Deníček uživatele Veverca

17.02.2011

Ahoj spolutěhulky, tak jsem právě přišla z těhuporadny. Miminko se má dobře, hezky se tam vrtělo a srdíčko bylo taky krásně vidět tak jsem spokojená.

ahojky já byla na utz minulý týden. špunt byl už 2 cm velikej to jsem byla 8+3 dneska jsem 9+2. cítím se vcelku dobře jen jsem unavená. teď jsem byla 3 dn y ok a teď je ta únava zase zpět. jinak se nesmín ani nenajíst ani přejíst..pak mi je děsně těžko od žaludku. S malou jsem už 14 dní doma, měla zánět středního ucha. zítra jdem na kontrolu tak snad už pak bude ok.
další utz, a vyšetření včetně odběrů mě čekají 11.3. tak jsem zvědavá. jak už budem veliký.
stejnak je to úplně jiný něž když člověk ještě neměl prvorozené...snažím si to víc užívat, ale občas opravdu s malou zapomenu, že jsem těhu..hlavně když se cítím dobře:-)

Gratuluji, jen tak dál :-)
já mám jít k dr. 22.2, ale ted v pondělí jsem začala špinit, tak sem hned valila a už nám bylo taky vidět srdíčko a naštěstí sme v pořádku!
Jinak nevolnosti zatím nemám, prostě nic, akorát večer mě vždycky bolí hlava, ale to mám z toho že málo piju, tak teď se snažím aspon ty dva litry vypít, tak uvidíme ;-)
Tak se drž, ahoj

04.02.2011

Ahoj holky, tak jsem byla před chvílí na ultrazvuku, jsem 6+3 a byly vidět už i životní funkce a mrňous se má dobře.

Hrací nočník na :sick: mě fakt pobavil :s: :s: :s: Jinak samozřejmě taky gratuluju ke zdravému miminku v bříšku :)

Holky moc děkuji za gratulace k mrňouskovi. :h: Jo manžel se taky pobavil na mé příhodě z rána. :s: Teď průběžně usrkávam studenou colu, snad to zase nějak odezní.

gratuluji k srdíčku :metal: a taky k zachránění situace s nočníkem :€Ss€: my holky si vždycky poradíme :€p€: tak ať to co nejdříve pomine - já si to opakuji denodenně :€\€: vydržať!! :a:

ahojky, gratuluji.já nevolnosti nemám,nic mi není,tak hlavně aby tě to rychle přešlo.jinak jsem taky v 6+3tt.

Gratuluju k srdíčku :one: a jen tak dál :-)
S těma nevolnostma nezávidím, ale snad brzo přejdou a budeš na ně jenom vzpomínat :-)
Mě je teda špatně spíš večer, ale nezvracím, spíš zatím nechutenství, no třeba to příjde! a taky mě došlo, že asi ani nebudu patřit do zářijek když mi v pondělí řekl že sem tak 5tt! Uvidím co mi řekne příště, zatím s váma zůstávám! Paaa

27.01.2011

Ahoj holky, jsem trochu nesvá. První těhu jsem prozvracela celé první 4 měsíce. Teď mi bylo blbě asi týden (do úterka) a najednou nic. Tak mám strach jestli je vše OK.

Mně při prvním těhotenství začalo být špatně snad až v druhém trimestru a bylo mi zle až do konce..
Teď je mi špatně od 5. týdne, sice nezvracím, za to je mi blbě 24 hod denně. Fuj. Modlím se, aby to brzy přešlo.
Nejspíš je to pokaždé jiné a nemusí to nic znamenat.
Budeš mít taky zářijové miminko? Už tu máme klub Zářijky 2011 :)

In reply to by buksy

Jo taky jsem měla to že mi bylo pořád šoufl, někdy to šlo i ven a to nejen horem. :O :sick: No teď je mi to právě podezřelý že jen pár dní zase to celodenní šoufl a teď nic. No ne že bych si stěžovala, nevím jak bych to přečkala s ročním prckem na krku. ;) Jo taky bych měla mít miminko v září, nějak kolem 24.9. Já myslela že když píšu článek a zadám i Zářijky 2011 tak je to ono, nebo klub je zase něco jiného? Zas tak to tu neznám. Sice jsem se registrovala už při prvním prckovi ale to bylo nějak na konci a ani jsem nepsala. :)

In reply to by buksy

A co na to říkáš že budou takhle po sobě? ;) Jindra měl rok 22.12. Teď se ohlížím jak budu řešit kočárek, asi mu pořídíme takový ten skejtík ale víc se mi líbí i se sedátkem, nějak mi nejdou vkládat odkazy tak si najdi kid-sit . Je to teda darda ale zase radši než kupovat sourozenecký kočárek a capat asi nebude chtít pořád, ještě bude brzo unavený a taky když budu pospíchat tak se nepotáhnu 50m hodinu. :)

In reply to by Veverca

Abych ti řekla pravdu, ještě jsem tak nad tím nepřemýšlela... Honzík začal pořádně chodit teprve teď, 21.12. udělal první krůčky, musíme to do podzimu potrénovat, na jaře budeme brát kočár minimálně, spíš odrážedlo nebo tříkolku, musí co nejvíc chodit sám. Taky bych chtěla, aby do toho září papal sám a byl aspoň přes den bez plínek. Od toho mě sice dost lidí odrazuje, že stejně až se mimčo narodí, zase se k plínám vrátíme, ale předpokládám, že pak to odnaučování bude rychlejší, než kdybychom s tím teprve začínali. Navíc léto na to bude ideální, takže to určitě zkusíme.
My jsme druhé takhle plánovali, mám jen dvouletou rodičovskou, takže nám to vychází tak akorát. Zadařilo se hned druhý měsíc, měli sme štěstí :)

Kid sit vypadá dobře, uvidím, jak na tom budeme s chozením, když tak ho pořídíme. Jen nevím, jestli nám pak přes zimu na něco bude. Ve sněhu se s tím asi moc jezdit nedá.. Navíc si nejsem jistá, jestli utáhnu i Honzu i kočár.. Přece jen, je to cvalík :) :) :)

22.01.2011

Ahoj holky, tak přidávám fotky našeho Jindříška, dnes má 13 měsíců. Je to fakt rarach ale je skvělej. Tak snad s ním zvládnu i to těhu a narození brášky či sestřičky. :)

Náš první klouček.
Náš první klouček.
Náš první klouček.
Náš první klouček.
Náš první klouček.
Náš první klouček.
Náš první klouček.
Náš první klouček.
Náš první klouček.
Náš první klouček.

No :bulva: .... překrásné fotečky.Malej je krásně fotogenický. A ty vánoční , no musela jsem se smát, jsou bomba. :one: Neboj určo to zvládnem i stěma našima malíma raráškama. :{~{:

21.01.2011

Ahoj holky, hlásím se do těhulek, tedy zatím to nemám potvrzeno od doktora. Včera jsem si udělala test a ke svému překvapení zjistila že jsem opět těhulka.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji. No váha s tím má dost, díky ní právě to první těhu moc příjemné nebylo ale teď je to už stejně jedno tak to snad všechno dobře dopadne.

In reply to by martina2105

Marti já nemám jen nadváhu, jsem prostě tlustá. :( A to přináší bohužel nejen těžkosti v těhu ale i rizika při porodu, doktoři zase nebudou nadšení. Ale jinak se cítím fajn a teď mi dělala dietoložka krevní obraz a byl moc dobrý tak to snad bude v pohodě a zase to ustojím. Říkám si že když příroda "dovolila" mrňouskovi uhnízdit se, tak to tak prostě má být. U dietoložky jsem byla jednou, odkázala mne do nutriční poradny a tam jsem se ani nestihla už objednat. ://:

In reply to by Veverca

tak tak,priroda je mocna carodejka a doktori jsou na ni kratci
u dietolozky sem teda nikdy nebyla ale uz asi 4r chodim do metabolicke poradny(to bude asi to same co ta nutricni)
vaha mi sla krasne dolu,pak sem otehulila a vaha sla nahoru 35+ :( ale dr byla spokojena,hlavne proto ze byl maly v poradku a spokojeny,po porodu sem 16m a jeste mi chybi 8kg,vaha de dolu pomalu ale jiste ;)
obednej se k ni a uvidis co ti poradi,mozna ti pomuze upravit jidelnicek tak aby sla vaha co nejmin na horu
tim se i snizi mozna ryzika a bude vse ok,preji pohodove tehu a dej vedet co ti rekla ;)
:a:

In reply to by martina2105

Jo já v prvním těhu nabrala je 8 kg a po porodu byla lehčí než předtím, toho se nebojím, když se budu hlídat. Prostě budu zase držet tu dietu pro cukrovkáře, tedy hlídat sacharidy a bude to. No zavolám tam a uvidím. Tak hodně štěstí aby to šlo dolů. Já nepotřebuju být jak proutek ale tohle je už moc a fakt to překáží a člověk je díky tomu pak línej a unavenej a neohrabanější.... Takže chápu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka