Deníček uživatele Uuffiikk

13.09.2010

Ahojky holky, chci se zeptat, snad můj dotaz pochopíte.

ahojky budeš mít nárok na příspěvek na bydlení ikdyž tam nemáš trvalej pobyt ale jen v tom případě že byt je družstevní a zažádáš si na družstvu o tom že tam můžeš bydlet či co to je a pak to zaneseš na socku a máš vyhráno prootže ti daj tolik abys vyžila s malým dítětem sama a je to podle toho kolik platíš nájem...takže někdo má 2000 a někdo klidně i více....a pak ještě zažádej o sociální příplatek ten taky občas dělá hodně a přídavek na dítě (ten zatím nemám, ale v říjnu si du žádat)...neboj idkybys zůstala sama s dítětm utáhneš to vím o čem mluvím... :a:
jo a ještě něco ten příspěvek na bydelní beru jen po tu dobu co nedostávám alimenty od bio otce...až mi začne platit to co má příspěvek mi zkrouhnou bud o něco nebo celej...

19.08.2010

Ahojky holky, chci se zeptat, je nějakej rozdíl mezi sunarem a nutrilonem? Mam spíš na mysli, co je tučnější, jestli je v tom nějakej rozdíl.

Nutrilon je více podobný mateřskému mléku ,my nesnesli ani nutrilon po něm se nemohl vykadit a sunar nemohl,měl problémy s kolikami a pak se přidal reflux,tak,že jsme byli nejdříve na Bebě sesnitiv a pak beba AR na blinkání a opak premium v 10měs měl pak Hami :one: Ono to chce vyzkoušet co sedne,ale není dobré střídat často po sobě ;)

In reply to by Mag28

No já jen, že se doktorovi nelíbilo, že malá přibrala za tři týdny 0,84kg. Kojim,ale dokrmuju sunarem. Tak proto se ptám zítra jdem na převážení,tak uvidíme, co nám povía domluvim se s nim. No malá po tom sunaru taky nejde třeba 2 dny ale pak to stojí za to.:-) Tak sme dostali kapky sab simplex.

In reply to by Uuffiikk

No ono se po tom sunaru více přibírá,sestra ho dávala malýmu hned s porodnice a tedy nabíral slušně v pul roce 10kg :€Ss€: mě tedy malej také přibíral hodně já kojila do dvou měs pak jsem přišla o mlíčko kvuli kolikám stres atd :? a malej měl ve třech měs 7,15kg :) je velkej ;) nám sabovky tedy nepomáhaly vubec :€\€: trpěl na koliky a bez antikolikovýho mlíka a probiotických kapek by mě asi idvezly k chocholouškovi :r: chuděra děsně trpěl a ten nutrilon mu tedy vtomto vubec nepomohl :€\€: ba naopak.....pokud ještě kojíš a dokrmuješ tak je normál že nekakaá denně ;) Mě právě malej po té bebě senitiv i kadil krásně denně i bříško sklidnilo...fakt doporučuji pokud má některé miminko takové trápení co jsme měli my :^O^: Jinak jsou dobré kapky baby calm a taky lactobacilky baby dávají se do mlíčka stojí kolem 150kč mají stejný učinek jako probiotické kapky a pomáhají dobře jak na imunitu tak na príky a koliky :one: Však se porad s dr a uvidíš držím palečky ;)

In reply to by Mag28

Jejda a to ti děcký dr. nic neřekl, že tolik přibírá? No nám je dneska 6 týdnů. Porodní váha 2.8Kg a dnes 4.26kg. No zkusím s ním promluvit, co mám dělat, nechci aby byla tlustá :-) ale zároveň jí nemůžu nechat trápit hlady.:-) Už se to ale srovnává :) Myslela sem si že má pořád hlad a ono tomu tak nebylo.:-) Ale vzhledem k tomu, že je po mě, tak jídlo neodmítne.:-)

13.08.2010

Ahojky holky, mam takovej problém, maličká mi docela trpí na bolesti bříška. Prdí jak starej fotr :) ale nemůže kadit. Vždycky tak minimálně dva dny.

ahoj..tak u našeho Jonáška je taky problém s kaděním,pořídila jsem rourku o průměru 0,9 cm na doporučení Dr.užší nemá takový efekt,a každé ráno trubičkuju.moje Dr.i v nemocnici mi řekli,že mám trubičkovat tak často jak to bude malý potřebovat,kakat sám se naučí tak jako tak.taky jsem se bála že si zvykne,ale všichni mě ujištují že to tak není.moje Dr.trubičkovala svou dcerku do 6ti měsíců,dnes jí je 11 let a kadí normálka:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky, dík za info, já si taky myslela, že tiu trubičku nesmim používat tak často...mě je jí jen líto, že furt tlačí a nejde jí to:(Kdy si dala Kubíkovi něco jinýho než mlíko a sunar?

In reply to by Uuffiikk

ve 4 měsících začal dostávak kaški na Dobrou noc, ale jen proto, aby lépe spal, ale bylo to k ničemu :( a oad 6. měsíce jsme začali s příkrmy... a opravdu malá tlačí?!? protože to bys tou rourkou určitě něco dostala ven!

01.08.2010

Dobré ráno všem.:-) Tak sem to včera maličko nezvládla a už sem byla na všechny dost hnusná.:-( Maličká mi stále řvala hlady a tak sem jí pořád jen krmila.

Ahoj, našemu malému je dnes 26 dní a je to stejný. Včera krásně spal asi do pěti, a pak usnul až v deset konečně. Pořád měl málo, doma máme jen čaj, kterého vypil 50 ml + kojení do zbla. Příkrm doma nemáme, ale kdyby, tak jsem po něm už několikrát šáhla. Vždy se snažím vydržet, protože po takových scénách krásně spí a je klid i 4 hodiny. Dávám mu i ostříkané MM a vypije 120 - 150 ml.

Ahoj Alex, prosimte, zvladla jsi to skvele!!! Kdyby jsi videla me, jak jsem byla hystericka!!! O pul noci jel Kuba shanet sunar, aby se malej poradne najedl a behem hodiny jsem se snazila uklidnit a mlicko zase strikalo :) cajik jsem mu zkousela davat, ale vzdy mi ho vratil zpet i kojeneckou vodu, takze byl jen na mliku, po sunaru mi taky vzdy usnul, takze az se vzbudil, dala jsem mu od sebe a to staci, ale kdyz ti bude dobre snaset cajik, tak ji ho klidne dej, jestli chces pokracovat castecne se sunarem....

In reply to by Uuffiikk

To bych ti neprala videt :-D ono to na me neni poznat, ale co se deje uvnitr, to je boure...sla jsem na zachod a becela a becela :-) nejak to ze sebe musim dostat a kricet nechci :-) ale jo, jestli uz je dnes klidna, tak to bude vsechno v poradku

15.07.2010

Ahojky, tak mam chvilku tak vám chci popsat, jaký jsem to měla já.

Tak hlavně že jste obě v pořádku!!! Je strašné, co vše maminy musí vydržet, aby ta zlatá miminka mohla na svět. Tak si užívejte malou a ať hezky roste a ty jsi co nejdříve v pořádku... Pa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hmm, tak to teda asi uznal,že porod je makačka... díky doktorům to můj manža k porodu vůbec nestihl a dorazil 3 minnuty po porodu-a to jsme na naše 1.miminko čekali přes 8 let... :r: dokonce jsem to obrečela... ale jsem i ráda, myslím,že by to nedal... A že je přítel z malé mimo je fajn, ne? Já jsem s Kubíkem doma sama, manžel jezdí jen na víkendy, a to ještě někdy ani to ne, takže buď ráda,že má malá oba rodiče, kteří ji mají moc rádi... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka