Deníček uživatele Verounik

15.08.2015

Ahoj holky, hodně jsem sem chodila, když jsme se snažili 4 roky o první dítě. Malýmu už je skoro dva a půl roku a teď se necelý rok snažíme o druhé mimi. Dneska mám 4. den zpoždění, ovulační testy mi tento měsíc krásně vyšly.

Snad se zadařilo

Gratulace holky :) ja si budu dnes volat k doktorce,abych se domluvila kdy dorazit.Testy mne krasne sili tak to vypada nadejne ;) tak preju at je vse v poradku!

Zdravím dubnice:), tak 11.8 jsem taky se na mne ukázaly taky dvě čárky. Uz mam jednoho chlapečka , v prosinci mu budou 4 roky. Jsem zvědavá na nynější průběh. K Mudr jsem objednána az 9.9. Do té doby se zvencnu. Držím pěsti všem!!

28.06.2015

Ahoj holky, potrebovala bychradu ohledne ovulacnich testu. Snazime se skoro rok o druhe dite a tenhle cyklus jsem poprve zkusila ovulacni testy. Dnes jsem 12 DC, doted jsem mela jen skabouckou carku, dneska zesilila, myslite si ze uz to je pozitivni nebo jeste ne?Za jak dlouho by mel byt styk?Diky moc ;)

Ovulační test

Já si myslím, že by to pozitiv být mohl, ale zkusila bych i zítra, čárka by měla být silnější než dnes, jinak ovu je potom tuším do 48 hodin, ne? Takže bych to prubla tři dni po sobě ať je klid :s: :a:

ještě bych zkusila večer a zítra a uvidíš... jestli začne slábnout,tak byl tento pozitivní,ale myslím,že by mohl být ještě silnější o něco... ale uvidíš... jinak ovulka je do 12-24 hod. od pozitivního testu ;)

19.07.2012

Ahoj, tak ještě vkládám dnešní testík pro porovnání (ten úplně dole). Vyběhl okamžitě po namočení-zatím největší rychlost :) od večera teda trpím bolestmi jako na MS, tak snad to je normální.

Dnešní test

ahojky gratuluju :) mě bolelo břicho jako na ms tak do 8tt -děloha se zvětšuje a roztahuje a je citlivá a proto to tak bolí,taky jsem se bála a psala tu podobný příspěvek(věř ,že jsem nebyla jediná :) ) držím palečky at je to jak má :a:

Moc gratuluji :one: Jsou to krásný dálnice. A ty bolesti, z těch si nic nedělej.. Já jsem taky sýčkovala, že těhotná nebudu, protože to dostanu, ale nic nepřišlo.. :a: takže se neboj, já bych řekla, že potvora nedorazí :k:

Ahoj :€s€: moc ti gratuluju :one: ja jsem v 9tt a ty bolesti presne jako pri MS jsem mela tak do 7 :-) Taky me to vydesilo jelikoz sem prvorodicka :dance: Taky jsem myslela ze to dostanu a nic :one: je to opravdu normalni 8) pockej az se dostavi zvraceni a bolest prsou :///: to je taky zazitek :one: Mej se pekne a pohlad :€O:

Ahoj tak tenje ukázkovej :one: .... Já jsem měla křeče jako blázen když jsem čekala prvního syna.Byli to opravdu křeče!!!!A všechno bylo vpořádku.Syn má přes dva roky a je to raubíř první třídy ;)

ahoj tak předem moooc gratuluju :-) :€s€: . Mimišek je tam. Jinak tyhle pocity jsem měla taky a byla jsem takový úchyl (nedařilo se mi otěhotnět 3,5 roků), že jsem při každé návštěvě wc koukala zda nekrvácím asi tak do 13 týdne. Magor no :00: . :s: . Tyhle bolesti jsem měla taky, ale docela dlouho myslím tak do 10.tt nebo tak nějak. Drž se. Dálnice jako blázen. Takže je vše ok. Neboj :one: . Hezké těhulkování :a:

16.07.2012

Ahoj holky,minulý týden jsem Vám posílala moje první slabě pozitivní testy. Dnes si budu volat do CAR pro výsledky z krve, co mi brali v pátek. Dneska jsem 34 den cyklu.

Čekání na výsledky z krve a sbírka testů:)
Čekání na výsledky z krve a sbírka testů:)

Tak jsem si holky volala na výsledky z krve a HCG je 33,5. Sestra říkala, že to není ani pozitivní ani negativní :?
Krev mi brali v pátek, tomu by odpovídal ten druhý test odvrchu. Tak co myslíte, je to málo co?? Ach jo.

In reply to by Verounik

Ahojky, to je zase blbost že to není ani negativní ani pozitivní. Na tu sestru honem rychle zapomeň ;) Testíky ti krásně sílí. Moc ti to přeji, vím co to je snažit se dlouho, my se snažíme už 28 měsíců. Můžu se zeptat, co jsi podstoupila za léčbu v caru? Jinak moc držím palečky, určitě to ale bude dobré.

In reply to by lidus84

Nejdřív jsem docházela do Sanusu v HK. Hormonální profil byl OK, manžel je úplně v pořádku. Několikrát jsme absolvovali nestimulované IUI-bez úspěchu. Pak jsem podstoupila laparoskopické vyšetření kterým zjistili, že je vše v pořádku, včetně průchodnosti vejcovodů a vyloučili endometriozu. Pak jsem podstoupila IVF, kde mi při ET dali dvě embrya. Výsledkem bylo biochemické těhotenství, které skončilo samo když přišla MS. Pak jsem byla na KETU, kde mi dali jedno embryo a to se neuchytilo. Pak jsem přešla do ARLETY v Kostelci-asi jsem prostě potřebovala změnu. Tam jsem byla na stimulovaném IUI-taky bez úspěchu. Podstoupila jsem vyšetření průchodnosti vejcovodů-vše ok. No a teď jsme se tak nějak připravovali, že příští měsíc půjdeme na IVF-ale řešíme ty moje pozitivní testy :///: Dneska byla čárka zase silnější tak uvidíme-ale jsou to nervy příšerný :00:

13.07.2012

Ahoj holky,po delší době se hlásím. Chystáme se teď na druhé IVF. MS měla přijít před dvěma dny a od 4. DC jsem měla začít brát antikoncepci a po jednom cyklu začít stimulovat k IVF.

POZITIVNÍ TĚHOTENSKÝ TEST?

Ahoj holky moc díky za podporu! Tak jsem přijela z Arlety. Ultrazvuk doktor zatím nedělal když jsem teoreticky 4+2 tak by ještě nebylo nic vidět. Vzali mi krev, v pondělí si budu volat na výsledky a v pátek na ultrazvuk. Teď se jenom do pondělka nezbláznit :s:

Ahoj,ja mela taky takovy testiky a za 3 dny rodim ;) Takze gratuluju tehulko a at vse probiha jak ma :€O: :€s€:

08.12.2011

Ahoj holky, mám na vás prosbu. Dneska jsem 16. den po stimulovaném IUI, beru utrogestan 1-0-1. Před tím jsem v jiném car podstoupila 5x nestimulované IUI a IVF-bez úspěchu.

21.02.2011

Ahoj holky,

písnu ti můj příběh před 3lety,takže před 3lety jsem byla na IVF a povedlo se napoprvé,zavedly my tam dvě embria,pak jsem šla po 14dnech na krev kde se potvrdilo těhu,další týden kdy jsem byla teda 3těhotná jsem začla slabě krvácet celý den jsem ležela pak celý týden bylo vše v pořádku, pak najednou když jsem byla venku na maličký prochajdě jen kolem baráku a sedla jsem si na houpačku a byla jsem ráda že jsem venku po tak dlouhý době cítím najednou tlak dole,jdu na wc a čumím mrtě krve ze mě a něco spadlo do wc,takže jsem volala manželovi že krvácím a jedem do nemocnice,tam my udělali UTZ a nic neviděli a jen řekli že my vezmou krev a podle krve se uvidí,to bylo v pátek, v sobotu my vzali další krev a řekli že hormony nestoupají a ani neklesají a že musím vydržet do pondělí kdy my vezmou další krev,v pondělí my vzali krev a a udělali my utz a ukázali my jedno bijící srdíčko,takže neboj vše bude v pořádku a jedno mimi se určitě chytne,držím palce at je to tak jak píšu a jak jsem to měla já,sice jsou to nervy ale já sem důkazem že i tohle se dá povíst:-)jinak tomu bijícímu srdíčku už jsou 2roky jménem Nely,takže neboj a pak dej vědět,snad jsem tě trochu podpořila že to jde

Přesně tak Veru, nevěš hlavu, 28 je sice mále , ale je to víc než 0 :-) . Třeba odešlo jedno embryjko a druhé se začne teď snažit, uvidíš podle druhého odběru. Držím palce a dej vědět!!!

Ahojky nevěš hlavu, to bude dobrý, 15den ještě není rozhodnuto, někdy se stává že zaznamenáš něco jako měsíčky, zvláště v době kdy měli přijít
. Třeba se embryjko zahnizďuje....Nebo se uchytlo jen jedno z nich. Moooc budu držet palečky, aby bylo všechno v pořádku. V pátek dej vědět jak jsi dopadla, budeme na Tebe myslet....

18.02.2011

Ahoj holky, na doporučení Ali jsem přišla sem mezi vás. Zrovna prožívám své první IVF. Dneska jsem 12.den po ET, kdy mně po pětidenní kultivaci vložili dvě embryja.

Moje 1.IVF,12 den po ET

podle me to je ok ja mela takle slabouckou carku tyden po nedostaveni ms u obou deti a dopadlo to dobre budu drzet palecky a hlavnme se nestresuj pa pa

Ahoj, já měla taky takovou slabou čárku strašně dlouho i to slabé krvácení, to se můžou bobečci zahnízďovat. Já měla to samé a teď mám 8 měsíční prďolku. Špinila jsem snad skoro celé těhu a zvládly jsme to. Chce to hlavně klid a užívat si každý den. Moc držím palce, ať to vyjde.

No vidíš Veru, je tam duch!!! Neboj bude sílit, já měla taky slabou čárku a ta postupně sílila, uvidíš, že v pondělí bude silnější!!! Nebudeme to zakřikávat, ale vypadá to dobře :-)
Dej vědět v pondělí co v CARu.

08.05.2009

Moc díky holky za podporu, ale dnes ráno přišla ms, chtěli jsme si s přítelem udělat hezký prodloužený víkend na chalupě a ráno přišlo zklamání no nic aspoň můžeme začít nový

tak to je mi moc líto, držím palečky at se to příští měsíc povede a nebuď smutná, užívej si sluníčka a neboj mimi přijde ani nebudeš vědět jak, taky jsem vždycky každej ms obrečela Lucie

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky