Deníček uživatele volejbalistka

Tak.......naše sluníčko oslavilo 14.6.2011 první narozeniny! Strašně rychle to uteklo, vcelku dlouho jsem tady nic nenapsala, takže napíšu jak jsme na tom.

Ahoj holky! Moc vám to oběma sluší:-) Ta dorta vypadá moc chutně, to jsi dělala sama?
Adélka je moc šikovná. Pa Lucinka s maminkou.

Nazdárek červíci a letňátka. Adélka má dneska 6 měsíců a je to naše sluníčko. Váží 8260g a měří 68cm.....je to takový malý " klapetek ", jak by řekl můj taťka :-(.

Adélka má 6 měsíců
Adélka má 6 měsíců
Adélka má 6 měsíců
Adélka má 6 měsíců
Adélka má 6 měsíců

Nádherná holčička. A je to teda kus ženské:o)) Přeji, aby i přes všechnu bolest svátky proběhly v klidu. Hodně zdraví

to je ale krasavice šikovná...já mám doma taky adélku, pětiměsíční a už taky těším jak budeme dávat příkrmy.
Přeji vám, aby vánoce byly i v této těžké chvíli naplněny láskou, pohodou a božím požehnáním
Eva a Adelka

Hani, Adélka má nádherý oči a je jí teda pěknej kusanec!! Matěj bude mít v půl roce ztěží 7,5 kg. Ale od včera už máme zoubek, tak aspoň v něčem jsme napřed ;) Tak ať jste zdraví a užijete si Vánoce pokud možno v klidu a pohodě.

Ahoj holky a dětičky.

Smutek :-(
Smutek :-(

Moc mě to mrzí, sama se bojím toho dne, kdy se něco podobného stane u nás..Dědečka nemám už ani jednoho.. Musíš to mít těžké, ale užívej si malinké a brzy bude dobře :) N+N

Ahoj i mě je to moc líto :r: je to hrozné strašně se toho okamžiku bojím :\\: patří to k životu ach jo :r: drž se upřímnou soustrast :r:

Ahoj, chci poradit.......kdy můžu dát malé ( 5,5 měsíce) Lipánka, nebo Ostraváček, termix atd.? Dík za rady Hanka a Adélka

my zacali se vsim mlecnym az kolem roku,driv urco ne a s takovymi jeste pozdeji,neni to 2x zdrave,
ale znam blazny co v 6m deti jedi VSE :a:

tyhle věci určitě až po roce, není v tom nic výživného, takže mimi o nic nepřichází a tvaroh je těžkej na žaludek :) raději Hollandii, nebo prostě kvalitní jogurty :)

Zdravíme všechny miminka a maminky.

máme náušnice :-)
máme náušnice :-)
máme náušnice :-)
máme náušnice :-)
máme náušnice :-)
máme náušnice :-)
máme náušnice :-)
máme náušnice :-)

Fešanda, nás žádné náušničky nečekají (alespoň doufám, že je Honzík nebude vyžadovat). S tím otáčením to máme opačně, Jenda se ze zad na bříško otočí a když prozkoumá všechny hračky v dosahu, tak se začně čílit a já ho musím otočit. Jéé a vy už máte usínáčka, a jak se líbí? Já ho mám schovanýho na vánoce...
Mějte se krásně a buďte zdraví.

In reply to by Tinax

Ahoj, usínáčka už máme delší dobu a musím říct, že je suprový, ikdyž momentálně Adélka raději usíná u maminky v postýlce a místo usínáčka ji mamka hladí až usne :-), ale když jsme ho koupili, tak opravdu u té hudby usla, doufám, že se to zase vrátí. Tak Vám přeju, ať se líbí i Honzíkovi, pa Hanka a Adélka.

In reply to by mirkaberkys@se…

Ahoj, tak nám je nastřelila sestřička u dětské doktorky, stálo to 400 Kč a vybírala jsem si je na místě. Byla to taková rychlovka, jelikož naše doktorka náušnice nepíchá ani nenastřeluje, tak nám dala kontakt na někoho jiného, ale ta zase jen náušnice píchala. Takže jsem zavolala sestřičce od jiné doktorky u které jsem věděla, že to nastřelují, ale nebyla jsem si jistá, jestli nás vezmou, když k nim nechodíme. A ona byla moc milá, a že máme přijít hned, takže jsme šli a za chvíli bylo po všem:-).

Zdravím všechny.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja ho davala male asi od 3mesicu,protoze ho dostala az k vanocum ale klidne bych ji ho dala uz od narozeni:-)hraje to uklidnujici melodie a stejne mala miminka spi dost tvrde a vzbudit je to urcite nemuze.Ja jsem malou mela pres den v obyvaku a nor,malne sem vysavala a mixovala a nic ji jako malou nevzbudilo :dance:

Aholky, tak my mame usinacka od FisherPrice, je to takovy ten ruzovy morsky konik, hraje asi 10 nebo 20 spinkacich melodii a sviti mu brisko - je z prijemneho materialu takze prijemny na dotek a mala si ho od 6 mesice umi uz i sama zapnout..na noc je ho dobre vypinat protoze ho ma porad v postylce a obcas jak se v noci stehuje tak do nej kopne a ve dve v noci tu hraje usinacek :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka