Deníček uživatele Verunka77777

11.02.2013

Ahoj holčiny, nevim si rady :( mela jsem přítele sedum let s kterým mam 4 letou holčičku, bohužel to nefungovalo a tak se rozcházíme, mam ale přítele nového s kterym hledame bydlení a najednou jsem zj

Moc děkuji za názory :h: S tím přítelem jsem oficialne mesic neoficialne asi 7 mesiců :-) mamka se hlavne boji toho ze nemam kde bydlet zatím a ona sama mi pomoct nemůže ani finančně a ani me vzít k sobě domu protoze chtejí mít s přítelem klid kdyz delají na směny :r: musela bych jit hned na rizikové protoze dělam ošetřovatelku v nemocnici a nemuzu se tahat s těžkýma lidma a tudíž by peníze taky moc nebyly :( ale spíš se přikláním tomu si to miminko nechat srdcem jo protoze bych asi nedokazala jit na potrat :(

Pokud je Tvůj nový přítel spolehlivý, asi by jsem nic neřešila. Naopak by jsi měla být ráda, ze tě chrání před potratem!! Je mi 23 let a jsem už skoro v polovině těhotenství.
Když jsem ho šla oznámit mému přítelovi, řekl mi, ze se nic neděje a během pár dní už těhotna být nemusím. Strašně mě to mrzelo, ze mi po pěti letech společného bydlení řekl tohle.....
Pár dní mu to trvalo a ted se těší více, jak já. Ale nevis, co by jsem dala za reakci, kterou měl tvůj přítel. Pokud se o váš zvládne postarat, určitě to zvládnete :€O: budu držet palce

Určitě bych si ho nechala. On tě chce i s miminkem a dcerku miluje, tak se ničeho neboj :-) Řiď se vlastním srdcem a na mamku nedávej. Je to tvůj život a pokud Vás chce všechny, tak není co řešit. Držím pěstičky

Mně je 30 let a čekáme s manželem čtvrté dítě
Karolinku :girl: jsem měla ve 21 letech,
Sašenku :girl: v 23 letech, to jsme bydleli u tchánů a stavěli si domeček svépomocí :00:
Maxmiliánka :cc): v 27 letech, ten přišel do novostavby :one:
a miminko :€O:, které nebylo zcela plánované, se narodí v srpnu a to mi bude 31 let a stále budujeme naše hnízdo.

:k: :k: "Všechno se dá zvládnout s láskou" :k: :k:

Ahoj, mě je 25 a čekám třetí..kdybych se měla řídit radama mé matky, tak nebudu mít děti ani v 35.. :00: Pokud přítel dítě chce a dokáže se postarat, nevidím v ničem problém. Všechno je dneska risk.. :k:

14.12.2011

Ahoj maminky potrebuji se zeptat mám rodičák na 4 roky předtim sem nikde nepracovala, malé jsou 3 roky a končí mi to oficialně až příští rok v Listopadu a já bych potřebovala příští rok v Březnu nasto

25.07.2011

Maminky chtela bych se zeptat je tu nektera které dítko ji porad hlavne jen sunar ve 3 letech?

no my sice byli do tří let taky na sunaru, ale dostávala dvě flašky, těch půl litru co doporučují, když hezky papala, dostala třeba ještě (hlavně si všimla, že maminka ujídá suchý a tak se to taky naučila) ovšem myslím, že ve třech letech být převážně jen na sunaru není moc dobře, určitě+ už neobsahuje, vše co má... já jsem ve třech letech sunar dodělala a už nekoupila a když chtěla mlíčko, dostala mlíčko, ze začátku jsem přislazovala medem, ale i cukrem..krapet...no a teď jsme na mlíku, jelikož jsem ji vysvětlila, že sunar jen miminka a ona je už velká holka a tak musí mlíčko...:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

budeme se muset snažit, ale třeba se někdo najde, kdo poradí, jak naučit dítko normálně jíst.

30.06.2011

Prosím mate nejak zabezpečená okna proti dětem?krome odstraneni nabytku pod okny?

Ahojky, já jsem koupila pojistky. Bydlíme ve starém domě kde jsou okna velice nízko, tak jsem se taky bála. :)

Taky mame plastaky,nabytek pod tim zadny.Mam kluky 1rok a 4,5roky a starsimu porad rikame,ze nesmi nikdy otevrit okno sam,ze po dome litaji veverky a mohly by mu ublizit.Ony u nas skutecne po dome litaji,takze toho vyuzivam a boji se,aby ho ty veverky nepokousaly,takze tam sam nikdy nejde.Taky premyslim,ze do budoucna jak mladsi povyroste neco vymyslime,protze jsem z toho taky nervozni..

In reply to by Verunka77777

Ty jo, tak to taky nevím... Kamarádka má právě dvojčata a to jsou hrozní kaskadéři. Mají i oddělané pákovky od kohoutků, všude pozamykané dveře, dokonce se divochům podařilo i rozebrat kousek plovoucí podlahy.
No teď jsem dočetla nějakou diskuzi na netu a tam mamka radí dokoupit kliky se zámky. Zkusila bych se poptat kdekoliv, kde montují okna :one:

29.06.2011

Ahoj maminky chtěla bych poradit byl nejaky problem u dětiček malých s oblázkovou pláží?nebo naopak písečnou vybíráme chorvatsko ale nevim jestli si nemuzou nejak ublížit nebo aby to pro

Obojí má své a s oběma materiály si děti vyhrají. Náš je spíš kamínkový, rád je sbírá a hází do vody a písek moc nemusí, že je špinavý (citlivka). Ale hlavně po oblázcích se jim špatně chodí bosky, tedy většině dětí to vadí i když je to moc zdravé. Náš chce pak pořád nasazovat boty ...
Musíte vybrat podle toho, co má váš bobek rád.

Lištička Kačka + Matýsek + mimi v bříšku

Já jsem pro písečnou. Na písečnou pláž dáš jen deku nebo ručník a je to v pohodě, ale na oblázkovou musíš mít nějaký lehátko.
Loňská dovolená v Chorvatsku nás teda nenadchla, spíš naopak, už nás tam nikdo neuvidí. Ale byla to jen zkouška, jestli to mladej zvládne. Tenhle rok opět letadlem do Egypta, už se těším.

03.06.2011

Prosím holky mate nejaka zkušenost s kadeřnictvím v těch obchodních domech?jako tesco olympia atd...? :+^*: :+^*: a musi se tam objednávat? na jejich stranakach se píše že ne:-)

16.02.2011

Vůbec to sem nepatří ale nevim kde se zeptat :-)Nezkoušela nekterá z Vás nebo manžel doma uříznout zrcadlo? já jen jestli to jde doma nebo musí jedině odborník? :-)

Ahojky, raději zajdi ke sklenáři, může ti prasknout. Mně ho u nás ve městě zařízl sklenář na počkání zdarma :a:

03.11.2010

Maminky, čekatelky ,snažilky prostě všechny dámy :\x: budu velice rada když se zúčastníte anketky( nebo spíše takového výslechu) :s: pro ty co mají problem s výběrem kosmetiky :00:

31.10.2010

Holky je to trochu trapnej dotaz ale ještě sem nikdy nebyla na kosmetice u kosmeticky a tak nejak nevim když tam pujdu porvy co mam jako rict?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé tak že bych si i pospala :) a pro informaci kolik vas tak priblizne stoji navštěva u kosmetičky? :)

Ahojky, vůbec se nemáš čeho bát. Záleží co chceš za úkony,ale tipuju, že takovou tu klasiku: hloubkové čištění pleti, masáž obličeje,pak třeba formování obočí, barvení obočí apod. Ale když řekneš,že jsi na kosmetice poprvé, kosmetička ti určitě všechno ráda vysvětlí. Jinak můžeš jít i nalíčená, ona tě odlíčí,ale pokud půjdeš nenalíčená, bude mít méně práce. Užij si to.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka