Deníček uživatele Wer-Unka

20.07.2010

Milé tety fčelušky, fčelátka a deníčku,
dlouho jsme sem s Madlenkou nic nenapsaly. Jen si čteme jak se máte vy, tak to dnes napravujeme! :girl:

Novinky od Madlenky
Novinky od Madlenky
Novinky od Madlenky
Novinky od Madlenky
Novinky od Madlenky

tak hlavně že se nic nehorši :qu: a fotečky sou úžasné a krásný kočárek máte krásná barva :€): madlenka má zrzavé vlásky :#o:

Veru, Madlenka je krasna, a sikovna, ze vse tak lehce zvlada!!!!! :h: Mate dost trapenicka, ale dle toho co pises, z Tebe srsi energie a radost ze zivota, to je super!!!! :k: Budeme drzet peste, aby vsechna vysetreni dopadla vyborne, a aby jste meli co nejmene starosti!!! Mate krasny kocarek holky! Prejeme krasne opocinkove leto na chajde! :k:

krásné fotečky a Madlenka je mooc roztomilá ;-) je super, že už přibrala! Jinak si to obě užijte na chatě, to budete mít labůžo :one: a načerpáte síly na podzim ;-) Lucka

Madlenko ty jsi tak krásná panenka :c: celá maminka! :€p€: jste moc šikovné jak to všecko krásně zvládáte :k: v Motole jsou hodní :*8*: kouknout na tebe, s něčím pomůžou a uvidíš jak budeš pak lítat jak dračice :s:

10.06.2010

Ahojky včelátka a mamky včeličky :a:

Pozdrav od Madlenky pro všechny včeličky a včelátka!
Pozdrav od Madlenky pro všechny včeličky a včelátka!
Pozdrav od Madlenky pro všechny včeličky a včelátka!
Pozdrav od Madlenky pro všechny včeličky a včelátka!

:h: Madlenko ahoj koťátko, moc Vám to všem sluší. Jsi moc roztomilá a máš krásné rodiče :) Jinak maminka s tatínkem jsou teda srandisti, prý návod a náhradní díly :s: To víš, dala jsi jim pořádně zabrat :h: Pa pa bojovnice a zase se ozvi :k: :a: Posíláme s Matyáškem obrovskou pusinku!

Teda Madlenko, ty jsi taková krásná, jemná princezna :h: A jakého máš hlídače :) Třeba se v Motole potkáme :) Verunko povedla se vám! Držíme palce a posíláme moc a moc zdravíčka. Opatrujte se :h: Šárka a František

seš nádherné miminko a mamča je kočka!!! Wer-Unko, v rodném listě máte Madlenka? Kamarádce se to jméno moc líbí, jen neví ten základní tvar. :h: :h: :h: :h: posíláme hodně sil :a:

09.06.2010

Ahoj všem maminkám, včeličkám a miminkům :a:

Pocení miminek

To je opravdu vedrem....Já s Rozárkou v těch šílenstvech zůstávám doma (navíc byla očkovaná, tak doma být i musela)
Na postel jí rozdělám deku a nechávám ji hajat nahou nebo jen v lehkém bodýčku.máme v baráku příjemný chládek, tak je spokojená

Taky si myslím, že je to vedrem, malý je orosený jak malé pivo :c: a má potničky. Taky upocená zádíčka a hlavičku, sundávám mu čepičku, když jenom trochu můžu, určitě je to dobrý a Madlenka je jen jako ostatní mimča prostě umořná vedrem :) :k: :a:

Ahoj Verunko. Je to normální. Fanoušek má na sobě body s krátkým rukávem, plenku a taky se potí jako myška. Museli jsme koupit do bytu ventilátor, bylo tu nedýchatelno. Určitě to bude tím vedrem. Opatrujte se holčinky :h:

je to normální že se tak chudátka malé potí, nejdůležitější je pak dávat bacha aby je neofouklo nějak víc když jsou spocení jinak jsou raz dva nachcípaní :€[€: Madlenka je krásná princezna :qu:

Vitej Werunko, myslelea jsem na Vas...jak se Vam dari?
Doufam, ze dobre.
Maly nema vlasky, ale kdyz mu dam kloboucek, taky je spoceny...byl dnes uz tak unaveny a zmoreny, ze neumnel zabrat a jedine to slo ven v kocarku ve stinu mi spinka uz skoro hodinu.
Mame jenom overal s kratkymi rukavy a kalhotami a ven ho prekryvam aspon plenkou, na doma jenom overal.
Je to normalni, tyhle tepla jsou dost narocne i pro nas, ne jeste pro ne.

20.03.2010

Ahoj všem včeličkám z ÚLu a ostatním maminkám, těhulkám a mimískům :a:

Ahoj Wer-unko, teda to jsou věci.... Madlenka beruška malá a už takhle zkouší :( , ale je to statečná holčička a ty taky :one: Doufám,že bude všechno brzy v pořádku a dál už vás čeká jen všechno DOBRÉ :w:
Psala jsi že se narodila bez kostrče... - jak se tohle řeší, co se s tím dělá ?
Moc držíme palečky vám oběma :h:

In reply to by kukačka

... :a: díky za milou zprávu!!!
No s tou kostrčí jsem taky "čuměla", že to vůbec jde jí nemít... nejdřív jsem si představovala že malá nebude moc chodit, sedět atd., ale na to to prý vliv vůbec nemá a s tím, že chybí se nedá dělat vůbec NIC. Každopádně to kupodivu souvisí s tou vadou, že nebyla dírka do prdelky (všechno ze vším souvisí - i když nechápu jak). Kostrč defakto zastává funkci "podporovatele" močového měchýře, střev, svěrače konečníku apod. - tlačí na tyto orgány a podporuje správné vyměšování... jak přesně se to projeví v životě ti doktoři neřeknou - taky nevědí :|€|: a u každého je to jinak. Madlenka by mohla mít třeba problémy s udržením stolice nebo s inkontinencí, ale třeba taky ne.... bůh ví holka - na něco je ještě medicína krátká. Existuje ale prý spousta lidí, kteří kostrč nemají od narození nebo jim byla odoperována po různých úrazech a normálně fungují.

In reply to by Wer-Unka

No to mě právě taky zarazilo ta kostrč, já jsem si taky myslela, že teda kromě jiného ovlivňuje i to sezení, atd. ,tak jsem si říkala, jestli se ta chybějící dá nahradit nějakou "umělou" , ale zase mě napadlo,jak by to bylo v případě, že člověk ještě roste.... :? No doktor nejsem a dnes je v medicíně už možná spousta věcí, tak to jen takový moje úvahy,když jsem se nad tím zamyslela :)
Že lidi mají šanci fungovat úplně normálně i bez kostrče jsem nevěděla, ale je moc dobře,že to tak je ! Madlenka bude taky, uvidíš ,malé děti jsou bojovníčci a s potížema se srovnají a překonají je kolikrát daleko líp, než dospělí . Člověk tomu musí věřit ;) :h:

.. všem Vám tuze mooooc děkuji za hezké zprávy, plné podpory - jste prostě zlatíčka :c:
No hlavně že to nejhorší máme snad za sebou... teď už nás myslím nic jen tak nerozhází. Víte co bylo "perfektní" - že nám informace o zdravotním stavu malé dávkovali doktoři postupně, takže když jsem se s jednou zprávu jakžtakž vyrovnali (co jiného nám zbývalo,že), tak přišel zase další :*8*: a povídá.... "mám pro Vás špatnou zprávu.."
Ale když o tom tak přemýšlím - asi jsem fungovala celou dobu na nějakého autopilota... abych se z toho nezbláznila :€m: občas se sice u mě projevovalo něco jako lobotomie mozku (nedocházely mi jinak základní věci, mluvila jsem jako blbec, nedokázala jsem odpovídat na otázky atd.), ale to bude asi tím přepnutím na nouzový režim :s:
Věřte mi, že kdyby jste byly v situaci jako my (doufám, že nikdy nebudete!!!), zvládly byste to na 1* - to prostě musíte a jinak to nejde, na nějaké hroucení není čas... :h:
Ještě jednou :+^*:

Tak já se přidávám k Andělínce a opravdu velké UFFFF.. Tak to by mne ani ve snu nenapadlo, že něco takového může být. Madlenka je ale strašně mooc statečná a maminka samozřejmě taky.. Přeju Vám jen to nejlepší a ať je vše v pořádku a bez komplikací.. :k:

17.02.2010

Ahoj všem - tak hrdě oznamuji, že naše malá :girl: Madlenka vykoukla po nemalém boji na svět a to v pondělí 15.2. v 16:55 hod.

Madlenka je na světě!

Dalsi miminko na svete...ty potize mne mrzi, snad to nebude nic vazneho.
Akurat dnes uz ctu o druhem vcelatku, ze neco neni v poradku a tedy zacinam se vice o to sve skvrne v brisku bat.

:a: Zlatíčka přeju, aby jste byly co nejdříve v pořádku a radovaly se jedna z druhé. Malinká je nádherná, moc gratuluju. :a:

02.02.2010

Ahoj tety včeličky :a:

Zprávy z 39+1

Co to máš za pidiúleček??? :c: Krásný! JInak přijď prát, uklízet a podobně k nám, máš tu dvéře dokořán :a: A jsem ráda, že je všechno v pořádku :)

Veru, moc ti to sluší... a máš docela malinkatý bříško ;) Budeme na tebe zítra myslet, ale určitě bude všechno v pořádku neboj ;) Držíme pěstiky

jste tolik milé holky/včeličky moje :!k: - zrovna jsem si říkala jak je hezké, když je jedna celá oteklá, nenalíčená a v teplákách a přesto je chválena jak jí to sluší a tak ... no řeknětě, kdy se Vám tohle kromě těhotenství v životě poštěstí :C]]:

ti to sluší, a Madlenka je nádherné jméno, přeju ti ať je poradna v pořádku. Do termínu se může všechno změnit a přenášet vůbec nemusíš. Změna může nastat během hodinky. Držím palečky :a:

Vypadáš moc spokojeně a to je dobře! Bříško je takový drobínek, to se nedivím, že se Madlence v něm líbí :-) Všechno bude vpořádku a brzy nám sem dáš fotku Tvé princezny :-))

26.01.2010

Dnes jsem se opět dokulila do porodnice na pravidelný monitor a poradnu (38+1).

Ahoj tety, je vidět že jste nám všechny držely palečky co to šlo :) Malá se dneska na kontrolním monitoru přeci jen umoudřila a rozjela srdíčko na větší rychlost než včera - uff. Sice to ještě několikrát zkusila zalomit pod těch 105, ale paní dr. co to kontrolovala měla radost, že je to o poznání mnohem lepší než včera a že si nás tam tedy nenechají na pozorování a případné vyndání Madlenky. Když nebudou komplikace, tak se se mám dovalit zase za týden na klasický monitor a poradnu. Holky - hrozně se nám všem ulevilo, že to dneska takhle dopadlo... taky jsem jí celou noc domlouvala ať neblbne a maká jako dosud. Jsou ty naše dětičky, ale pěkní rošťáci, že?! Takže :+^*: Vám všem co jste na nás myslely a posílám Vám i mrňouskům mnoho pozdravů a pohlazení :h: :h:

06.01.2010

Ahojky včeličky a všechny ostatní tety :a:

Weru tak si užívej poslední týdny - dny jako těhulka :) Žvýkej kakaové pilulky :s: A opatruj se. Mně bude to bříško chybět :( Přes všecky ty problémy :^O^: Mám asi depresíííííííííí :$$:

Masticka
Opatruj sebe i miminko a držíme pacenky s malinkou ať dojdete co nejdál. :a:
I mě všichni říkají, že teď je ta doba, kdy se musí maminka šetřit co nejvíc.

maltofer mám taky, ti hlavně přeju, aby ti po něm neblbnul zažívací systém jako mě.... všááák tam píšou, že je tam jakýsi čokoládový aroma, no mňamka :-) prosímtě, ti dochtoři nadělaj, co by chtěli v 36tt, náš malej už je natlačenej dole skoro měsíc a pohodaaa, žádná změna zatím, čípek taky drží. tak zatím pa :a:

In reply to by barbusacek

včera večer jsem si ho vzala prvně a ráno jsem se vzbudila, že mi není jaksi dobře od žaludku - což u mě zase není tak neobvyklé :) Přesto jsem se pustila do snídaně a ta šla fofrem ven - celé dopoledne mi nebylo moc dobře, ale pak jsem to na chvilku zaspala a teď snad dobrý. Asi před hodinou jsem si vycucala další kakaovou mňamku.... tak uvidíme jak to dopadne tentokrát :) No a s tou natlačenou hlavičkou - viď, taky jsem si říkala, že z toho možná dělají dráma, ale ty okna tedy už teď umývat nebudu a nákupy tahat do kopce teda taky ne :) Budu hodná holka a trochu víc odpočívat a držet malou ještě v domečku :) Zatím papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka