Deníček uživatele vikky

07.05.2013
ovu testy

In reply to by gramiska

ty jako na te jedne strane je ta carecka vybarvena krapanek min. jako tmavsi urcite neni. ale pozitivni je stoprocentne. potvrdil mi to i graf a druhy den jsem mela brutalni brichabol!! a vlastne v den, kdy byl ten test pozitivni, tak jsem mela ten bilkovity delozni hlen

In reply to by vikky

aháá..=) tak alespoň vím jak to vypadá.. Děkuju moc kočko..=) no já zas citítm když se mi mění čípek,uplně cítím jak mi v něm cuká,je to legrační a nikdy jsem to necítila,ale je to tak-před MS to citím vždy a dneska to taky citím to cukání v něm a trošku mě bolí břuch tak se mi to tam podle mě taky chystá-jsem dnes 11dpo..snad bude ta moje OVULÁÁÁRIE tentokrát 14dc...=)

01.05.2013

ahojky, s manzelem se snazime o miminko uz pres rok. nejde to. priznavam, ze moje psychika uz je bohuzel na bodu mrazu. jak z toho snazeni, tak z celeho okoli.

In reply to by Kamila.dlouha

Ono se snadno vykládá, zabav se, ale ono to moc dobře nejde. Já mam taky svoje koníčky samozřejmě, kterým se věnuju, navíc ještě studuju navazujícího inženýra, chodím do práce... Takže si myslím že netrávím dny myšlením na to kdy otěhotním, jenže stejně v podvědomí ty myšlenky prostě jsou a nevypudíš je ani kdybys chtěla. Když už ta snaha o mimi trvá dlouho, tak to prostě už nejde. S Luckou se snažíme o mimi bezúspěšně už zhruba stejnou dobu, já ještě o měsíc dýl, a vypustit to úplně nejde prostě. Zvlášť když máš kolem sebe lidi, kde se všude rodí jak na běžícím pásu a známé co pořád chodí se samými "vtipnými" komentáři, že bych se neměla honit za kariérou a konečně (cituji) "vyprdnout nějaký to dítě, aby chlap nezdrhnul." :r: :r:

In reply to by lachipie

Ale no tak, já se o miminko snažím v podstatě dohromady skoro 9 let a mám za sebou tolik probrečených nocí, chvílemi to bylo až dost zoufalé. Teď jsem místo zkaženého manželství našla štěstí s přítelem, vlastně už snoubencem a jsem klidnější. Taky jsem brečela kvůli tomu, že nám to nešlo, ale když jsme šli na IVF - mám polycystické vaječníky - tak jsem se uklidnila a v něm jsem měla ohromnou oporu, že bylo prostě jasné, že to vyjde. Vím, jaké to je, neboj...vydrž! Držím pěsti!!!

In reply to by Kamila.dlouha

Ahoj, mám prosím dotaz u Tebe se podařilo IVF? Já mam od pátku za sebou druhé IUI a teď čekám, zda se končně štstí unavilo a příjde k nám :€O: S Jančou se snažíme navzájem podporovat, ale já už se z toho snad zvencnu. Nevím jak dlouho to vydrží můj chlap..je to hodně psychicky náročné, ale co Ti budu říkat. Ty jsi v očekávání, nebo už máš dáreček na světě? :€s€:

17.04.2013

ahoj holky, mam takovou prosbu. 13 mesicu se snazime o miminko. minuly mesic jsem poprve zacala merit bazalni teplotu, tento mesic chci pokracovat, navic k tomu zkusit ovu testiky.

In reply to by vikky

Mě to vyšlo napoprvé,každý den tak nějak ve stejnou dobu jsem si dělala ovu test,když byly dvě čárky tak šup :sex: ,no a bylo,asi patřím mezi ty šťastné,protože první mimi bylo i bez ovu testu napoprvé a druhé teda s testem,ale také napoprvé.Hlavně je to v hlavě,nemyslet tak moc na těhotenství,psychika je důležitá.

In reply to by Sintiana

tak to opravdu patris mezi ty stastne. bohuzel vec jako nemyslet na to opravdu nejde. zvlaste po roce snazeni. vzdycky tam v podvedomi nejaka ta myslenka bude. spis uz to ted tak neprozivam jako na zacatku. ale pozitivni uz mi vysel, potvrdilo se mi to i grafem, tak ted jen cekat :) ale dekuji ti za odpoved :a:

06.05.2011

Holky vim, ze uz tu bylo vlakno o antikoncepci, ale chci se zeptat, jak to mate s prvni menstruaci?? Me trva uz podezrele dlouho a zajima me, jestli je to normos nebo jestli mam zavolat na gyndu.....

Tak já jí mela necelé 2 týdny, ale týden jsem jen špinila. A ted jsem to mela dostat už předminulou sobotu a furt nic...ale myslím si, že už to nedostanu (kojím) ta první MS byla asi jen práškama...

Já to mám už 3 týdny a už mě to sere.. nějak moc to trvá.. mám zavedený to tělísko.. aspoň že to nebolí jako ta menstruace před těhu..

04.05.2011

Cau mamky, tak dneska je tomu presne 3 mesice, co po dlouhem boji prisla na svet ta moje kocicka nejmilovanejsi!!! Je to nas drahousek, porad se jen smeje a silene ji milujeme.

Dnes mame narozky-3 mesice!!!!!!!!!!!
Dnes mame narozky-3 mesice!!!!!!!!!!!
Dnes mame narozky-3 mesice!!!!!!!!!!!

to to leti co? Vzdycky si rikam jak tehotenstvi ubec neutikalo. Chteli jsme mit miminka co nejdrive u sebe a ted cas plyne jako voda. Nam uz budou mesice ctyri :-)

27.04.2011

Ahoj holky, jake rikanky a basnicky rikate svym prdelinkam?? Adulka to ma hrozne rada a vzdycky me hrozne pozoruje kdyz ji neco rikam a tlemi se mi, takze potrebuji dalsi a dalsi rikanky do zasoby!!!

18.04.2011

Ahojky berusky. Tak jsem se konecne dostala k tomu, abych vam sem mohla hodit par fotecek meho nejmilejsiho zlaticka.

no Ahooooooj :-) vy jste nádhernýýýý holky :-) Adelka je smíšek,přesně jako Naty.řekla bych ze je celá ty :)
fotecky uzasny, mame stejny overálek s hvezdickama :)
my mame po očkování,řvala jak tur ale nastesti jen tam a prezili jsme to v pohode i bez teplot :) davali nam i prevenar takze do kazde nozicky včelku chudinka :( do toho krev z prstiku :( my jdeme na nausnicky 5.5. to bude křiku :-/ ja to tak nerada slysim,vzdy mam slzy s ni :(
my mame 5220g a 58cm:-) stale mame vel.56 polodupky a nektery dupacky :) bodycka uz 62 :-)
posilame pusinku :)

Tak musim říst že Adelka se vám vážne mooooc povedla :\x: je uplne úžasná!!! :one: ....my už máme očkování za sebou a musim rict že to bylo pro me neco hroznýho :€\€:. Manžel držel nohy, sestra ruce, Dr píchala a já stále uprostred místnosti a rozmrkávala slzy :00:. Jak chudáček lapal po dechu...noo jsem ráda, že mám kluka a nemusím ještě trpět naušničky :///:. A lustr taky máme rádi ;)

In reply to by angeel

Dekuju, to vis, dali jsme si zalezet pri vyrobe :) to ockovani zavidim, ja jsem zvedava na nas, vubec si neumim predstavit, jak budu davat to jak bude Adenka plakat.. to bude strasny. A ty nausnicky chci prave proto nastrelit, doufam, ze u toho nebude tolik becet beruska moje. A koukam, ze lustr maji rady asi vsechny mimca tady :)

14.03.2011

Bude pichat detsky lekar, nebo neuvazujete nekdo o nastreleni? A kdy se to muze pichnout, po ockovani?

Ahojky, tak můj dr. nastřeluje, ale stojí to 300 i s těma "pecičkama". Popravdě se mi to zdá být drahé - jedny naušnice na 3 týdny a pak další... To už můžu mít o 300 dražší a krásnější ty, které bude mít na dlouho... Jenže vůbec nevím kdo tady u nás ouška píchá...

Určitě nechám Simči nastřelit naušnični. Dostala od tchýně..Ale u nás doktorka netřeluje až v 6 měsících.. tak si ještě počkáme

Tak jelikoz se tady v Rakousku nepicha ale nastreluje tak je necham nastrelit,ale dal bych je nastrelit i kdyby se tady pichalo. Chci aby to bylo rychle a bezbolestne

11.03.2011

Ahoj holky, tak mam zase chvilku casu, tak vam sem dam nejake fotecky ty moji kocicky. Hroooozne moc ji miluju, je naprosto uzasna. Je nam 5 tydnu a mame 4,5 kila. Akorat je ted osypana, potnicky.

Moje nej nej nej nej nejvetsi beruska milovana!!!!!!!!!
Moje nej nej nej nej nejvetsi beruska milovana!!!!!!!!!
Moje nej nej nej nej nejvetsi beruska milovana!!!!!!!!!

Viky teď jsem teprv našla tenhle příspěvek. Jak mám teď málo času, tak to tu nestíhám všechno prolustrovat,
No Adélka je krásná ženská :one: a krásně už drží hlavičku na rameni. Kája už taky, poslední dobou se místo říhnutí rozhlíží všude kolem a natahuje hlavičku co nejvýš, takže je to spíš rozcvička. Trénujete taky na bříšku? My musíme častěji, nějak nám to nevychází - buďto je po jídle nebo spinká nebo už je zase před jídlem a to většínou už řve, že má hlad.
Ta poslení fotečka je kouzelná :qu:

Ahojky malá je krásná :one:. Péta už je taky moc hodný, ale ted nás trápil spurtík a to bylo neco :(. Ale od včera už je Ok :\x:. Tak teprve budu zjištovat jak je užasný po 6 týdnech :one:

uuuuzasna. Moc pekna beruska. Ma krasnou vahu. My jak jsme na zacatku kvuli kojeni spatne pribirali mame v 6tydnech jen 4190g, ale co jsme na UM pribira krasne.

In reply to by werama

Ahojky, no tak to já kojím a v 6 týdnech jsme měli 4100 /porodní 3300/ a dr řekl,že to jakš takš jde,i když by prý mohla mít více tuku na bříšku nebo co...,ale kojím dál teda...

19.02.2011

Ahoj holky. Mam chvilinku casu, tak vam sem jdu dat taky nejakou fotecku ty moji lasky.

Moje laska Adelka
Moje laska Adelka
Moje laska Adelka

Ahoj Vikky, máš moooc krásnou berušku! :c: Taky ti ten spánek v noci závidím! Tak hodně zdravíčka vám oběma! :€s€:

krásna holčička :s: máš štestí že vám takhle spinká.Nám síce v noci nebrečí ale budí se v intervalech od 2-3 hodinky na papáni.Taky bych už seráda vyspala v kuse aspoň 4hod.ale miluji ho broučka :s: Tak jen tak dál hodne zdravíčka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka