Deníček uživatele Věroušek1

21.01.2009

Celkem ji to jde. Jen nekdy da ty ruce, tak spatne, ze se ani nehne

Krásná princezna :girl: a jaký má předpisový cédéčko na hlavičce :qu: .Verunka se začíná plazit a padá všude hlavičkou jen ne na deku. Věroušku, chci se zeptat, jsou ty puzzle pěnový měkký?Máme plouvoučku, myslíš že ji to uchrání před pádama na hlavičku, aby to nebyly takový rány?Děkukuju :a:

Věroušek

In reply to by MATYG

No ma a taky me to stve. uz aby ji to dorostlo :girl: Urcite, je to moc super. Ja ho mam 1cm vysoky ale delaji myslim i vyssi. Mala hrozne kope do podlahy patama. Mela i modrinky a od te doby co ho mame je to ok. A hlavne zacla byt mnohem radeji na brisku a hraje si vic sama. Ji tam polozim a ona se snazi plazit a otacet atd.... Je to moc super a doporucuji. My mame 40ks 30x30cm. Dala jsem 6x6 ale 4ks jsou na vic, tak jsem je pleskla dolu a je to :one:

21.01.2009

Jedno je ok ale ´druhe je pichle nizko a jeste dost krvacelo :(

nic si z toho nedělej, Vaňuli je dr zas nastřelila moc vysoko. Já je taky tak mám a je to strašná nevýhoda, tak bych raději brala kdyby je měla níž. Jinak pěkné fotečky až na to zakrvácené ouško teda :(

In reply to by Věroušek

no dětská mi doporučila přímo dr z ušního, tak jsem si myslela že to bude mnohem lepší, přece jen je to doktorka a jistější jak někde ve zlatnictví, ale bohužel ne a ještě mě to stálo o 300 víc :(

Teda chuděrka malá. ta doktorka je tedy šikovná. Vy jste píchaly ouška? My byla nastřelovat a to bylo vpohodě, má to čistý. A malá je moc krásná, koukala jsem na fotečky nahoře.Princezna :h:

Věroušek

In reply to by MATYG

No co tu tak ctu, tak skoro vsechny dr.jsou moc sikovny :( Me ted taky stve, ze jsem ji to nedala nastrelit ale ted s tim uz nic nenadelam. A jinak dekujeme za pochvalu :k:

15.01.2009

V sobotu ji budou 4mesice. Uz je to velka a moooc sikovna holka :h: :c: :girl: :qu:

26.12.2008

Tak tady jsou nejake fotecky Veunky a stromecku

Téééééééééééda jak se ti krásně směje na foťák :c: :c: :c: to mě malá když vidí foťák tak zvážní, to už musí být aby se mi povedlo jí vyfotit jak se směje... malá je kouzelná a stromeček taky :c: :c: :c:

14.12.2008

Holky bylo to super a zase se na vas moooc tesim. Sarah ma pravdu a klidne ty sraziky muzem delat kazdy mesic. Ja a Martii to mame asi nejdal a myslim, ze to neva a neni to zas tolik.

krásný fotečky, já málem ořvala, že jsme nejeli.. :-) na leden se hlásíme, snad budeme zdraví!!! teď je to fakt mazec, adámkovi pořád teče z nosu, naštěstí docela spinká v noci dobře, ale bojím se, aby se neudusil..

Ahoj, fotečky se povedly, já tam ale vypadám děsivě, tak špičatý nos přeci nemám, alespoň že Álovi to sluší :c: :s:. Tak že už mám rezervovat salónek na leden, řekněte si termínek! zatím

08.12.2008

Nejsou moc kvalitni ale pred vanocema budeme mit fotecky i video od profika :) A mamonky si nevsimejte ta je porad jak vorvan :s: ://:

Pěkný fotečky a tobě to taky slušelo, malý to je samozřejmost, že ano :///: . My měli taky vítání teď v sobotu, ale manžel zapomněl foťák tradičně a co nafotili moji rodiče, tak je z toho třetina, protože se jim posr... karta ve foťáku, takže ty nejhezčí fotky nemáme... ale ještě taky dostaneme od profíka :)

30.11.2008

Roste jako z vody. Je desne velika a sikovna. Porad by chtela jen sedet a koukat a kdyz ji neposadim ja, tak se snazi sama a zveda se :( A dokaze to fakt hodne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka