Deníček uživatele verunka24

03.06.2015

Ahoj maminky :h:
Minulý týden v pátek sme byli na screeningu,tak se spožděním ještě píšu a vkládám fotečku. :///:
Vše je v pořádku,mimi odpovídalo 13+1 o den víc než podle PM a mělo 7cm bez nožiček :one: Termín tedy 3.12.
Chceme překvápko,tak sem se neptali co čekáme.

Screening 13.týden
15.05.2015

Ajoj tak sme včera absolvovali 1.poradnu a podruhé uviděli toho našeho drobka v bříšku :h: :€s€:
Už měří 3,5 cm a odpovídá 10+3 podle utz a 10+6 podle PM.KOnečně sem vyfasovala průkazku a někdy za 14 dnů se obědnám na screening(chodím tedy jen na utz)
Už se tam moc těším mají tam tak vypracovaný ty ultrazvuky,všechno jde krásně vidět i fotečky jsou vždy nejhezčí.

1.Poradna 11.týden

moc krásná fotečka :one: jsou to super zprávy :D Mě čeká další poradna už zítra + screening :h: Tak se ták těším ale cítím už i nervozitu :00: snad bude vše dobré, ale stejně budu čekat 3.týdny na výsledky což bude nekonečné :00: :P
zítra také podám info. jak rosteme :dance: :€s€:
papa těhulky :a:

17.04.2015

Ahojte podáváme hlášení ze včerejší 1.konroly :///: Včera sme se poprvé pozdravili s malým prďolkou v bříšku :s:
Odpovídal zhruba podle PM +6+6 a už mu i tlouklo srdíčko!
Nádhera! :h: Další k.o.za 4týdny,to už bude úplný človíček a třeba nám i zamává :s:

Přeji všem těhulkám podobné krásné zprávy :€O: :€s€:

Včerejší 1.kontrola a utz :)

Krásná fotečka s mimi. :///: je fajn že je všechno v pořádku :one: opatrujte se :one: Já jdu už zítra na utz a tááááááák se těším až uvidím tu naši fazolku :h: :D

04.04.2015

Tak dnes končím s měřením BT už je to dnes 18DPO,takže podle chytrých knížek lze definovat těhotenství už z 18ti naměřených vyšších teplot.Což je fajn.ale já už to vím stejně týden z testu :s:
Jen sem se vás chtěla zeptat co říkáte na grafík?
Nepřijde vám moc "rozskákanej,jendou teplota o 0,3níž druhej den klidně o 0,3výš..je to na těhu o.k.?

18 dní vyšších teplot=100%těhotenství :D Nemám ale na těhu moc "rozskákanej" graf?

Ahooj, tak především gratuluju ke 3. těhotenství, je to úžasná zpráva :-). 3 prcky takhle brzy po sobě :-D. Nádhera.
Jinak celkově ses na měření teplot měla vyprdnout. Když to máš na testu, tak tohle je tak trochu zbytečné. Ještě z toho můžeš mít nervy. A přesně - každé těhu je jiné.
Tak držím palce, ať vše dopadne dobře, i těhu a ať je děťátko zdravý. Pozdravuj doma ty 2 :-)

28.03.2015

První test je 8DPO kde ještě nic není
a druhý je z 11DPO dnes
Úplně mě to překvapilo,jak to jde hezky vidět,čekala jsem nic anebo ducha,ale toto :s:

Druhá fotečka 12DPO :///:

Třetí fotka je 13DPO ale přijde mi stejně silná jak 12DPO
ale to snad nevadí.Zítra radši testpvat nebudu až obden.
Jinak teplotka stoupla zas o 0,2 tak snad v pohodě :€s€:

11DPO a ejhle //
11DPO a ejhle //
11DPO a ejhle //
11DPO a ejhle //

No nadherna ccarka :€O: kdybysme my nedovkavky vydrzeli do ms co :D taky si to rikas ? Teplota se mi drzo vcera 37,3 a dneska 37,2 takze snqd ms taky neprijde ted vstavam a jdu udelat testik pak mam jeste jeden na zitra a koncim :D

In reply to by anetka1405

Tak já sem právě u obou dětí testovala až při spoždění MS tak tentokrát sem chtěla najít i dušíka :///:
Právě vůbec netuším kdy sem měla/neměla očekávat MS páč sem měla ještě trochu rozhozený cykly po porodu.Měla sem od porodu teprve 4 menstruace..tak zas mám na dlouho pokoj :s: Já pokud i jen trošku kojím,nic nemám :///:
Ty máš hodně vysoký teplotky,takový sem nikdy neměla,ale každý tělo je jiný.Měříš taky digitálem?
Doma mám ještě testy dva tak je musím ještě použít :one:

In reply to by anetka1405

Jo už máš taky druhou čárečku?On ten druhej co vypadá jak dušík byl před zaschnutím mnohem víc viditelnější,ale hlavně že tam je.A dnes už se mě taky testík nevybarvil víc jak ten včerejší,tak zítra trestovat nebudu,až obden.

23.11.2011

Ahoj holky :) tak si představte co provedla ona magická kombinace sexu,vínka a horké koupele..?Jako vždy po sexíku mě začalo tvrdnout v intervalech 5 minut břicho a mírné tlaky na spodek..ale jak sem

Asi málo toho vínka :) Néé promiň, že zlehčuji tvou situaci, sama nevím co mě v květnu čeká za porod a chápu tě.
Jen ti ještě povím co pomohlo mě se otevírat, byla jsem úplně v klidu, kontrakce mě vzbudily ve 4h ráno po 6ti minutách - takové ty slabé - menstr. bolest (ale už jsem neusnula), kolem poledne se protáhly na 8 minut, ve 14:30 o dost silnější po 2 - 5ti minutách, v 15:30 odjezd do porodky, v 16h příjem a ejhle, byla jsem otevřená na 6. Po cestě do porodky jsem se ještě smála mezi kontrakcema. Dr. říkala, že jsem to nějak přeskočila či co a v 18:40 byla malá na světě.
Takže já si nemám na co stěžovat a myslím, že mi k tomu moc pomohla vnitřní vyrovnanost a těšení se na mimi.
Držím pěsti ať už to máš co nejdřív za sebou bez vyvolání!

Ahojky,mě trápili poslíčci 3 dny před porodem,poslední noc kdy mě vrátili také domů z porodnice,byla šílená,kontrakce po 5 min,křížové bolesti,funěla jsem celou noc,ráno jsem se osprchovala a jela znovu do nemocnice na ambulanci,kde mi doktorka řekla,že jdu rovnou do přípravny a šup na porodní sál,malá se narodila do 2h,bolesti strašné,ani můj první porod který trval nekonečně dlouho nebyl tak bolestivý,druhý byl aspoň rychlý,no jsem šťastná,že je to za mnou.Ale upřímně,už bych to v životě nechtěla zažít.Vydržet se to musí a ven také musí.Jsem šťastná,že ty své deti mám,nic na světě tak nemiluji jako je.
Přeji ti rychlý a nekomplikovaný porod,hodně štěstí. :a:

taky jsem mela takovou jednu super noc - bylo to cca 3dny pred TP - tez jsem myslela, ze je to uz ono (ze musi byt), bo jsem celou noc nespala, kroutila se a hekala.. stale premyslela, kdy probudim manzela a ze jedem .. ale nakonec to ustalo a nedelo se nic dalsich 12dni - ale muzu rict, ze ti poslicci byly stejne silni jako kontrakce, ktere predchazely porodu (samo ne ty uplne finalni kratce pred 2.dobou porodni) ..

tak drzim palce, at brzy prijdou ty prave kontrakce a jedete rodit uz doopravdy :s: , spon sis dala nacvyk - neboj, nebude to bolet o nic vic :-) .. jen to finale a to uz zas budes moct tlacit a vedet, ze za chvili bude vse za tebou :one:

ja mam termin za 4tt, takze to mam opet pred sebou a uz se tez moc tesim :00:

No tak konečně nějaký posun ;-) A neboj, já taky pořád čekala, že ty bolesti budou horší a horší, jak mi bylo řečeno a ono prd ;-) Každý to máme jiné a každá bolest vnímáme jinak, tak se nech překvapit ;-) A přejeme, ať máš prďolku brzy u sebe ;-)

Drž se,za chvilku to budeš mít už za sebou. :) A uvidíš,že na všechnu tu bolest hned zapomeneš. :€s€: :h: :€s€:

21.11.2011

Ahoj holky,dnes jsem od kontroly v porodnici nepřestala brečet :r: Vím,že si asi někteří řeknete,že je to kvůli blbosti..protože jinak se miminku u mě v bříšku vede dobře a měla bych být šťastná že je

Ahojky, já moc psychicky nepozvednu, pže já rodila o 13 dní dřív. Ale chci se zeptat, zkoušela jsi i červené vínko? Znám pár případů, kterým to pomohlo rozjet porod ještě v ten večer co si daly sklenku ;)
Držím pěsti ať to máš rychle za sebou a mimi pěkně u sebe a aby byl porod co nejrychlejší :a:

In reply to by Booty

Ahojky :) já když piji tak spíš bílé,pže mě víc chutná..Ale můžu vyzkoušet i červené,za pokus nic nedám..zrovna máme v ledničce jedno :) Dneska ze mě odešlo zase kus zátky..ale ta ze mě odchází už měsíc..takže to nejspíš nic neznamená..Jinak zítra mám druhý termín to je podle utz a ten sedí i přibližně s ovulkou..tak sem zvědavá..Asi dnes zkusím čtyřkombinaci :sex: + horkou vanu + červené vínko + vytírání podlahy..A uvidíme co na to mimísek.V neděli jsem měla zcela určitě poslíčky a u toho i špinila..ale trvalo to cca 10minut a od té doby nic, akorát po sexíku pravidelné tvrdnutí břicha co 5 minut s pobolíváním spodku ale ve stejné intenzitě..ale to tak mívám taky už snad dva měsíce a vždy jen po :sex:
říkala sem si,jestli má vliv na rozjetí porodu třeba to když nebudu mít problém se zácpou..že to třeba má vliv na změkčení porodních cest?Ale asi je to blbost co :)

In reply to by verunka24

S tou zácpou ti nevím. Ale připomněla jsi mi, že jeden z příznaků blížícího se porodu je i lítání na velkou :)
To vínko určitě zkus, nic tim nezkazíš, to ti slibuju! :) a tim :sex: taky jistě ne :s:
Mě teda zátka odcházela tak 3 dny a do týdne jsem rodila :)
Třeba to stihneš na zítřejší termín ;) tak držím pěsti :a:

ahoj,
ja tu taky visim :a:
Zitra mam termin. Pak budu prenaset a to jsem strasne nechtela, tak jeste je sance, ze porodim do terminu, ale uz malinka.
Zitra jdu taky do porodnice na konotrlu, tak se zase neco dovim.
Prvniho chlapecka jsem rodila 39 + 4 a zacalo to nahle, ted mam pocit, ze se taky porod nechysta, tak nevim, jestli me to v noci prekvapi ...

Musime to jeste tech par dni, nez to prijde vydrzet. Oni nas prece nemuzou nechat tak dlouho prenaset, ne? U nas tak tech 7 dni, pak by se vyvolavalo.
Z listopadovych uz skoro kazdy porodil. :?

Ahojky, vůbec se netrap tím, že kdyby došlo na vyvolání, tak jsi neschopná. Já měla první porod vyvolaný a zatím to vypadá, že bude i ten druhý. Já se tomu směju, že máme paličaté děti a už vůbec si neschopná nepřipadám ;-) My měli včera 1. termín a zítra máme 2. Zítra jdu i na kontrolu, tak jsem zvědavá, protože při poslední kontrole se to k porodu nechystalo, hlavička nenaléhala a byla vysoko, alespoň CS bylo 4 :-D My to těm našim dětem stejně komplikujeme :-D první jsem musela přenášet, protože jsem měla jít ségře za svědka a pak náš tatínek odjel na služebku, takže místo 11. jsme rodili 23. :-D No a teď to vypadalo, že nic v plánu není, ale už se objevilo, že budeme muset ještě vydržet do příštího víkendu, máme mít nějakou akci na baráku, tak se musím postarat o chlapi :-D Takže u nás to máme tak :-D Jen buď v klidu, však si toho drobečka ještě užiješ až až a ještě ráda budeš vzpomínat na chvilky, kdy byl ještě v bříšku ;-) :-D

19.11.2011

Ahoj holky,dík za rady.Vyrazila sem raději do porodnice,ale plodovka se nepotvrdila :) Doktorka říkala když mě prohlížela zrcadly,že mám dost výtok a k tomu špiním z čípku...že je to bud tím jak mě vy

my jsem měli termín včera a nic,celé těhu nás strašili,že at vydržíme a nakonec podívej,už jsem z toho na prášky..

In reply to by PETRULINKA

Ahoj, vidím, že strašit ti doktoři fakt umí...nás taky strašili, a teď tu pro změnu straším já...první termín mám v úterý a kromě občasného tvrdnutí břicha a občasného píchnutí dole, vůbec nic....Nooo, snad se nám to holky už brzo podaří a děti vykouknou na svět!!!

To je dobře,že jsi tam zajela. :) Tak něco se už určitě děje,ne? :#o: Už to určitě přijde každou chvíli! :a:

19.11.2011

Ahoj holky :) dnes máme T.P. a po včerejší kontrole ze mě začlo něco vytíkat a nevím co to je.Je to trošku vodnatý výtok s růžovo-oranžovým hlenem(taková meruňková či lososová)

Já měla přesně ten samý výtok-růžový poté, co mi dr.udělala hemiltona, říkala, že můžu krvácet, ale krvavý to nebylo jen růžový, tak jsem si říkala, že už se pomalu začíná něco dít ;) , ale od té doby nic, to bylo v pondělí a já rodila až ve čtvrtek a před porodem už ze mně odcházel hlen s jasnou krví. Nijak jsem to neřešila, brala jsem, že je to po prohlídce normální.

Ahojky zkus si zajet do porodnice! ;)
Třeba to nic neni,ale jistota je jistota!Kdyby to byla plodovka,tak by si tě tam třeba už nechali! :)
Přeji ti ať to máš rychle za sebou! :€s€:

12.11.2011

Čau holky :///: Konečně sem dávám foto našeho nového přebalovacího pultu,ustlanou postýlku a kolébku pro naši princeznu a uháčkovanou soupravičku do porodnice od babičky :s: :a

Nachystáno - podestláno :)
Nachystáno - podestláno :)
Nachystáno - podestláno :)
Nachystáno - podestláno :)
Nachystáno - podestláno :)
Nachystáno - podestláno :)

Krásná soupravička...mám podobnou ale růžovobílou...postýlka taky pěkná,přeju rychlý porod...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka