Deníček uživatele veruveverka

26.08.2013

Maminky, chtěla bych poprosit o radu. Co vše je potřeba k vyřízení příspěvku na bydlení. Lze žádat i na byt v ov na který platím hypotéku? Budou mi na něj přispívat? A co je třeba k vyřízení?

Aha, tak to ja myslela, ze je jsou to NÁKLADY na bydlení. Kdyz je člověk v nájmu, tak mu to nevypocitavaji i z nájmu?

tak socialku nezajima ze platis hypoteku,aby jsi mela narok na pridavek na bydleni zajima je jen elektrika topeni voda a popelnice hypo se do toho nepocita,take mame hypo a zkousely zadata a bylo nam receno ze hypo je nase blbost ze nas nikdo nenutil si ji brat takze se zapocitavaji jen ty veci :-)

tak ja si myslim ze ti hypoteku nikdo platit nebude a kor stat maximalne kdyz budes brat rodicak 7600 a z toho budes platit inkaso tak z tohopak vypocitaji ziv minimum a ten prispevek,

no taky si teď o něj žádáme...moc neporadím..ale můžu ti říct jedno - je s tím šíleně moc nesmyslně papírování :00: :00: :00:

11.07.2013

Holky, prosím o NÁZOR. Už jsem zoufalá. Dany ukázkově spal. V 19hod jsem ho uložila a probudil se vždy krásně až kolem 7 ráno. Prostě pohoda. Stačilo ho položit, pusu, dobrou noc a dobrý.

Švagrová taky říkala, že když byla neteř malá (možná tohle období jako vy), tak měla noční děsy a budila se uprostřed noci se šíleným řevem. Říkala to i doktorce a ta říkala, že to jsou právě takové noční děsy. Že se jí něco zdá. Nevím jak to řešili. Asi s nima holt spávala. Pak to přešlo.

tak může se u něco zdát a nebo se třeba probere a zjistí,že tam nejsi,tak řve... u nás se to vyřešilo tak,že prostě spal s námi-holt to potřeboval a já se potřebovala vyspat :) navíc to bylo v bytovce,takže jsem ho fakt nemohla nechat v noci nějak extra vyřvávat... máš dvě možnosti-buď to období přežít a nebo ho začít brát k sobě-je jen na tobě,která možnost ti vyhovuje víc :///:

No nas kluk mival takove nocni desy, ze se pak bal i sam usinat, tak jsme prisoupli postylku k nasi posteli a oddelali bocnici a bylo to usnul u sebe a v noci me u sebe i mel.....treba se mu neco zleho zda....

Tak já mám taky 17měsíční dračici ;), to co popisuješ zažíváme vždycky u zoubků(první se nám prožezal ve 14měsících :O :s: )...
Začala jsem dávat homeopatika, pěkně nám zabírají :)

09.01.2013

Maminky, poraďte prosím, kde sehnat bezpečnostní zámky na šuplíky, troubu atd..něco, aby ji neotevřel..už se všude dostane, všude stojí, tak je to nebezpečné a já nevím, kde koupit. Děkuji všem!!

Tý jo, tak to máš dobrý, protože myslím, že moc takových dětí není, co by stačilo plácnout přes ruku. Já bych mohla plácat do nekonečna a stejně by tam vlezla. Já mám nejnutnější věci zajištěný. Kupovala jsem v prodejně s dětským zbožím a chrániče rohů na konferenčním stolku dokonce v hračkárně. Zkus se zeptat.

týjo.tak to nevím,ale koukal sem,že holky poradily.Nikdy jsme to neřešili.Vždycky dostal po ruce,pokud se to opakovalo tak zas a pak byl klid... :h:

My jsem všechno zalepili a nebezpečné věci přestěhovali do vrchní skříní. My máme takové divočiny, že máme zámky na klikách od oken. Holky vlezly na parapet a otáčely klikou. No nervy moje. Druhý den manžel montoval nové kliky na okna se zámkem :D

21.10.2012

maminky, prosím poraďte co vám pomohlo. Můj malej (8 měsíců) má suchý kašel. Ale jak to bylo..

Doporočuji něco méně invazivního... zkuste mu vkládat jitrocelové listí na hrudník, nejlépe napařené...

Mně to babča dělala, když jsem byla malá, a věřte nebo ne, pomáhalo to. Je to dost alternativní rada, ale když už mu dali antibiotika, musí být hrozně oslabený.

20.09.2012

Maminky, malý má skoro 7 měsíců a přes den má problém s usínáním..bez problému spinká v kočárku a také, když jde spát po koupání, tak v pohodě a spí celou noc..přes den ALE doma v postýlce nemůže zabr

Ty jo tak to máš super spojíš přijemné s užitečným :s: :s: :s: :s: malý usne a Ty si aji pouklízíš :-) co já pamatuju Patrika musela jsem doma chodit po špičkách :a: :a: :a:

Buď ráda že nějak usne a spinká :dance: . Hlavně že na něj něco zabírá. My sice s křikem usneme, ale spíme jen 30 min. Sice tak 3x za den, ale neumí spát delší dobu :s: A v kočárku taky víc nespíme :n:

Je to normální,naše malá zase nejčastěji usínala když jsem si fénovala vlasy.Samo to období přejde a pak mu bude tzv.šum zase naopak jako nromálnímu člověku vadit a budit ho :one:

12.09.2012

Mamky mohla byste mi některá prosím poradit, jak uháčkovat houmlesáckou čepku?

01.08.2012

Ahojte mamky, za chvíli začneme s příkrmama a já už na to pomalu začínám myslet.

AHoj malýmu jsou tři měsíce a už dostává na noc kaši..Měl i přesnídávku,brambor a mrkev a v pohodě :)

Tak tohle nějak neřeším. Malýmu je kousek přes čtyři měsíce a už měl lžičku přesnídávky a trochu jogurtu a je plně kojenej. Jenom jsem to zkoušela, co na to tělíčko řekne. Nějaký tabulky nedodržujem. A na noc dávám kašičku Sinlac, stejně nesní ani plnou dávku, maximálně polovinu. Taky už mě napadlo, že by žužlal rohlík. Ukamenujte mě :)

In reply to by Monika Císařovská

jee to jsem rada ze nejsem sama..mala uz ochutnala kys smetanu..nanuka misu :-) kasi basti vecer stridam s mlickem s kasi jak je v krabickach po tom se muze utlouct :-) presnidavku uz taky bastila. vzhledem k tomu ze je to vse sladke tak jsem zvedava jakse bude tvarit na zeleninu :-) prikrmovat zacnu uz asi na 5m..nakoupeno uz mam. u prvni dcery jsem to hrotila a ted vubec :-) cudak na nas muze oci nechat kdyz jime tak zkusim prex 6m krupky at ma co zuzlat :-)

17.07.2012

Ahojte mamči, potřebuji radu. Máme trojkombinaci Concorda fusion. Malej zatím jezdí v hluboké korbě, ale předpokládám, že po létě, možná uáří-říjen už půjde do sporťáku.

14.07.2012

Maminky, rozmražovala jsem lednici a potřebuju zpracovat spoustu masa. Můžu udělat třeba omáčky s masem a pak je dát zase do mrazáku? Děkuji :k:

Ahoj Veru, já na vesnici mám maso skoro do 80% procent na vaření mražené a když zbyde dávám i tak do mrazáku a nic se nestalo ještě, omáčka je dobrá a maso taky..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka