Deníček uživatele Verrysek

02.04.2011

Tak jsme si včera domů pořídili nového miláčka =) a je opravdu úžasnýýý

Naše nové vozítko
21.03.2011

Ahojky, tak tady po dlouhé době vkládám pár foteček Patrička. Už je z něj velký, šikovný chlap a dělá nám jen samou radost, ikdyž občas mamku pozlobí =)

Pár Patričkových foteček po dlooouhé době.
Pár Patričkových foteček po dlooouhé době.
Pár Patričkových foteček po dlooouhé době.
Pár Patričkových foteček po dlooouhé době.
Pár Patričkových foteček po dlooouhé době.
Pár Patričkových foteček po dlooouhé době.
Pár Patričkových foteček po dlooouhé době.

no jot o uz je velkej chlap ;) ale krasnej, vypada takovej klidnej, ale vsadim se ze je to i pekny divocak co :) a tobe to taky ohromne slusi ;)

Moc velikej frajer :one: a maminka :cat:

...na posledni fotce je jak starej chlap u fotbalu :potlesk: :smich: Jeste mu chybi lahvac :smich:

Už je to pořádnej chlap jako. Patričku, seš opravdu fešák, máš krásný kukadla a maminku obrovskou :cat:

21.03.2011

Patričkův nový Púovský pokojík =)

Nový pokojík
Nový pokojík
Nový pokojík

Krasny pokojik :) my mame taky takovy domecek a decka ho teda nici jedna radost,musela sem ho celej olepit izolepou (konstrukci)aby se furt nerozpadal a drzi :s:

krásnej pokojíček :qu: :one:
To je tapeta? Takovou jsem ještě neviděla, je krásná :qu: :qu: :qu:

11.10.2010

Ahoj holky, jak je to s vrácením peněz při reklamaci? Kolik reklamací a jakých musí být, aby vrátili peníze???

Tak už jsem si to našla dle paragrafu 622 ods. 2 Občanského zákoníku....nárok vznikne při vyskytnutí třetí stejné nebo čtvrté různé vady!!!
Jelikož se nám na kočárku vyskytla čtvrtá různá vada, máme tedy nárok na vrácení peněz...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

NO TAK TO BY TI MĚLI VRÁTIT PENÍZE A POKUD BY NECHTĚŠLI POHROZ ČOJKOU A POLICII TO VŽDY ZABERE O CO SE JEDNÁ CO REKLAMUJEŠ?

06.10.2010

Ahoj holky už některé proplatili zpětně mateřskou? Mělo by se to proplácet teďka v říjnu, tak jsem zvědavá kdy to příjde

09.09.2010

http://www.novinky.cz/ekonomika/210955-na-trhu-je-nebezpecny-kocarek-z-… Implast Bolder máme doma, to že je šmejd už vím dávno, protože jsme ho teď měli potřetí v reklamaci a pros

Ahoky, nemám zkušenost, ale pokud vím, ať už jde o hračky nebo potraviny nebo podle mě cokoliv jiného, ve chvíli kdy je zakázán jeho prodej z důvodu, že je nebezpečný, by ti ho měli v obchodě vzít zpátky, pokud je v záruce. Tal držím pěsti a buď ráda, že jste se to dozvěděli zavčasu, dříve než se mimču něco stalo. Ber to pozitivně, aspoň budete mít nový, který nebudete muset každou chvíli reklamovat (teda snad, to člověk neví nikdy jistě). Ale byla by to náhoda, koupit znovu poruchový, ne?
Takže je to pro Vás vlasntě lepší :///:

In reply to by Šáruška2

Napsala jsem meila na čoiku ta uvidím jestli mi něco odepíšou. Protože u toho stažení píšou jen o Bolderu 4 a my máme Bolder SD, je to úplně stejný šmejd akorát s jinými kolečky, jinak uchcení a to co je špatné je stejné. Napsala jsem jim ať se kdyžtak kouknou i na tento tip kočárku. Je to děs.
Jinak i kdyby to nepsali, tak čekám jen na 4 tou reklamaci a kočárek jim vrátíme a budem chtít zpět peníze, museli jsme si stejně koupit golfáč, protože ten děs co nám dali jako náhradní podvozek byl tak na vyhození z okna!

In reply to by Verrysek

Jojo, dobře jsi udělala, aspoň to budeš mít písemně podložený, kdyby ti ho pak nechtěli vzít zpátky. Já jsem teď ve 20tt a líbil se mi kočárek Implast Canu. Vypadá nádherně, ale v jedné prodejně, kde jsem se na něj ptala, mi řekli, že ho nejdřív prověří, že už s Implastem mají špatné zkušnosti a prý konkrétně to, že tam nedrží korbička už bylo i v černých ovcích v televizi. Prý nějaké mamině při sestupu ze shodů vyjela celá korba i s mimčem. Proto jsem si to rozmyslela, a hledáme jiný kočárek.

07.09.2010

Jupíí tak sklízíme první úspěch s nočníkem, dneska ráno se poprvé Patriček vyčůral a před chvílí vyčůral i vykakal :C]]: Tak jsem miláčka moc pochválila a bude zkoušet a učit

Uspěch s nočníčkem
Uspěch s nočníčkem

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Když se vyčůrá do nočníku tak ho slovně pochválím jako že je šikulka a podobně, dám mu pusinu nebo ho pohladím =). Má z toho radost a ví že udělal něco dobře. Jinak když do nočníku nic neudělá, tak ho vemu a zkusím ho tam dát později.

Tak Patrikovi se tam sedí dobře, nočník má tak akorát. Dneska ráno se do něj zase vyčůral, tak uvidíme jak se nám bude dařit dále.

my už jsme čůrali do nočníku 2x ale moc se jí tam nelíbí a má opačný problém jak vy Tinuš..má tam tu prďku nacpanou že jí má otlačenou :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka