Deníček uživatele Vlastik

01.09.2008

holky tak se hlásím po delší době malej krásně roste akorát máme trápení po očkování TBC se mu udělala uzlina v podpaždí tak v pátek jedem do ustí a tam mu to vytáhnou když to puj

hoj, ses měla ozvat, jak mám vědět, že jsi to ty? bylas uvnitř? se asi známe od vidění, ne? kam chodí prcek do školky?

In reply to by Vlastik

podle fotek jsi mě poznala? ptala jsem se na školku, protože mamina je učitelka v jedné MŠ :-) ale jiné.. no já nevim, zkusila bych uplatit :s: třeba když to zvládne, tak půjdou koupit hračku.. nebo sehnat někoho, kdo ho vyzvedne po obědě.. co já vím.. je to těžký..

In reply to by Martii

jj podle fotek sem tě poznala a vím že jsi měla rožový tričko no a pak si sem dala fotku s malým jak s ním si u PC a byla to tutovka!prý zkoušela všechno a nic nezabírá no a po obědě ho nikdo nemuže vyzvednout pač maj jednu babičku a ta je na Slovensku

14.07.2008

vám popíší muj porod 30.6 jsem měla první termín a 1.7 sem měla nastoupit do nemocnice vzhledem k tomu že jsem brala léky na tlak.Tak sem ráno vstala a co nevidím plodová voda hurá nebud

Gratuluji ti k miminečku a přeju hodně zdravíčka a štěstíčka :h: :k: Docela mě překvapilo, že nechali mimčo tak dlouho bez plodovky :ooo:

gratuluju ke krásnému miminku!! No, to sis teda vytrpěla, ale jsi statečná, že jsi to zvládla! :one: Přeji Vám oběma hodně zdravíčka :h:

Ahojky, přidávám se k velké gratulaci a k tomu, že před tebou smekám.Jsi opravdu pašák, já měla od kontrakcí 30hodin, takže jsem si taky užila, ale z porovnáním s tebou, jsem to měla o dost lepší.Moc gratuluji a teď už si jen užívej malého a přeji hlavně zdravíčko.

10.07.2008

holky tak se hlásím po delší odmlce jako štastná mamina malýho Péti narodil se 2.7.

Gratuluju, měl stejné míry, jako náš první kluk Filípek. :) Honzíček byl, NAŠTĚSTÍ, menší. To jde líp ven. :e):

30.06.2008

dotaz zítra do 9 mám nástup do nemocnice budou mi dělat vyšetření a nějaký prutoky nevíte jak to probíhá nemám ani šajnu děkuji moc :)

Je to normální ZTU, akorát si doktor najde pupečník a zapne si zvuk a bude chvilku sledovat jak jí protékaá krev... nic to neni, jen normální UTZ, ale budeš ležet cca 20-30 minut.....pod toho jak to půjde a pokud ho budou dělat tobě tak je to podobný, akorát ti budou jezdit po :h: a ne po pupíku :///: ,a le nebolí to, ani jedno ;) :k:

já bohužel nevím ale tady na tom byla kámoška a neříkala nic tak to asi není hrozné sisina a Matějíček

To nevím :-( , ale přeju ti, aby si to měla už za sebou....myslím celý porod. Vím jak si užíváš...

30.06.2008

holky tak sem se vrátila z poradny 40tt zítra nastupuji do nemocnice měla jsem hraniční tlak vzhledem ktomu že beru léky tak vše skontrolujou aby bylo vše ok a čeká nás vyvoláni no nevím

jé tak to budeš mít miminko brzičko u sebe!!!už se určitě těšíš, vid?no já mám termín zítra, tak snad to moje mimi taky budu už mít brzo u sebe...Moc ti držím pěstičky at ti všechno moc dobře dopadne!!!

28.06.2008

tak závidím žížalce ta už to má jistý a my pořád nic já chci taky kontrakce at mužem ject nebo at mi prdne ta voda bláznivá pořádně obdivuju jí že ještě pekla vdolky :00:

28.06.2008

sem pořád tady holky sem se drobet prospala kdyby náhodou abych měla síli ale já už chci at se něco děje fakt mě to neba :?

28.06.2008

sem ještě tady vše připraveno,ted čekám na nějaké bolesti vubec nic se neděje tak doufám že to přijde brzo at nejsem tak nervozní z toho čekání :?

In reply to by kettynka

ahoj tak to je dobře aspon to bude mít Terinka brzičko za sebou,taky bych chtěla aby se něco začlo víc dít to čekání je děsné a nechce se mi ject do porodnice příliš brzo kdyby aspon rupla pořádně tak razím ale takhle se mi nechce zbytečně plašit tak snad neudělám chybu :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka