Deníček uživatele Vernysek

17.01.2012

Ahoj maminky chtěla bych slyšet vaše názory na uspávání 2měsíčního miminka semnou v postely.Asi dělám neco špatně ale nejsem schopná malou uspat jinak než u mě v postely u prsa až usne tak jí skoro vž

Tak ja mam 3mesicniho kluka a od narozeni ho uspavam v posteli pri kojeni,potom ho dam do postylky.....

Ahoj no naší malý jsou 3 měsíce a od malinka ji uspávám večer v kočárku a pak ji přenesu do postýlky, :|P: vůbec mi to neva je to pohodlný a malá je spokojena někdy i sama usne v kočárku :/;x: že ji nemusíme ani vozit ale spíš se musí uvozit snad se to taky někdy zlomí a bude spát sama v postýlce :|P: ale zatím je to v pohode. tak tomu dej čas a uvidíš musíš dělat to ce je vám oboum pohodlnější tak ahoj :a:

ahoj, ja malyho takto uspavala v jeho 5ti tydnech..nechtel proste spavat v postylce, a okamzite po polozeni do ni, se probudil...kazdej mi radil, at to nedelam, ze si zvykne, ze ho to neodnaucim, apod..spal s nami takto 2 tydny a pak se to bez problemu odnaucil a spava v postylce (je mu 13 tydnu). Ja teda uspavam v naruci,a pak ho polozim do postylky, nacez se mi nekdy probudi a musim ho znovu uspat. Taky bych rada, aby usinal sam v postylce, ale nevim jak na to...

Ahoj, taky jsem tak malou uspávala, ted ji je 10.měsíců a usíná pěkně sama v postýlce :€s€: Sice nám to nějakou dobu trvalo, než se povedlo ji tam naučit samotnou usínat, ale povedlo se, i přesto, že do půl roku jsem ji uspávala já (kojením do 4.měsíců, potom dokonce na gymnastickém míči ;) )

Ahoj, tak každému vyhovuje něco jiného. Já jsem si malého takhle neučila a od malinka jsem ho dávala po večením kojení do postýlky a odešla jsem, nechala jsem mu do konce i zhasnuto a funguje nám to takhle do teď, budou mu 2 roky :-)

25.10.2011

Ahoj maminky :€O:, poradíte prosím někdo,kde levně v Praze a okolí nakoupit kojící podprsenku?A jak správně vybírat?Nebo máte zkušenosti s internetovým prodejem?Díky za rady :C]]:

Ahoj, já mám s kojícími podprsenkami špatnou zkušenost. Žádná, ani ta nejdražší, nedrží kvalitně prsa nahoře (tj. nemá pořádnou oporu). Tak jsem si u druhého dítěte pořídila normální pevnou vyztuženou s kosticí, a na kojení to normálně odepnu a pak zase zapnu :-) Spíš si vyzkoušej, co ti bude vyhovovat, protože to závisí jak na tvém vlastním pocitu, tak na tom, jak máš velká a těžká prsa.

19.10.2011

Prosinec 2011

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka