Deníček uživatele verunkax

17.07.2010

ahoj holkyyy, poraďte mi prosím, tento měsíc jsem mela zpožděnou MS o 6 dní, nikdy se mi to nestalo, už jsem jásala, že by se snad zadařilo, ale ta potvora nakonec dorazila, sice trvala jen

08.07.2010

ahojky, tak 6. den zpožděná MS, už mi z toho hrabe. břicho mi může prasknout, jak mě bolí a pořád niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic! zítra zkusim další test, snad už se to prolomí.

07.07.2010

ahojky, tak už je to 5. den co ta potvora nedorazila, jsem napnutá jak struna.

Ahojda Verunko,

neboj, letní měsíce mrňouskům jen přejou. teď jen na to nemysli a ještě chvilku vydrž a příští týden si udlej testík, je na to ještě brzy, ať potom nejsi zklamana. U mě to taky vůbec nešlo a potom ejhle a teď jsem v 21.týdnu.

06.07.2010

ahoj holky, jsem nějaká nervozní MS nikde, už je to 4. den zpoždění, včera jsem si dělala testík, ale negativní, chjooooo.

Ahojky Veru,já jsem dnes 33DC,ráno jsem testila a nic...a ms taky nikde..a prsa mě bolí teda fest...tak taky netušim co to je...

Ahoj ještě vydrž,měla teď to samé ms měla dorazit 19.6. nedošla :s: ale těhu test jsem měla pozitivní až týden po tom co měla ms dorazit dřív jsem sice testila ale taky byly negativní tak ještě vydrž.Jinak u mě ms taky vždy přesná jak hodinky.

In reply to by verunkax

Děkuji,ale ještě to nemám potvrzené od dr. má dovo a minulé skončilo revizí takže jsem ještě nohama na zemi.To ti věřím,že se ti to teď táhne měla jsem to samé a ještě když jsem si někde přečetla,že se stalo,že měly holky i po týdnu negativní testy tak musely k dr a u některých z toho nakonec nic nebylo.Ale ještě vydrž a uvidíš co a jak.

17.04.2010

ahoj holčiny, mám dotázek, v neděli dobírám antibiotika na zánět moč.

Ahoj. Ja brala na zacatku tehu taky antibiotika na zanet mocovych cest. Ale rekla jsem doktorovi, ze si nejsem jista, jestli nejsem tehu, tak mi napsal antibiotika, ktere by nemeli vadit v tehotenstvi. Doktor ale rekl, ze v tehotenstvi jsou spatne vsechny antibiotika. Bez vyjimky. Ale ja si myslim, ze to neni az takova hruza. Navic v prvnich dnech tehu neni matka spojena s plodem, takze to by taky melo byt ok.

03.04.2010

ahojky, děvčátka, tak jsem zaregistrována, tak 5 týdnů a konečně mám časík něco písnout. to čekání je neůnosné ach jo!

Ahojda Veru, nechci Ti radit, ale pokud jsi třikrát potratila, měla by jsi to řešit s doktorem. Tvůj gynekolog Ti na to nic neřekl? Nebo už se našla příčina potratů a je to vyřešené? Jinak Ti samozřejmě přeju brzké //.

25.02.2010

ahojky holčiny, jen jsem sem nakoukla a musím se podělit s mím trápeníčkem. V září 2008 jsem sjistilaže jsem těhu, štěstím jsem brečela.

Ahoj, to je mi moc líto. Je to smutný. Musí se to ale řešit. Už dvě zamlklá těhotenství jsou důvod k dalším podrobnějším vyšetřením (imunologie, genetika...) (jsem nedávno četla v poradně u gynekologa). Tvůj gynekolog by už s tím měl konečně začít něco dělat a na nic nečekat. Pokud ne, tak se obrať na jiného gynekologa. Držím palce!!! :h:

Divým se že tě tvůj gynekolok neposlal na genetiku,když už se ti to stalo tolikrát po sobě.Já jsem prodělala 2 krát zamlklé těhotenství,vím jak se cítíš,bolí to šíleně a nejhorší je vidět všude ty miminka a spokojený maminky.V roce 2008 jsem v 10tt začala špinit dle sona se plod přestal vyvíjet v 6 tt a následovala revize , člověk si řekne že je to náhoda do roka a do dne tedy v r 2009 jsem byla opět těhotná.V 7tt mi na sonu zjistily že má mimi pomalou akci srdeční a následovala další kontrola po týdnu,za týden už bylo mimi bez srdeční akce a já šla na revizy.Doktor mi udělal test na toxoplazmozu-byl negativní,poslal nás na genetiku a ta byla taky negativní,tak jsme to riskly a povedlo se nyní držím v náruči spící měsíční miminko.Ještě by měl normálně doktor při opětovaném potrácení tě měl poslat na hematologické vyšetření,imunologii,spermiogram...Věřím ale že to byla náhoda jako u mě a tentokrát ti to vyjde.Já do 5 měsíce byla strašně ve stresu měla jsem strašný strach že o mimi zas příjdu,nejhorší bylo to první ultrazvukové vyš...DRŽÍM PALEČKY.. :one:

In reply to by Vlastulka

ahojky, genet. vyšetření dopadlo dobře, smermiogram je taky v pohodě a jiné testy jsou také v pořádku. nikdo neví proč se to děje. doufám, že to opravdu byla 3 krát náhoda. ale život jde dál. musíme to zkoušet znovu. nevím jestli to není třeba brzy, jsou to 4 měsíce od revize. ale touha je větší. snad už to vyjde. mooooooooooooooooooooooooc děkuji za podporu

Ahoj kočko. To je mi moc líto co jsi musela prožít. Přeju ti aby se brzy zadařilo a bylo mimi v pořádku. Držím palečky ať jsi brzy šťastná maminka :h: s miminkem v náruči.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka