto samolepek, tak než je vyhodím, chtěla jsem se zeptat, zda se nebudou někomu hodit.

19.04.2012

Ahoj holky, vždy zvažuju, zda se vás zeptat na radu, ale vždy jsem pod tlakem silných negativních emocí, tak si to raději nechávám pro sebe 8) Ale dnes by to šlo. ;) Co mě (nás) trápí.

To jsou hrozně těžký situace a chápu tvé rozhořčení. Taky jsme měli nějaké řešení s tchýní a tchánem, ale ty situace nebyly tak hrozné jako máš ty. Já jsem to vždycky probrala s manželem a on jako jejich syn se to s nima snažil vyřešit. Nejdříve to bylo kecání od všeho kolem malé. Sotva se narodila, tak při každé návštěvě tchýně valila rady a připomínky co mám jak dělat. Manžel jim to pak řekl, v tu chvíli byli naštvaní a pak byl klid. Teď je to asi týden, co jsem si stěžovala na to, že tchán když přijde, tak čumí do okna, místo aby zazvonil. Manžel vyřešil. Ať jí zkusí něco říct on. Že to je váš domov a ráda bys tam měla svoje soukromý. A když tě ruší u krmení, tak bych jí řekla: Prosím vás, on na vás pořád kouká. Takhle se nenají. Mohla byste počkat až se nají?

Ahoj no nezávidím, ale to jste museli vědět když jste byt kupovali ne ? Nechápu jak to máte rozdělené, babička bydlí u vás, je nemohoucí a pečuje o ni tchýně ? Tak to by s ní měla být prakticky celý den ne ? To si ji měla vzít k sobě. To je jen můj názor. Jinak u mě by si zakouřila jednou a podruhé už by se neodvážila, to se na mě nezlob ale je to váš byt a máte malé dítě takže tam si dupni. A vlastně ty seš tam doma a je to tvoje dítě tak když se ti něco nelíbí tak jí to řekni, já jsem taky držela hubu a dopadlo to blbě, teď vím že jsem měla zakročit hned na začátku. Jinak s tím že vám tam chodí jak se jí chce ti asi moc nepomůžu, já bych na takové bydlení nepřistoupila, aby mi tam lezla tchýně několikrát denně to bych skončila v blázinci. My máme svůj dům a tchýně se nám tady s*ala do věcí do kterých jí nic není a skončilo to tady šílenou hádkou, já si teď už do ničeho kecat nenechám. Měla by jsi promluvit s manželem, dohodnout se na nějakých pravidlech a promluvit s tchýní, tohle snad nemůžeš dlouho vydržet a babička tady může být ještě hodně dlouho. Stůj si za svým, vím co to je když je člověk s nervama v p..... kvůli tchýni papa

ahoj tak v prví řadě bych se ozvala co vám ma co hulit ve vašem bytě !!!!!! a za druhy když to nepomůlže prostě vymente zamky a je to na dveře kouly je to přece váš byt a neboj se ozvat !!!!!!

04.10.2011

Pokusím se vám přiblížit můj porod, ale hlavně průběh celého těhotenství a dobu po porodu. Takže jak to začalo?? Nebo spíš, jak začaly problémy....

Ahoj,
tak to je sila! Hlavně aby bylo už vše OK! Já mám taky RH neg. a i býv. manžel i současný partner,se kterým jsem těhu mají RH poz. Vím,že jsem injekci dostala po odběru plodovky při prvním těhu,takže doufám,že bude vše v pořádku.
Hodně zdravíčka, určitě je malý bojovník a už bude jen dobře!

Ahoj..teďka se mi snad rozklepalo celé tělo. 3krát jsem potretila, prvně ve 20 týdnu(porod) zánět po plodovce, injekci jsem dostala, za 4 roky ve 12 týdnu nevyvýjelo se , injekci jsem taky dostala a hned na to po 3 měsících asi stresem, ale to odešlo samo, hnedka nějak ze začátku, test pozitivní, ale na UTZ jic nebylo vidět a to jsem nic nedostala...Mám z toho teda te´dka docela strach. Ale přej vám aby vše bylo už jen a jen dobré!!

25.05.2011

tak jsem se dnes konečně dozvěděli, copak čekáme. Všichni říkali, jak to bude holka, mám břicho všude, ale hlavně ne vepředu, přibrala jsem přes boky a zadek.

Ahoj, nespletla sis rok? My máme říjňátka už víc jak půlroční - hihi. Jsme říjňátka 10
Ale jinak moc gratuluju.

03.04.2011

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli je tu některá taky takový pošuk a jezdí v těhu na bruslích. Já jsem tedy ješte nevyjela, ale mám choutky a určitě dříve nebo později vyjedu.

Tak jsem nakonec dnes neodolala a trochu si zabruslila, stezka byla krásně čistá a v 9,30 i min. lidí, takže to bylo super. Konečně letos nějaký pořádný sportování...jen manža to neslyšel moc rád.

ahojky. Jsem rada, ze sem nebyla nebo spis nejsem jediny posuk. Jezdila jsem na bruslich jeste v zari a to jsem 6.1 rodila. Vedle me jel vetsinou manzel na kole a jistil, kdyby se mi udelalo treba nejak spatne. Koupila jsem si tepovku a hlidala si tep, abych se moc nezatezovala a nejak mimcu neublizila. Ted uz jezdim zase, ale tentokrat uz s kocarkem :-)

Ahoj, no jako myslim si samotne brusleni uskodit nemuze, ale jen nesmis spadnout...
Ale vim ze ted je kamaradka tehotna a je asi ve 4mesici a dr. ji rekla ze klidne muze dal jezdit na koni, jen nesmi spadnout, ale to nemuze nikdo tusit tak radsi nejezdi. Ale ty brusle jsou podle me docela bezpecne kdyz budes davat pozor, Takze bych klidne vyjela na tvem miste :-)

tak ja jsem takove tendence mela taky...jako fakt, ze si kazdy tukal na celo..akorat me v podstate pak bohuzel zachranila kamaradka, ktera si vyjela, jela z maleho kopecka, ujelo ji to na sterku, natahla se jak siroka tak dlouha a o mimi prisla..takze jsem si to rychle rozmyslela....clovek fakt nikdy nevi, co se muze stat..nemusi to byt ani vlastni vinou, muze do tebe nekdo narazit...radeji vydrz hezky na pristi rok a pak budes drandit s kocarem a hubnout na bruslich, ja si to pak hezky uzivala:-)

27.02.2011

Ahoj děvčata, nevíte některá kde přesně ve Varech provádí screening. Díky

Ahojky naproti terminálu když přejdeš silnici tak je hned centrum reprodukční medicíny a genetiky tak tam, je to naproti komerční bance- ulice Bělehradská. Platí se 1000 kč, udělají s tebou a partnerem takový ten rodokmen jaký máte v rodinách nemoci, udělají 3D ultrazvuk a vezmou ti krev

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka