Deníček uživatele Věrka80

15.12.2014

ahoj,byla jsem nucena jit s dcerou na očr, zkombinovala jsem 2 dny dovči a 3 dny očr. O kolik budu mit menší výplatu,dá se to někde zjistit?Nebo to ani nepoznám? pěkný večer Věrka

3 dny OČR jsou 60% platu,takže o něvco málo méně to bude (pokuď jsi nečerpala OČR o víkendu,tam by se to nemuselo projevit)

27.11.2013

Ahoj mám teď nějakou depku. Už zase jsem se zklamala v kamarádce. Já snad ty špatné lidi přitahuji. Takže jsem si řekla, že už na to kašlu. Hlavní je pro mě moje dcera Adélka a rodina a jedna jediná kamarádka co se známe už 20 let. Už nebudu nikomu novému věřit.Jen jsem si musela postěžovat. Pěkný den všem. Věrka

21.05.2013

Ahoj,přemýšlím, že si pořídím epilační strojek. Už mě nebaví pořád se holit žiletkou,ale mám strach, že to nebude mít takový efekt a že to bude bolet.

ahojky, tak já mám Epilátory Braun Silk-épil 7 Wet & Dry. Je fakt ,že klasický trhací strojek už používám jen vyjímečně, bolest mi tak nevadila, to si zvykneš,ale jak píší holky, nikdy to není úplně hladké, postupně dorůstají a musíš počkat ,aby měly určitou délku než budeš moct znovu použít (a taky to zabere časově víc než žiletka).
Plus u nich vidím v tom, že chloupky se stabilním vytrháváním fakt zjemňují a na některých částech už pak nerostou vůbec.
Velké mínus pro mě, je zarůstání chloupků v pokožce či do pokožky (ale je to individuální)
Nicméně můj strojek má výměnné hlavice a tak někdy provádím holení jednou z těch hlavic a s tím jsem já fakt spokojená, hladké to je, rychlé relativně taky a nedráždí to pokožku tak moc jako vytrhávání či holení žildetkou

mám ale nepoužívám, nevadí mi ani ta bolest, jako to, že to nikdy nevezme všechny chloupky a stejně pak musim vytáhnout žiletku....

Já mám taky strojek, mám ho už roky, ze začátku jsem ho používala, na tu bolest si zvykneš, poprvé budeš ronit slzy, podruhé to bude lepší a potřetí už tzo nebudeš cítit a to jako fakt, potom to už nebolí ;) ale efekt je naprd, nikdy nebudeš mít nohy hladké jako když se oholíš, budeš tam mít pořád malé chloupky. Já zkoušela i vosk a ten je to stejné, i když ty nohy přejedu voskem 1000x tak nejsou hladké jako po žiletce, pořád tam chloupky jsou, a to mi dost vadí, je sice pravdea, že to vydrží déle jako žiletka, ale to co kecají v reklamě že i 14 dní, tak to mě ne, já se ojížděla strojkem co týden :s: chloupky rostou, ale je pravda, že ne tak silné, jsou to takové slabé chloupky, chce to prostě vyzkoušet, ať víš, co ti vyhovuje :s: Já spíš přemýšlím do budoucna o trvalé epilaci, ale na to si musím naspořit :s: :a:

Ahojky ja mam epilacni strojek braun silk epil...no a muzu ti rict ze sem se snim oholila nohy snad jen 2x a takova bolest ze mi to za to nestoji :D to radsi bych ty nohy mela chlupaty nez pouzivat toto..:D a takze pouzivam normlani ziletku a nebo depilacni kremy..:)a efekt je teda lepci nez ziletkou mas nohy hebci a nerostou tak rychle:)

29.04.2013

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdo jste z Brna venkova, poblíž Židlochovic a nebo Pohořelic. Hledám nějaký kroužek, cvičení, flétnu atd pro 4,5 leté dítě, ale v odpoledních hodinách. Díky za rady. Věrka

18.01.2013

Ahoj, měla bych dotaz. Od úterý mám OČR na dcerku. Ale už je jí líp. Můžu v pondělí ukončit OČR, když bych ho měla mít až do středy? Ahoj Věrka

Mužeš, ale musí být pondelní datum uvedeno i na tom papíru o očr. Jestli už to dr předem napsala až do středy, bude to muset přepsat.

17.01.2013

Ahoj, chci se zaptat jaké je pravidlo pro výběr lyží pro 4 leté dítě, vysoké 105 cm? Díky za radu Věrka

Ahojky, pokud budete kupovat carvingové lyže, měly by prckovi sahat někam mezi bradičkou a nosem když je dítko obuté v lyžákách, tak jak bude na svahu. Nám takto vydrží lyže dva roky i s přeskáčema a pak jako set prodáváme a kupujeme větší. Seženeš i jeté právě takhle třeba po dvou letech, je jich hodně na AUK.U a na to začínající lyžování to opravdu stačí. :one:

Ahoj Verko,

tak mi jsme na letosni sezonu taky kupovali te nasi drnde lyze...

V podstate plati i tady, cim kratsi, tim se lip ovladaji, ale uplne kratke zas byt nesmi... Taky pry zalezi na tom, jestli uz prcek lyzuje nebo se teprv uci.

Byli jsme v sportisimu a vybrali si tam lyze, ktere muzem kdykoliv do dvou let za necely litr vymenit na odpovidajici velikost (ta sama nabidka byla i na lyzaky) :dance:

Po konzultaci s prodavacem (opravdu tomu rozumel) mame lyze 90 cm a nase mala meri necelych 110cm.

Zajdi si do jakekoliv prodejny a zkus se informovat i tam. neni to nejlevnejsi zalezitost (pokud nekupujes pouzite), tak at se to vyplati ;)

naše má 80cm a jsou tak akorát... má 107cm, ale příští rok už asi bude muset mít nové a tyhle dostane brácha... dostal je, když mu bylo 2,5 roku, to mu sice byly delší, ale zvládal to...
takže u vás bych doporučila 90cm, aby je měl alespoň na ty 2 sezony...

15.01.2013

Ahoj, tak zase jsme doma s kašlem. Našla jsme na netu sirup bylinkový STOPKAŠEL. Láká mě to, že je to z bylinek. Už jsme vyzkoušely plno sirupů a kapek, že už nevím co nám kdy pomohlo a co ne.

mám dva chlapečky 1 rok a 6 let a těm zabírají jedině kapky Tusin je to to samé složení jako sinecod kapky a jsou samozřejmě levnější než sinecod. Takže za mě doporučuji TUSIN opravdu mají hned po kašli teď jsou zase nastydlý přes den nezakašlou a v noci jak ulehnou tak to začne oba jak tuberáci takže jim nasadim oběma Tusin a opravdu do 5-ti minut je klid bylinky nám absolutně nezabíraj spíš naopak ještě dráždí nevim proč a pak ještě babkovská rada a to na kapesník namazat čerstvé pravé máslo a dát to na hrudníček také nám to pomáhá :-)

Naše malá kašlala skoro 2 měsíce a už jsem byla fakt na nervy - kašlala tedy jen večer při usínání, přes den nic, ale jak lehla, tak jí to dráždilo a kašlala občas i pískavě, pak celou noc klid a zase když se vzbudila ráno tak kašel a bylo slyšet jak je zahleněná. Měla něco asi na průduškách, vyzkoušeli jsme hedelix, pocukrovanou cibuli na kolečka, nic nezabíralo, už jsem se chtěla shánět po psím sádle (pravým, nemyslím tu náhražku co prodávají v lékarně) když mi pak někdo poradil rozkrájet na kolečka a pocukrovat černou ředkev. Dávala jsem jí tu šťávičku, co to pustilo, je to sladké a malá to jedla ráda. Nejspíš to konečně zabralo, tak to zkuste taky-není moc k dostání, v Albertu ji mají.

Nám chvíli pomáhaly kapky ditustat, ale nejsou sladké. Jinak už jsem měla strach, že bude mít astma po mně, ale no tak to se může ještě bohužel kdykoliv ukázat. Jen teď je na takový vyšetření malej.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka