Deníček uživatele Vinie

06.10.2015

Ahojky, prosím Vás jaké máte zkušenosti z nehormonálními tělísky? A jaký je rozdíl mezi multiload, silverlily a goldlily? Děkuji za jakékoliv komentáře :-)

In reply to by Vinie

Nejlepší je mirena :-D ale ta je hormonální ( nízkohormonální a lokálně hormonální, ale mimo to, že je to mechanická zábrana před otěhotněním obsahuje i látky, které zhušťují hlen a podobně, takže je to posichrované ), zatímco ty, co popisuješ v příspěvku jsou nehormonální a fungují pouze jako mechanická zábrana, tam se jen spoléha na nějakou fyzikální reakci kovu vs. spermie, ale nejsou tak spolehlivé ( je to sice delší doba, ale moje sestra je právě povedená přes měděné telísko :-)

27.01.2015

Ahoj maminky, fotečka je ze 14. týdnu ze screeningu. Termín 23.7. Koukněte na fotečku.co si myslíte o tom mezi nozkama ? Dr. Říkal, že to nemám vůbec brát,že se mu to nezdá,že si netroufá říct, jestli je to pohlaví, že to může být pupeční šňůra.co myslíte? Doma mám dvou a půl letou holčičku :-) :dance: :dance:

Chlapeček nebo pupeční šňůra?
09.10.2014

Ahoj maminky, těhulky i snažilky, začínáme se snažit již 7.měsíc o druhé miminko. Při prvním těhu mi zjistili špatnou štítnou žlázu, nasadili euthyrox a do dvou měsíců jsem byla těhu. Nyní se snažíme o druhé miminko a zatím se nedaří. Štítnou žlázu mám zkontrolovanou, vše ok. Hormonální profil mám také udělaný a vše ok, jediné prý, že mám malinko zvýšený progesteron.

Neúspěšné snažení, zvýšený progesteron, děloha vzadu a noční záliba :-)
Neúspěšné snažení, zvýšený progesteron, děloha vzadu a noční záliba :-)
Neúspěšné snažení, zvýšený progesteron, děloha vzadu a noční záliba :-)
Neúspěšné snažení, zvýšený progesteron, děloha vzadu a noční záliba :-)

Jééé, to je krása! Taky bych chtzěla umět uháčkovat zvířátka holkám. Zatím jsem u čepiček a nic složitého neumím :-( Jinak držím pěsti, ať se mimi podaří. Nám se druhé nedařilo od dubna do října. Počítala jsem s tím, že v únoru nastoupím do práce, ale v říjnu mi volali, že se mnou nepočítaj, tak jsem začala shánět jinou práci a na mimi se přestala soustředit. V listopadu jsem otěhotněla a teď tu mám 7mi týdenní holčičku :-) Chce to se opravdu zaměřit úplně jinam, ale ono se to lehce říká, já vím. Přeju, ať se zadaří co nejdřív!

ahojky,krásná práce :one: jinak s tím progesteronem nevím,ale jestli je zvýšený jen mírně,myslím,že by to nemělo vadit.Důležité je,zda ovuluješ... přítelovi jste dělali spermio?Jinak sedm měsíců je klasická doba,nic strašného,takže bych to nehrotila.Jinak já mám taky zakloněnou dělohu,u prvního nám těhotenství trvalo šest měsíců (pak jsem zkusila ovu test a prstíkovou metodu a zadařilo se hned),druhého jsme měli hned,ještě měsíc před snažením se,čtyři dny před ovulací a bez prstíkové metody a bylo hned.Takže těžko říct,co na to má vliv :s: :s: nejspíš asi psychická pohoda ;) prostě jedno dítě máte,tak půjde i druhé a jestli mezi dětma bude dva a půl roku nebo tři roky,není to ve výsledku úplně šumák? ;)

13.12.2013

Pár věciček háčkovaných na přání :-) Teď mám rozdělaného OBR koníka :-) Na většinu zvířátek prodává návod Kamlin na fleru, za to jí patří velké Díky :-) p.s. Modrý medvídek je volný, kdyby měl někdo zájem :-) Když tak písněte zprávičku :-)

Moje háčkované zvířátka na přání :-)
Moje háčkované zvířátka na přání :-)
Moje háčkované zvířátka na přání :-)
Moje háčkované zvířátka na přání :-)
Moje háčkované zvířátka na přání :-)
Moje háčkované zvířátka na přání :-)
Moje háčkované zvířátka na přání :-)
Moje háčkované zvířátka na přání :-)

No tak to je nádhera :one: máš to vše nádherně propracované do detailu.Jka dlouho háčkuješ a jak často? Já také háčkuji už pár let ale víc než čepičku jsem nedělala,vlastně jeden svetr :dance: To ramínko s věšákem na čelenky nemá chybu :one: :one: a dá se u tebe i objednat? Ta myšička Angelína se mi moc líbí :€s€:

06.03.2013

Ahoj maminky, jdu si pro radu. Moje holčička byla do půl roku plně kojena. Od půl roku jsem pomaličku začala se zeleninkou na oběd.

U syna mi dlouho trvalo než si dal banán. Zvracel po něm jak po samotném tak po kaši. Ted jsou mu 2roky a banán baští bez problémů.
Ještě bych tu kaši nechala chvilku trávit než jde spát. (nedávat hned po ní spát)

In reply to by ensifera

Moc děkuji za odpověď, já si pořád nejsem jistá čím to je..Vím že kaší od sunarky - rýžová s banány. Jenže nevím co jí vadí...Je to hrůza, mám teď hrozný strach ji zkusit cokoliv dát. To zvracení je hrozné, ona se při něm úplně dusí, mám strach, že nezačne dýchat. nebo že se udusí v postýlce no děs..A tolik toho banánu zase v té kaši být nemůže..Já nevím.....chlap dělá na směny a když jsem sama mám nervy úplně v kýblu, že to zase začne..

20.01.2013

Ahoj maminky, chci si koupit dětský gaučík takovéhoto stylu a chci se zeptat těch, které gaučík doma mají, zda jste s ním spokojené? Jaké jsou pozitiva a jaké negativa?

DĚTSKÝ GAUČÍK
DĚTSKÝ GAUČÍK

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Radu prosím ještě se zeptám a ten gaučík udrží i tíhu dospělého člověka? Já někde četla, že je jen do 36kg? Tak můžu na něm případně spát i já? Děkuji

27.12.2012

Ahoj maminky, jen bych ráda upozornila na odsávačku hlenů Nosátko, která obsahuje spoustu ftalátu. Vím, že bude asi určitě v hodně hračkách a věcech o kterých ani nevíme.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to co říká lékárnice je sice pravda, ale pokud je test udělán nedávno tak se do lékáren informace dostat nemusela. Možná je to otázka času.
Já poslední dobou nevěřím ničemu. Myslím si, že vše se dá podplatit a uplatit :-(.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je asik fakt kdyby to bylo škodlivé tak to přece stahují z prodeje jako vše :?

In reply to by Verucira

Jenomže tohle udělala nezávislá nezisková organizace. Není to žádná konkurence! A známý co mi to říkal, tak říkal, že prý vždycky když uveřejní takovou studii, tak ho výrobci onoho ,,špatného" výrobku zažalují, ale říkal, že za několik let existence organizace, ještě žádný soud neprohráli, protože mají vše podložené papírově. Proč by to výrobce stahoval z prodeje, on je rád, že se to prodává....

In reply to by Vinie

mě by jen zajímalo proč tato organizace nedá o sobě víc vědět. Já jí třeba neznám. Myslím si že je to škoda. Určitě je dobré když je tu více organizací, které hlídají kvalitu výrobků a potravin a ne jen ty garantované státem. Protože poslední dobou co je státní to je svinstvo :-(.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka