Deníček uživatele Verča82

25.06.2009

Ahoj holky :-) Prosím vás, poradtě mi jaký vložky si mám s sebou vzít do porodnice? Jsou nějaký speciální vložky po porodu (kde je mají) nebo můžu mít klasický na silnou menstruaci?

Ahojky já mám z lékárny vložky od f.Hartmann "Samu" je jich tam 20 a stojí kolem 35,- kaček takže je dobré si vzít prý dvě balení a hned jsem si vzala síťové fixační kalhotky od Teny v bal.jich je 5 a prý stačí že se dají jednou přeprat a stojí kolem 150,- kaček a k tomu Rosalgin na výplach a rychlé hojení po porodu a šití prostě zaběhni do lékárny a oni ti poradí!Neboj vše co jsem ti poradila jsem vyčetla tady a na webkách "nunýnek.cz"Snad jsem ti alespoň trochu poradila Páčko Martiii :a:

Ahoj,
já jsem měla v porodnici vatové vložky Nova, které jsem koupila v lékárně - jsou takové síťované, hodně vzdušné, bez lepení a křidýlek a na hojení po porodu jsou daleko lepší než klasické menstruační.
Vypadají takhle (viz odkaz):
http://www.drostra.cz/storemodules/ShowImage.aspx?ProductCode=HF89&Unit…
Prodávají i jiné značky, ale lepší je říct si přímo o porodnické vložky a to už v lékárnách vědí.
Já jsem jich měla v porodnici asi 3 balíčky po 10 ks a používala jsem je i pak během prvního měsíce, když ze mě šly očistky, aby se mi lépe hojilo šití.
A taky je dobré koupit si jednorázové síťované kalhotky do porodnice, které jsou daleko vzdušnější než klasické kalhotky a někdy je prodávají i jako součást balíčku s porodnickými vložkami.
Pa :a:

jo jo jsou speciální, nemají žádné lepítka ani křidélka jsou vzdušné, prodavají je v lékárně, normálně řekni porodnické vložky, nebo vložky do porodnice, já sem měla 2 balíky a ještě jsem si vzala hrubé ria bez křídel, kdyby tamty došly a ještě že tak,

18.01.2009

Ahoj holky, mám dotaz :-) Nejsem vdaná a protože chceme aby se miminko jmenovalo po partnerovi, můžete prosím poradit, kam zajít a co vyřídit?

tak jak psali holky, ale jen si to dobre rozmysli - ja to taky udelala ze sem dala prijmeni po otci ..po trech tydnech tydnech sem radeji vztah ukoncila (nedokazal se o me ani malou postarat) a ted lituju ze se jmenuje po nem a vselijak zkousim aby mela mala moje prijmeni... takze si to opravdu promysli .... :)

In reply to by Johanka a Rozinka

Já mu věřím, mám hodnýho chlapa, stejně jsme se ted v létě měli brát, ale s bříškem nechci, tak to jen odložíme a já mu pak nechci měnit příjmení po svatbě :-) Mrzí mně, že jsou chlapi, co se potom o dětátko nechtějí starat a koukat jak roste...Jsou někdy divný,vid? Ty jsi se zvládla rozejít 3týdny po porodu? To teda koukám a docela tě obdivuju, já budu ráda, že si vezme měsíc dovolenou a bude mi pomáhat :-D zatím pá Verča

Ahoj zajdete si na matriku a vezmete si ssebou rodné listy,občanky a po mě chtěli těhu průkazku-píšou tam i jměno a adresu tvého doktora a potom se tam podepíšete a je to.

Ahojky zařídíte si to na matrice vemte si oba své rodné listy a občanky. Matrikářka vám sepíše dohodu o přijmení dítěte. A tu si pak vezmeš sebou až si půjdeš sepsat na 36tt porodopis. papa Zuzka

zajděte si na matriku ve svým městě a tam musí otec prohlásit, že si přeje, aby se miminko jmenovalo po něm co je k tomu potřeba ti řeknou tam.

12.01.2009

Ahoj holky, chtěla jsme se zeptat, jestli někdy některá z vás během těhotenství začala špinit. Jsem ve 13tt.

ahojka,myslim ze to nic nebude spinila sem nekolikrat kolem 6 a pak v 10tydnu napsala mi utrogestan a ten beru od toho 6tydne,vzdy sem byla u doktorky a doufala ze to bude v poradku,a nastesti bylo a ty budes taky v poradku,drzim palecky :a: :k:

Ahojky. Já jsem taky špinila. Jela jsem radši hned na pohotovost. Nemusí to nic znmenat, ale může. Je lepší, jít k doktorovi. Nejspíš ti předepíše Ultrogestan. Já ho taky brala. Naštěstí jsme byli v pořádku. Ale může to znamenat začínající potrat. Já bych asi jela.

Ahoj,já jsem špinila v 8tt,byla jsem dva dny v nemocnici na pozorovaní,raději jsem tam jela protože už jsem o jedno mimi přišla.Dnes začínáme 36tt a jsme ok.A co jsem chodila na těhu.kurz tak asistentka říkala,že špiní každá čtvrtá.Ale pro tvůj klid bych raději zašla k Dr. :a:

Ahoj,já jsem špinila v 8tt,byla jsem dva dny v nemocnici na pozorovaní,raději jsem tam jela protože už jsem o jedno mimi přišla.Dnes začínáme 36tt a jsme ok.A co jsem chodila na těhu.kurz tak asistentka říkala,že špiní každá čtvrtá.Ale pro tvůj klid bych raději zašla k Dr. :a:

v 8 a pak ještě v 16 tt (nyní jsem 35 tt) a bylo všechno OK. Ale 100% si zajdi k lékaři, protože já špinila i u mých 2 zamlklých potratů-špiněním mi to začínalo. Takže to může, ale taky nemusí nic znamenat! Tak ať je všechno v pořádku! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka