Deníček uživatele Very

17.06.2012

Krásné nedělní odpoledne :a:
Ráda bych Vám svěřila svůj příběh...Možná mě někdo odsoudí, snad většina pochopí.

taky bych se přikláněla k nastěhování k rodičům a pronájmu bytu... když už nic jiného - byt si na sebe vydělá a ty nebudeš sama... a když rodičům hned na začátku řekneš, že to bude do doby, než malý nastoupí do školky a ty do práce, tak s tím určitě taky nebudou mít problém...
dále si určitě hned po porodu vyřiď výživné... buď se na nějakém dohodněte spolu, ale jakmile by jeden měsíc nezaplatil, tak šup na soud...
- když jsme s manželem měli krušné období, tak ač byl bez práce, tak mu soud určil 3000,- a bratránkovi coby studentovi denního studia téměř bez příjmu dali 2000,- na dítě a 1000,- výživné na matku (do 2 let věku)... takže neměj strach, že bys byla úplně bez prostředků...

08.06.2012

Ahoj maminky, snažilky a těhulky :a:

31.05.2012

Ahoj maminky :a: Tak dnes mám potvrzené 5+4 a konečně jsem tu malou fazolku viděla :///: Chtěla bych se Vás zeptat jestli jste v těhotenství chodili cvičit, cvičíte a pokud ano jaký druh cvičení?

moje gynekoložka razí teorii, že kdo byl zvyklý cvičit před těhotenstvím, tak v tom klidně může pokračovat, samozřejmě s vynecháním cviků, které jsou třeba příliš namáhavé, nebo hrozí pádem nebo nejsou těhulce příjemné ... a kdo před těhu necvičil, tak by měl začít až po 12.tt a nejlépe v nějakém kurzu určeném přímo pro těhulky, tam máš jistotu, že tě nenechají cvičit něco, co by se v těhu nemělo a dohlídnou, že cvik provádíš správně

:€s€:
Ahojky tak já cvicila pilates a když jsem cvicitelce řekla ze jsem těhotná tak mi vždycky řekla kdy nemam cvičit a bylo to moc fajn
Mimoto mi ještě dala DVD ať mužů cvičit doma ;)
Pilates samozřejmě doporucuju ale cvičit se má bud už před TeHu a nebo az po třech měsících kvůli zatezi na pánevní dno 8)
Tak si hezky uzij tehulkovani :a:

25.05.2012

Tak dnešní výsledek z krve HCG 2150 :s: Takže to snad opravdu bude dobré! Příští týden ve čtvrtek kontrola.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to taky moc, moc gratuluji! :) Já jdu k dr. opět zítra, takže snad už tam bude vidět něco víc :h: Mě prsa bolí jen tak lehce, spíš jsem měla ty křeče v podbřišku. Ale i to už je lepší tak uvidíme :-)

In reply to by Karne

Dneska mám od Dr. potvrzené 5+4 :///: A ano, ty křeče jsou normální. Mám na ně kapičky Algifen, kdyby to bolelo nějak víc, ale zatím jsem si je vzala jednou. Nechci se tím nějak cpát :dance:

23.05.2012

Ahoj maminky :a: Jak se dnes máte v tomhle parném počasí?

Já na krvi nebyla ani s jedním těhu, ale zas jsem už viděla srdíčko, tak to je víc než důkaz :-) Ohledně těch bolestí, fakt ti nevim, tohle jsem nezažila, já pro změnu špinim

In reply to by Jajusskaa

Tý jo, krásný testík! :///: Moc gratuluji! Já jsem byla v pondělí u dr a nic moc tam ještě vidět nebylo, HCG bylo 680. Ve středu mi brala krev znovu a dnes jsem si volala na výsledek a jen mi řekla, že pokud to bude víc jak 1000 je to životaschopné. A mám 2150 :-) :h: a na kontrolu jdu za týden.

20.05.2012

Krásný podvečer všem! :dance: Ráda bych se Vám představila.

SKORO NOVÁ :-) + FALEŚNÝ TEST CYSTA

Ahoj maminky, snažilky, těhulky :a: Tak to vypadá, že jsem ve 3 týdnu, ale je tu menší problém...poslední menstruaci jsem měla 7.4. a podle cyklu 28 dní, bych měla být v 6tt. Je teda pravda, že měsíc předtím jsem měla cyklus 35 dní...každopádně mi sestřička vzala krev, ve středu si zavolám na výsledky a pak se uvidí. Paní doktorka říkala, že buď se miminko přestalo vyvíjet, bo jsem měla cyklus opravdu posunutý :n: Tak snad to vše bude v pořádku a poroste. Stalo se Vám to taky některé, nebo třeba někomu z okolí? Jsem z toho malinko přepadlá :( Mějte se krásně :k:

Podle mě jsi těhulka :€s€: čárka krásně sílí :dance:
O té cystě jsem nic neslyšela...možná ti někdo poví víc ;)

08.11.2009

Ahoj holky. Tak jsem nemohla na dnešek vůbec dospat. Před chvíli jsem si udělala testík a byla jen jedna... :(

Ahojky, nebuď smutná ani zklamaná. Testy nejsou 100%. Já si jich dělala několik....a byla jsem strašně nedočkavá a taky zklamaná. A další měsíc jsem měla zpoždění 7dní....dělala jsem si test a byla jen jedna čárka, ale MS pořád nikde (a to jsem neměla žádné příznaky těhotenství), tak jsem čekala ještě dva dny či tři dny a byla tam úplně slaboulinečká, ale druhá čárka.....:-)
Někdy se stane, že je ovulace posunutá a test to zpočátku nedokáže odhalit díky velmi nízké koncentraci HCG.
Tak Ti přeji brzké otěhotnění a ať Ti není tak zle jako mně!!! Neboj, podaří se to, ale lépe je se na to tak neupínat a nemyslet a přijde to samo:-) Vím, že se to snadno říká....tak ať se vám daří:-)!!!!!!!!!!

Hoja Hoja :\x: Prosím tě ikdyž je to u kazdeho individualni NEVER moc testum na moč, rikam to z vlastni zkusenosti, mam 7dni po vynechani a kdybych verila testum na moč tak v tom nejsu, ale krevni mi ukazali pozitivni testy, vcera jsem jen tak ze srandy delala posl krev na moc ikdyz 100% vim ze jsem těhu a //čárka totálně minimální!! Neztracej nadeji jdi na krevni testy :a: :a: HODNE stesti at si mile prekvapena kdyz uz nedoufáš! :girl: :$$: :qu:

In reply to by stelinka

V pondělí ráno se mi hrozně motala hlava, píchalo mě v podbříšku a špatně se mi dýchalo. To trvalo asi 3 dny.Minulý víkend mrcha opět dorazila jak měla jenže jen 2 dny a třetí byl nic moc(to bylo to pondělí) Jenže jsem HA brala 7 let, před třemi měsíci jsem přestala tak mě napadlo jestli se to všechno ještě neupravuje. I když to před tím bylo ok.Včera mě taky v podbříšku opět lehce píchalo a na testíku nic...

06.11.2009

Ahoj holčiny :\/|: :068:

Ahojky, můžeš mít ovulku třeba až 20.DC a ty 2 dny MS mohly být spíš zahnizďování mimíska :-) Jak moc jsi krvácela? Jinak po HA to můžeš mít rozházené dlouho (je to individuální) a je jedno, jestli si to jednou dostala přesně, protože pak to můžeš třikrát dostat úplně jinak. Moc ti přeju, ať najdeš na testíku // :one:

In reply to by LillaX

První den to bylo trošičku silnější a pak jen lehce... Já nevím, možná trošičku blázním :) protože HA to přeci jen utlumí. Jen včera a dnes jsem měla na kalhotkách menší flíček. A pobolívá mě občas podbříšek jako kdybych to měla dostat. Ale jinak. Prsa ale nebolí. A ovulku můžu mít před menses i po? Omlouvám se za možná trochu trapné dotazy, ale mě z toho jde hlava kolem :)

In reply to by Very

Tady ti něco kopíruju z netu: "Pokud máte pravidelný menstruační cyklus (tj. 28 dní) nastává u Vás ovulace mezi 12. a 16. dnem cyklu, nejčastěji se udává, že k ovulaci dochází 14. den cyklu. Některé ženy však mají ovulaci i před 12. dnem nebo naopak až po 16. dnu a i u jedné ženy může mezi měsíci dojít
k posunu ovulace o několik dní (vlivem stresu, nemoci apod.)."
Po MS začíná nový cyklus - tedy přesně nový cyklus začíná 1. dnem menstruace. A v každém cyklu bývá 1 ovulace.
To tvoje krvácení ale MS být nemusela - podle toho co píšeš, tak to MS nebyla - ale ženy takhle mohou krátce krvácet (a nebo špinit), když dochází k zavrtávání mimíska do děložní stěny. :k:
A zkus zítra ráno testík :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky