Deníček uživatele Vjerka

14.11.2010

Holky prosím o radu, malému bude 18.11. 9 měsíců. Pěkně papá příkrmy, jogurty, ovoce zeleninu i mléčné kaše.

Ono chut MM a UM je uplne jine a dite si nan musi zvyknout, za druhe sani z prsa je jine nez z lahve.
Muj maly se treba nejprve pri piti s lahve dusil a musel se to naucit.
Takze spis jde o nejaky cas, aby si na tu novou chut zvykl a aby se naucil pit z lahve.
Takze treba vydrzet, porad nabizet a hlavne nedat nic jineho...aby pak nedosahl nakonec to co chce.
Bud UM nebo bude mit hlad treba hodinku...ne nejak drasticky.

Ahojky, tak jak jste na tom? U nás nepomáhá pořád nic, stále nechce v žádném případě pít UM... Taky bych chtěla pomalu přestat kojit, ze zdravotních důvodů...už jsem měla asi před 5 měsíci, ale nakonec pořád kojím......

In reply to by simonides

nakonec jsem vytáhla úplně obyč. lahvičku s dudlem. Sunar jsem mu dala ochutnat taky z hrníčku. Trvalo to 3 dny, začal z lahvičky pít čaj a najednou 90ml Sunaru. Tak jsem věděla, že mám vyhráno. Dávám Sunar 2x denně ráno a večer a 1x v noci. Jinak začal pít až 250ml čaje denně, tak mám velkou radost!! Už 3 dny neměl prso!! :\x:

11.06.2010

Dobré ráno včeličky i ostatní, Oldík si šel ještě schrupnout, tak mám čas vložit sem nějaké fotečky... Jsou tak měsíc staré ;) 18.6.

Zdravíme vás!!
Zdravíme vás!!
Zdravíme vás!!
Zdravíme vás!!
Zdravíme vás!!

... fakt mu ty lumpárny koukají z očiček a ta fotka jak si povída s tatínkem je suprová (chlapské pohovory) ;) Moc Vás s Madlenkou zdravíme!!!!

28.05.2010

Moc vás včeličky zdravíme. To jsem já OLDÍK :a:

Ahojky!!!

:) :) :h: Ahoooj Oldíku, jsi krásný koukám, že vyčůraný jako náš Matyášek, ten taky jak vidí mobil, foťák nebo kameru, tak se tváří jak malá příšerka :h: Doufám ,že budeš za námi chodit více! :)

13.04.2010

Ahoj Holky, prosím o radu. Malý bude mít 18.2. 2 měsíce, porodní váha byla 3850, pak hodně zhubnul, měl žloutenku. Ve 14 dnech měl u dr. 3750 a v 6 týdnech 4750.

Vjeruško Iveka má stejný problém, myslím, že jak rostou do té délky špagetky, tak holt nepřibírají no... pokud fakt nehubne šíleně a nepláče hlady, si taky myslím, že je to dobrý :) :k:

Věruško, myslím, že si děláš zbytečně starosti.Maličký už má zas víc pohybu, tak bude asi přibírat pomaleji. :) Vždyť má na 6 týdnů krásnou váhu. Pokud chceš mít klid tak zaběhni k dr. do poradny, budeš mít klid a za přesnější převážení budeš jedině ráda. :h: Držíme vám palečky.

In reply to by Vjerka

některé mimča přibírají hodně v době po narození a jiné zas třeba později. S pláčem máš pravdu, určo by byl nespokojený a řval jak tygr. ;)

18.02.2010

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, TP jsem měla 16.2. včera mi udělali v nemocnici Hamiltona, celý den i noc jsem špinila. Porodní cesty jsou podle dr. připravené.

Holky, děkuju za odpovědi. Já už bych tak ráda rodila... Zítra jdu opět do nemocnice na amnioskopii, tak doufám, že už si mě tam nechají.. :||):

ahoj ja jsem měla termín 17.2 a Hamiltona mi dělali v ponděli, tedy 15 a nic. akorát včera mi ve velkém odešla zátka a trochu dnes.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka