Deníček uživatele VeronikaH

22.04.2009

Hodně dlouho jsem tu nic nepsala. Většinou nakouknu a tím to končí. Teď na Vás mám dotaz co dáváte svým miláčkům ke svačinkám. Denisce :girl: :h: bylo 17.4. 9 měsíců.

06.01.2009

Ahoj holčiny,

Ahojky! Je mi to hrozně líto a to jsi asi neměla ani hezké vánoce. Fakt je to lump, ale jí se nedoprošuj. Před dvouma lety jsme měli s manželem obr krizi a on hledal útěchu mezi kamarádama a já taky tak nějak. Zbláznila se do něj servírka co dělala v místní hospodě. Pálila za ním krutě, ale byla tak hloupá, že chtěla všechno hned. Ještě než se on vůbec rozhodl k nějakému kroku tak mě o jejich ještě "žádnem" vstahu informovala. Hodně mě to ranilo a taky jsem hodně výbušná povaha, vyhýbala se mi jak to jen šlo bo se bála, že jí vyplesknu čumák. Já to udělala uplně obráceně, zbalila jsem mu věci odvezla jsem mu je k ní domu i ty nevyžehlený i ty špinavý. Otevřela mi její maminka a zdálo se, že omdlí, když mě viděla. Jen jsem jí vzkázala, že když ho tak chce tak se vším všudy. A to všechno byla otázka zatím dvou víkendů a pár sms co si poslali. Udělala jsem soupis majetku, co si beru atd. a to vše s ledovým klidem až nezájmem. Můj muž byl tak vyplašenej, že jí hustě poslal do.... A mě prosil na kolenou. Hodně to náš vstach upevnila a dokonce jsme to teď završili miminkem. Ona ze mě má do teď vítr a dokonce se raději odstěhovala. Došlo jí, že bude mít prdlajs, nenechala bych mu korunu navíc a abych pravdu řekla, tak jestli je ta jeho nová opravdu tak ctižádostivá a taková kariéristka, tak jí za pár měsíců přestane bavit starat se o něj vařit mu, prát, chystat atd. Jen jí to přej ona si na tebe ne jednou vzpomene a bude si drbat palici. Držím ti moc pěstičky a posílám dostatek síly, ale jednou to přebolí a budeš si moct jen gratulovat, že jsi se takového hada zbavila. A hlavně už neplakej, nestojí ani za jednu slzičku

co je to za chlapa ktery si v tehotenstvi sve zeny najde milenku :sick: :sick: ?VVVRRRR uplne zurim,vyskrabala bych mu oci..hlavne se ho nedoprosuj at si nemysli buhvi jaka je hvezda-ona ho beztak brzy kopne do zadku,pokud je hodne mlada...takove vztahy mivaji jepici zivot... ;)

In reply to by Zaneta

Určitě časem ho kopne do zadku. Včera jsem sebrala odvahu a hodinu s ní kecala po telefonu, držela jsem se, ale bylo to těžký. Vycítila jsem z ní, že je to sebevědomá, cílevědomá holka která buduje kariéru a na chlapovi závislá nikdy nebude a rodina není její priorita to mi řekla, že ani třeba děti vůbec nechce, že studovala né proto aby si úpíchla děti. Dobrý co
No a manžel tím že je workoholik tak mu taková vyhovuje, pracuje, má čas na akcičky, večírky a né jako já co mu sedí doma s dětičkama a čeká na něho. Ale jednou přijde na to co je v životě důležitější

Ahoj, je brzo ráno a nemůžu už spát. Většinou se do takových diskusí nezapojuji, ale udělám vyjímku. Mám něco podobného za sebou - ve třech měsících od nás odešel manžel, nikoli za milenkou, ale za svoji kariérou, rodičemi a lepším životem. Dlouhé měsíce jsem čekala, přesvědčovala a hlavně nalhávala sama sobě, že se kvůli synovi vrátí. Přes právníka jsem to začala řešit po delší době a dost "vlažnou cestou", to jsem ještě nečekala, že mě čeká běhání celé 2 roky po soudech, protože bývalý se šprajcnul a odmítl se vrátit k rodině ale i se rozvést. Dnes už bych na to šla jinak - jako ty. Okamžitě právník, žádost o alimenty na děti i na sebe!!, jasně určen styk s dítětem..Jaké podmínky si na začátku "vydupeš" takové to bude, a pokud se do budoucna třeba rozhodne, že by se chtěl vrátit, tak máš z čeho "slevit". Mysli hlavně na sebe a na dceru, kterou s ním máš. To, že si momentálně pořídil milenku je sice smutný, na druhou stranu má vyživovací povinnost k dceři. Můj bývalý si tak trochu "natruc" postupně prohrávaným soudům ještě za trvání manželství pořídil druhé dítě s nějakou pipkou, kterou znal sotva půl roku. Pipka si samozřejmě myslela, že udělala díru do světa - dobře situaovaný chlap, který na svýho kluka dost platí. Proto buď od začátku neústupná a náročná, pokud si s ní do budoucna pořídí dítě, bude se tvá dcera s ním o vše "dělit". Oni tyhle milenky většinou i takhle přemýšlejí, když platí na jedno, tak se tak postará i o naše společné dítě...Hlavně se netrap, máš malou, ta tě potřebuje, a sama vím, jak i malé dítě umí vycítit stres a napětí. Hodně sil a pevný nervy.

06.01.2009

Ahoj holčiny,

může se dávat.. brambor, mrkev, květák, cuketka, patizon, červená řepa,porek, pastinák,dýně, rýže a špenát (ten ale jen někdy..obsahuje hodně dusičnanů)a neměl by se tak často....různě to kombinuju..nejvíc ale tak 4 druhy max.píšou teda v knížce..
..někdy dám i rýžovou kašičku do toho a trošku oliv.oleje..
z masíčka..kuřecí, krůtí , králičí masíčko..později i hovězí..Masíčko ale asi až od půl roku..
Od půl roka dávám do předsnídávky piškůtky nebo sušenky sunárka..Nebo dávám rozmačkaný banán s jablkem..nebo banán s rýžovou kašičkou..ale to tak na sváču nebo k večeři..Pak už se může i bílý jogurt..

Ahoj Veri, já vařím taky brambor, brokolici, celer a brambor. Chci se zeptat, jestli kojíš nebo ne. Potřebovala bych se s někým poradit ohledně mlíčka.

In reply to by mirax

:) Já si říkala, že mi ty stránky nejou otevřít. Dostala jsem k vánocům
košík s bio věcma, myslíš, že můžu malej do papání přidat červenou čočku, jáhly nebo cizrnu? Má čerstvých 8 měsíců.

ahojky, já dávám ještě petržel, celer, růžičkovou kapustu,květák, rýži, můžeš brokolici (verče nechutná) a už dávám maso, ale jsme starší.
Taky mi přijde, že to má pořád stejný, tak přemýšlim, čim to oživit.

02.01.2009

Ahoj holčiny,

Holky děkuju,
taky si říkám boží mlýny melou pomalu, ale melou. Doufám, že na tu čubku taky jednou dojde. Tohle ji v životě neodpustím a manželovi asi taky ne :? . Ať mi čubka zkusí přijed s manželem pro děti. To by si vyslechla. Děvka jedna :spid: . (Holky omlouvám se, že jsem tak sprostá, ale jinak to nejde :///: )

já bych jí s tímhle názorem, že neudělali nic špatného, ze srdce přála, aby jí udělal to samý ... tobě to sice chlapa nevrátí, ale ona by si zasloužila poznat, o čem to je :///:

Je to hajzl a ona kráva, ale já věřím, že na každou svini se někde vaří voda, tak snad jim to jednou někdo spočítá...myslím na tebe i dětičky a drž se! vím, že se nám to radí, ale věř, že jednou bude líp!

moc moc Vám děkuju za podporu :) . Jste zlatíčka :) . Naštěstí mám skvělý rodiče :h: a ségru :h: , kteří mi moc pomáhají se držet. Je to těžký, ale určitě to zvládnu. Musím. Mám krásný zdravý děti a to je nejdůležitější :h: :h: :h: :h:

Kretén :(
Je mi to moc líto,nedovedu si představit jak se cítíš a musíš být strašně moc silná. Držím ti palce. Snad nejsi úplně sama a v tvém trápení ti pomůžou kamarádky a rodiče.

01.01.2009

tak nic, nejde mi to. Už mě to fakt nebaví :( :( :(

Ahoj, právě jsem taky dávala fotky (poprvé) a kupodivu se povedlo, jestli ti to nejde, musíš je nejdřív zmenšit, já je zmenším na 40% a stačí to. Potom napíšeš článek, nebo tak a odešleš a pak teprve klikneš na upravit obrázky u článku a tam si vložíš ty zmenšené fotky každou zvlášť, nakonec dáš uložit změny a fotky máš u článku, přeju dostatek sil a trpělivosti papa

31.12.2008

Ahoj Všechny maminky, těhulky, snažilky a ostatní. Přejeme Vám do Nového roku Vše nej nej.

Tobě taky vše nej do Nového roku. Štěstíčko zdravíčko radost z dětí a pohodu. Přeji Monika a Kubíček

30.12.2008

Ahoj holčiny,

ahoj...myslim si ,ze zbytecne vyhodis 800kc,ja jsem taky kdysi verila,ale byla jsem asi u 4 kartarkach,a vysla tak ctvrtina a to ani vtem casovem intervalu,co rekli..spis si to sama tak vsugerujes az se neco vyplni....taky mi jedna rekla,ze vyklada osobnostem,ukazala mi i ustrizek z novin,kde se psalo o ni...pry..meno tam nebylo...a to jsem byla az v jablonci... od ni my nevyslo vubec nic...ja verim,ze jenom ten co vyklada zadarmo,nebo nejaky ty pravy samani umi predpovydat,ale tady chou vsechny jenom vydelat!!!!!

Ahoj, já jsem ležela v nemocnici s holčinou, která u paní Kludské také byla a taky se jí splnila její předpověď....
Jak dlouho se k takové kartářce objednává a kolik to stojí? Myslím, že mi ta holčina říkala 1000kč...

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

já jsem poslala paní Kludské email teď je to týden a odpověděla mi. Má dlouhý čekací termíny. Jdu až v březnu a stojí to 800,- Kč, což mi nepřijde tak hrozný. Jsem strašně moc zvědavá co mi řekne. Snad se do března nezvencnu. Právě, že známé co u ní byly tak se jim vše také splnilo. Chci znát co mě čeká, protože život umí dávat pěkný rány

u kartarky a to co me predpovedela tak se me v nejblizsi dobe splnilo, a ted bych taky nekam zasla nebo prez email,ale nemam zadny kontakt.zajimalo by me jak to bude semnou a s malim dal jestli se najde nahradni tata atd......,

29.12.2008

Ahoj holky,

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka