Deníček uživatele Very 11

30.03.2011

Ahojky, prosim o radu ty co musi krmit umelym mlekem. My krmime Nutrilonem a chtela bych se zeptat,pocitate krmeni po 3 hodinach od zacatku krmeni do zacatku dalsiho krmeni? kolik vam tak vypije?

Ahojky, také jsme na nutrilonu. já malé vždy připravím celou dávku co BY MĚLA vypít. No a ona si vezme kolik chce. jinak je to jak se píše níž: 150-180ml krát váha miminka vyděleno počtem jídel. Johanka mi papká 6xdenně z lahvičky mi vypije 120 a z prsou 20-30ml (bohužel od porodky se nepodařilo zvýšit laktaci). Přes den jí po třech až 4 hodinách a v noci mi spinká krásných 7 hodin:-D.
Dřív jak po třech by UM mimísci neměliaby je nebolelo bříško.

In reply to by Hanculina

A kolik vazite? pocitas to od zacatku krmeni do zacatku,nebo jak? My mame 4 kg.To malej nam spi vetsinou 5 hodin.Clovek fakt nevi,abych ho zbytecne neprecpavala,nebo naopak. za tyden nam totiz pribere i 300 g a to je dost.Nechci se ridit jen tabulkama,je mi jasny,ze se snazi dohnat vahu(narodil se 2,70 kg).Dekuju vsem za rady,piste piste:D

Ahoj Very,
my máme taky nutrilon a Vojtíškoj bylo v neděli 7 týdnů. Už od začátku baští 5xdenně, vyjímečně 6x a pije různě, někdy si dá jen 90ml a někdy i 150ml. A ty 3 hodniny počítám od KONCE jednoho krmení do začátku dalšího krmení, někdy baští totiž i půl hodiny. Můžu vědět kolik mrňous váží? Jestli má totiž míň, tak se to třeba snaží jen dohnat.

In reply to by LÁjouš

Takze se nedrzis toho aby pil presne po trech hodinach?ze basti jen 5 x denne to je uzasny.my vetsinou 7x po 100 ml.Ja ho krmim od zacatku do zacatku co nam rekli v porodce ,ale to by vychazelo na 2,5 hodky co je bez jidla. Doktorka nam rekla ze je dulezite dodrzovat ty 3 hodiny ze je klidnejsi,ale me se to zda takovy nevim. Takze nevim,jestli se drzet tech 3 hodin,jestli ho krmit radeji od konce do zacatku.malej vazi zhruba 4 kg a v ut mu bude 7 tydnu.Moc dekuju za radu

In reply to by Very 11

Ne, toho se teda nedržim, protože bych ho musela pořád budit a to se mi teda nechce. Kolikrát se přes den vzbudí, pak se nabaští, hodinku je třeba vzhůru a pak usne a vydrží třeba i přes 3 hoďky chrupkat, teda venku, doma dá tak 20 minut.

17.03.2011

Ahojky maminky,chtela bych se zeptat. Mam mesicniho syna Adámka a ten chrci a sýpe. Kdyz by to bylo u jidla ,tak si reknu,tak hlta a je to tak.

Adámek

Ahoj, tak nás to trápí taky, neřeklabych, že je to rýma, nosánek maá ve předu čistej, jen tak jednou za dva dny kousek zaschlého soplíku. Chrčí, jakoby, někde v zadu. Chtěla jsem se dnes doktorky zeptat, ale zapoměla jsem. Posledně nám říkala, že, když ublinkává, může se u ní projevit něco jako zadní rýma, tak třeba je to tohle. Jinak máme zvednutou matraci, ale nijak jinak to neřešíme.
|Eva

tak Nikolka taky takhle chrčí,má rýmu a dávám jí do nosíku Libenar a odsávám a v postýlce jsem jí zvýšila pod hlavičkou

Sopílek... máš malej to má taky. Odsáváním a kapičkama do nosíku (jednou denně max, ale já mu to dávám jen když už je to fakt vážný) se to zlepší.
Z venku se to vysaje, ale tam vzadu to nejde a to je zlobí

In reply to by Very 11

Já používám Nasivin pro kojence. na trhu je i Olynth, ale co mám miminko čtu příbalové letáky a ten Olynth je docela sajrajt. Ten Nasivin je na tom o něco lépe...

nejlepší by byla asi jen vincentka, ale ta neuvolňuje nosík jen sklidňuje sliznici.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka