Deníček uživatele Veronika88

26.03.2013

mamky máte některá zkušenost u sveho či přibuzného ditka s vpáčeným hrudníkem.můj syn 3.měsíce to má :-( myslíte že to muže mit třeba i od toho že smi přes noc na bříšku?

Ahoj, můj syn to má. Chodíme s tím pravidelně každý rok na kontrolu do motola. Má ho vpáčený 2-3cm. Je to vrozená vada, kterou nám budou v jeho 15 letech operovat. Dr. nám prozatím doporučila plavání, foukací harmoniku, aby ho trochu namáhal.

05.01.2013

Holky je tu některá,která kojíte a máte prodloužené řasy?

Bože já sem ale pako :-) koukala sem na googlu uplne na jine prodluzovani ras :-D u te metody rasa na rasu tam zadne omezeni neni omlouvam se holky :-D

ahojky.. mně osobně se to nelíbí, nepřišla jsem tomu na chuť, je to strašně nepřirozené a každý to hned na první pohled pozná...ale je to věc názoru, pokud se ti to líbí, proč ne, dle mě to na kojení nemůže mít vliv :///:

In reply to by Mispulin

Každý na to má jiný názor, ale pokud jsou řasy udělany dobře, s citem a na přání klientky přirozene, tak nikdo na první pohled ani nepozná, že je dotyčná má. Pokud klientka chce, tak můžou vypadat zcela přirozene, jako třeba po aplikaci řasenky. Jinak, metoda řasa na řasu nemá vliv na mléko, může se vyskytnout třeba alergická reakce na lepidlo,ale na mléko by to nemělo mít vliv.

In reply to by AkneL

taky o nich uvazuji,spiš už sem se chtela na ne objednat ,ale momentalne kojim a na strankach salonu je ze se nedoporucuje v dobe kojeni tak vyzvidam jestli je nejaka mamina ma :-)

04.11.2011

ahoj maminky...rozešli jsme se s přitelem a otcem mé 19 ti měsíční dcerky...chci si žadat o alimenty,můj přijem je pouze 3800 rodičák a naklady na bydleni je 5200Kč zatím mi pomáhaji m

Žádej kolik chceš. Čím více budeš žádat, tím lépe. Protože určí podle sebe, ale VÍCE Ti NIKDY nedá.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ale on od dubna 2010 nepracoval až ted od 17.11.2011 je zamestnany jinak byl pul roku na pracu do října 2010 tak z čho mi pak teda vypočitají alimenty...

14.04.2011

ahojda maminky..naše Eliška a naše zvířatka

oslavenkyně
oslavenkyně
oslavenkyně
oslavenkyně
08.04.2011

Maminky,jakpak to je s přídavkama neměla sem paru že se o ně muže žadat až dnes kamaradka řekla..Mame malou duben 2010 jak hodně jde zpětně žadat o přídavky...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nevím, jak je to tedy teď, ale v roce 2011 mi na sociálce úřednice řekla, že přídavky na děti už v podstatě nejsou, jen na nemocné či nějak postižené dítě.

Jde požadovat zpětně o tři měsíce. Ale na přídavky na dítě má nárok málo kdo a od novýho roku to zrušili úplně a můžeš žádat jen na dítě, které je zdravotně, či snad jinak postižené. Můžeš ale zažádat o příspěvky na bydlení. Záleží ovšem na příjmu rodiny.

09.02.2011

maminky uz Vam prišel snizeny rodičak ty ktere mate 4letou variantu????nebo jeste 7 600kč

In reply to by Ivka

me prišel plny 7600 a mam tky 4letou variantu ale my meli na zmeu do ledna jelikoz je mala v dubnu je to mozne ze je to dobre a az pristi mesic me prijde snizeny???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka