Deníček uživatele VeronikaB

07.08.2015

Holky červnový, po dlouhé době napíšu info o Laurince, za týden bude mít 14 měsíců, týden už chodí, teď už přejde i sama celou zahradu, pravda, není moc velká. Vedra snáší kupodivu dobře, ráda se koupe v kruhu v bazéně. Spinká celou noc sama v pokojíčku, snad už jí to vydrží. Papá vše, co jí dám. Takže je vlastně všechno fajn, jen někdy se umí pěkně vztekat.

Zdravíme s Laurinkou
Zdravíme s Laurinkou
Zdravíme s Laurinkou

Ahojky, tak čtu jak se tady dětičky pěkně už rozchodily, u našeho Honzíka to tipuju až tak na podzim :///: Taky bych potřebovala, aby si Honzík chvilku pohrál v bazénku, moc ho to tam nebaví, za minutu vyleze a začne lozit po zahradě, ani klobouk na hlavě mít nechce }:)

In reply to by Michaela

ona se se mnou koupe ve velkém bazénu, v kruhu a nebo jí držím, takhle vodu miluje. Klobouček zásadně taky nenosíme, tak jí pořád máčím hlavičku, jsem zvědavá na zimu, jak jí donutím mít čepici. Teď už víc chodí, jak leze, ale taky to trvalo.

Ahoj Veru, ta je tedy správňácká :) A že jí vše, jde na ní pěkně vidět :) Ale to samé je i Daneček. Tento týden nám taky začal sám chodit :\x:
Už sama spinká v pokojíčku? To je veliká šikulka :one: Danečka to bude asi čekat od září ;) Opatrujte se holky :a:

13.02.2015

9.90 kg a 72 cm. Má pěknej pupík, ale nejí víc než by měla, tak nevím. Začíná se plazit, tak doufám, že spálí nějakej ten tuk :s: Když jí mám na klíně, tak si stoupá. Jinak papáme dopoledne ovocné přesnídávky, na oběd zeleninku, někdy s masem. Sní vše, co jí dám. Nevadí jí ani špenát, cuketa, dýně. Prostě vůbec nic. Odpoledne jogurt ovocný ale i bílý.

Laurinka 8 měsíců
Laurinka 8 měsíců
Laurinka 8 měsíců
Laurinka 8 měsíců
Laurinka 8 měsíců

Je krásná, v té kapuci nemá chybu :kiss: To je radost, když dítě bez problémů jí, Honzík taky ničím nepohrdne, ale běda, když tam má nějakou hrudku, musím mu pasírovat i rozmixovanou rýži, protože tam ty hrudky zůstávají a natahuje ho to }:)

Ta je správňácká :!k: :#~: Na nás však nemáte. Nechtěla jsem věřit váze, ale opravdu už ruky necítím. Už aby Dany chodil.
Tak Laurinka se už plazí? To je šikulka :) Tatínka jsem neviděla, ale přijde mi, že je podobná na Tebe ;) :a:

22.12.2014
Veselé Vánoce

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To máš pravdu, že to nikdo nenapíše :n: ...Tak to je fakt HNUS co jsi napsala :€\€: :jawdrop: To by mě ani ve snu nenapadlo!!! Takhle se fotky normálně upravují na Imikimi.
Opravdu, kdyby se dala lidská hloupost měřit....

In reply to by Jitule78

Za pravdu se nestydím a člověk není hloupej, když ji napíše. Tohle je na první pohled typická smuteční fotografie. Ovšem unést pravdu se v dnešní době nenosí, hlavně tady, kde každý čeká jen: juu, krása, nádhera. :one:

In reply to by VeronikaB

Veru, na paní už nebudeme reagovat, že ne ?! Musím jen dodat...Má svůj svět, má svůj svět.... :s:
Krásné Vánoce a co nejméně "upřímných" blbců kolem sebe ;) :a:

12.11.2014

Dneska před půl nocí nám bude 5 měsíců. Už se konečně 3 dny otáčíme na bříško, jen jí musím pořád vracet zpátky. Váží 8,5 kg a měří 68 cm.

Laura 5 měsíců
Laura 5 měsíců
Laura 5 měsíců
Laura 5 měsíců
Laura 5 měsíců

To je kus ženské :-) Jsme teda žabaři :s: Už se taky těším až se malý bude přetáčet na bříško, dvakrát se otočil na záda, ale to spíš přepadl :00:

Ahoj Veru, parádní fotečky :€s€: :one: s krásnými dětmi :#~: No a malá je slaďoučká beruška :kiss:
Míry máte úplně stejné jako my :///: . Jen s tím, že Daneček bude mít 5 měsíců za 8 dní. No a na některých fotkách mi normálně přijde Laurinka jak Danielek :) Typově vážně podobní. To bude asi tím, že i my jsme hezky živení ;) ...Téda, tak vy už se přetáčíte? To já chci takýýýý :) Jako snaha je, ale stále nic :00: Už se těším na nějaký ten první pohyb.
Jen nám asi rostou zoubky. Včera byl malý vzhůru od 13.30 a usnul až ve 20.30 :00: Vůbec nemohl zabrat. Pořád si rve všechno do pusy. Dělá mu moc dobře chladící kroužek a 3. den je naprosto zesr...pokakaný :///: Tak doufám, že se brzy prořežou, protože s takovou nespavou vůbec nic nestíhám :(

In reply to by Jitule78

chápu, já už si tak měsíc myslím, že jí rostou zoubky. Vidím je dole, ale pořád nic. Slintá strašně, 4x za den jí převlíkám. Přetočí se, neboj. Nám taky pořád kousek chyběl a je to. Má ještě 5 dní čas :s: . Malá je teď vcelku hodná. Spinká do 6-7 jak kdy. Někdy jí dám kolem 4 trochu mlíka. Pak spí půl hodiny cca od 8 do půl 9. Pak venku Od 10 do 12 +-. Odpo pak ještě zhruba od 14 do 14.30 a od 16 do 16.30. Pak jde spát v 19. Posledních 14 dní to máme takhle pravidelně. Jen noci po očkování máme děsný, na to chodíme každých 14 dní. Naštěstí už jen 2x. Přidej fotky, ať vidím, jak vypadá Laurinka s pindikem :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ráda za to její dopolední spaní, cca 2 hodiny v kuse. Stihnu uvařit. Pak už je mi to jedno, odpo chodíme na procházku.

11.09.2014

Moje tříměsíční tlusťoška :s:

Laurinka čtvrt ročku
Laurinka čtvrt ročku
Laurinka čtvrt ročku
Laurinka čtvrt ročku

Laurinko, jsi krásná a je vidět, že se ti dobře daří. :h: Kolik máš kilo? Máš krásný tlustý nožičky, naše Elinka má podobný a pořád jí je pusinkuju :s:

23.07.2014

V 6.týdnech máme 5 kg. Se 4 dětmi je to celkem pakárna, ale začínám si zvykat :s:

Zítra máme 6.týdnů
Zítra máme 6.týdnů
Zítra máme 6.týdnů
Zítra máme 6.týdnů

In reply to by VeronikaB

Veru, malinká je kouzelná :#~: No já mám jenom 3 děti :///: a je to fakt někdy náročné. Ještě, že teď jsou týden u babičky. Na jednu stranu je doma klid :///: , ale na druhou stranu je mi už po nich smutno. Je tu až moc velké ticho...Adrianka má 5 a 1/2 a ta mi teď taky dává zabrat. Asi ty naše holky přeci jen žárlí :00: .

17.06.2014

Už jsme doma :s:

Laurinka

Ta je krásná, opravdu vypadá velká :€s€: :€s€: :€s€: Ať vám dělá samou radost, hodně zdraví a štěstí do života! :k: :k: :k:

12.05.2014

Měsíc do porodu. Dnes předposlední kontrola u mého gynekologa, druhý monitor. Vše ok. Příští pondělí naposledy a pak už do porodnice.

Konec 35. týdne

Krásná maminka :) . Teda taky se mi zdá, že jdeš do porodky brzy. Mě bude posílat až po kontrole (27.5.)a to jsem dnes 34+4 ?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky