Deníček uživatele VeNiKa

09.09.2013

Nějak jsem zapomněla přispět i sem :)
Tak 28/6 se mi narodil císařem Toníček v 38+6.
Jelikož byl předpoklad okolo 4kg a zevní hmat se týden předtím nepovedl, naplánovali mi císaře.
Epidurál mi nefungoval hned jak měl a tak se mnou dělali letadlo a povedlo se ;)
V 10,26 jsem viděla a hlavně slyšela svého syna, 3660g a 50cm.
Dělá nám jen radost a krásně přibývá, už má skoro 6kg ;)

24.06.2013

Po dnešní kontrole v porodnici nám byl s Toníčkem stanoven termín porodu císař.řezem už v pátek, 28/6, takže nakonec budeme červňátka...zdravíme všechny pupíky okolo, uteklo to... :€O:

Je, patek mas za par..... Neboj, bude to urcite vse v poradku! Preji hodne pohody a krasne zdrave miminko :one: Ja bych taky brala kdybych vedela kdy to prijde 1. termin 23. uz mame za sebou ted cekame na 2. 7.7. 8)

In reply to by steri

Vědět dám, jakmile se vrátíme z Ústí,to určitě...já se docela bojím...ale to zvládneme...nakonec to musí být císař, zevní hmat neprošel a junior má momentální odhad 4kg...taky jsem pěknej vorvaň :€O:
Posledních pár dní 2v1 si chci užít do posledního momentu, snad to nikdy nezapomenu :h:

14.05.2013

Ráda bych se zeptala na názory otočení miminka zevním hmatem..? Máte někdo zkušenost, prosím?
Děkuji moc.

Zřejmně píši pozdě už musíš být rozhodnutá, ale mé 3 dítko Kluk se otočil ažpo 37tt(narodil se v 38+1 a měl 3700g a 52cm a přesto se otočil) a mé 4 dítko (5m) byla vodorovně se otočila až po 38tt. Na otpčení bych nešla ale za sebe bych šla rodit i KP. Přeji ať se miminko umoudří a ať ti vše dopadne na 1 :one:

In reply to by natal

Pořád není pozdě, na svého dr jsem nedala a počkala na vyšetření na rizikové poradně v UL v porodnici, kam se chystám...Tam mi dali termín do 14.6., to bude ukončený 36.tt a malý bude již "dopečený"...stále se nepohl, je měsíc ve stejné poloze a šance na otočení je mizivá, nemá místo...proto jsem předběžně dohodnutá, že zevní hmat zkusíme velmi opatrně, pokud to nepůjde, nechám to být a čeká nás císař :( Ale zkusit to asi chci, pro tu možnost rodit normálně a mít mimi hned u sebe...Porod KP mi docent nedoporučuje, vzhledem k mé anamnéze je to rizikovější a já mám opravdu z toho momentu velké nervy po tom, co se nám přihodilo poprvé :(
Takže nám držte pěsti, zkusíme, ale nebudeme to lámat přes koleno a jen si přeju, abychom byli zdraví...

In reply to by VeNiKa

Veru, ale ten přirozenej porod se ti nemusí povést ani když bude malej hlavou dolu...... Luky byl hlavičkou dolu, ale měl jí zaklonenou, takže kdybych tlačila, tak mu zlomim vaz, takže akutní sekce..... A teta zase rodila v Ul kp a krom toho, že byl malej jedna velka modřina a z toho pak mel zloutenku, tak v pohode.....

ahojky,měla jsem syna koncem pánevním,po dohodě s panem primářem jsem absolvovala otočení zevním hmatem,nejen že to nepředstavitelně bolí,nakonec se stejně nepovedlo a naplanovali jsme cisaře,navíc je to nebezpečné pro miminko,malej ještě ke všemu měl zrychlený tep a ja byla snad celou věčnost na monitoru.a císař oproti tomu nic není,aspon podle mě.takže držím pěsti v rozhodování a třeba se mimi umoudří a otočí se samo.opatruj se papa

dcera se nějak blbě natočila.Můžu Ti teda říct,že to je dost bolestivé.Porodní asistentka do mě sáhla takovým způsobem,že jsem myslela,že jí tu ruku ukousnu.Ještě byla navíc sprostá a hnusná,když jsem jí napomenula.Řekla jsem jí ,že do mě sahá jak a teď z prominutím do krávy.Měla ve mě celou ruku.Takže nikdy více :n: :n:

16.03.2013

V úterý nás čeká po měsíci další kontrola, snad se dočkám i UZ. Až na tvrdnutí břicha a únavu se cítím dobře...tak uvidíme v úterý. :€O:

24.tt - letí to!

ježiši! Ten chlapeček, co ti leží na bříšku vypadá úplně jako můj syn Oliver :-). Ta podoba je neskutečnáááá !!! Nemáš TP v červenci? Máme udělaný seznámek, tak se můžeš kdyžtak přidat :-)

07.01.2013

Po další kontrole vše v pořádku, fazolka měla na UZ ruku za hlavou, úplná havaj :)
Jsme docela veliký a tak se nám pokrátil termín porodu o týden, tak uvidíme :€O:

Fazoka 13+6

Krásná fotka! A ty jsi byla na tom screeningu? Náš je také o týden větší, tak teď čekám jestli zavolají kvůli výsledkům z genetiky. Doufám, že nezavolaj, pak je to prý dobrý!
Nám už dr. řekl, že si myslí, že to bude kluk. Vám taky něco prozradil? :)

12.12.2012

Ráda se připojuji s fotečkou fazolky 9+6 :a:

Fazolka

Taky moc gratuluju k mimískovi :dance:
Vím, čím vším sis prošla, občas jsem si i na Vás vzpomněla, jak se asi máte a tohle je super zprávička. Tak jen tak dál :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka