Deníček uživatele Vlastulka

09.02.2010

Těhulky,maminky potřebuji poradit , ohledně přídavku na dítě,mám 6 letou dceru z prvního manželství na ní beru přídavek 610kč jsem rozvedená ,nyní mám přítele už nějaký pátek a

ahoj no jestli ma pritel vysoke vydelky tak ti vezmou pridavky na obe deti.Ja mam dve deti z prvniho manzelstvi a z ted mam s druhym manzelem maleho a cekame jeste mimi a od noveho roku vzali pridavky i nam a to ma muj napsany mensi plat nez bere ,ale i tak uz nam to od noveho roku nevyslo jelikoz debilove nahore snizili zivotni minimum . Me to dela 2000 mesicne a taky s tim nic neudelam.

In reply to by jirule

Díky moc,jsou to opravdu debilové,na nás normálních lidech šetří a sobě opasky neutáhnou.Já jsem myslela že když nejsem vdaná,tak na to jedno dítě je dostanu když není přítelovo,že na to druhé nebudu raději ani žádat a ti z úřadu mi hned co jsem poslala žádost o porodné poslali pro přítele doklad o výši příjmu.To je opravdu banda pitomců..

In reply to by Vlastulka

no jenze je to nezajima ze ji mas z prvniho manzelstvi mate takovy prijem a hotovo. Jsou to kreteni ja doufam ze az se nem mimi narodi tak ze nam uz to pak vyjde jenze to zase budu mit rodicak tak nevim. Ted si pekne pujdu zazadat o doplatek do zivotniho minima a budu cekat jestli nam neco daji kdyz nam toho tolik vzali. Jsem na pracaku a uz nic nedostavam takze masakr.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka