Deníček uživatele Turbounova

30.01.2009

Ahojky holky, chtěla jsem se vás zeptat jaké máte zkušenosti s nitroděložním tělískem. A především s tělískem Goldlily.

ahoj. já sice tělísko nemám, ale má ho má kamarádka už půl roku a je maximálně spokojená. má ho na 5 let. protože další dítě plánuje za hodně hodně dlouho:) Stojí to 5000,- a když si to přepočítáš určitě to výjde dobře. Říkala jen že když jí ho Dr dala tak potom 3 dny ji to bolele ale že potom už super a chválí si ho

19.12.2008

Matyášek mi né a né usnout, tak jsem mu pustila ukolébavky ze sunar.cz a prdelka mi u toho usnul jako dudek :'zz): :qu:

02.12.2008

Zdravím vás všechny :-) Dnes nás propustili z porodnice. Ráda bych vám popsala můj porod.

ja se taky pripojuji k velke gratulaci.me to ceka kazdou hodinku tak doufam,ze to zvladneme!!byla jsi mic statecna,ale ono asi ani nic jineho nezbyva.hlavne pohodove sestinedeli a spokojene mimusko...klarca

já také rodila v Teplické porodnici a a až na doktory(a) jednoho arogantního, ale pomohl mi, si nemohu stěžovat...já teda měla císaře. A taky jsme jako ty měla macka 4,2kg :00: tak přeju at jste zdravý a rostete jako zvody... :k: jerabina

Tak velká gratulace k mimískovi. Nás to čeká v březnu, docela se bojím, ale potom, co jsi to tak hezky popsala to vypadá, že je to brnkačka :s:

In reply to by zabka85

Děkuji :-) Držím Ti palečky, aby vám to v březnu dobře dopadlo :-) No brnkačka to nebyla, říkala jsem si, že už nikdy rodit nebudu a to jsem vždy chtěla 2 děti :-) Jenže když jsem pak viděla ten malý zázrak, tak to všechno zmizelo :-) A šla bych do toho znova :-)

26.11.2008

Že bych šla rodit? Od 2hod od rána se mi pěkně stahuje bříško a teď to začíná být docela síla. Přijde to vždycky tak cca za 30min.

juuu tak to pokud to je po 5 tak jed ja vyrazila po 5ti min. a do nemocnice sem jela cca 10 minuta a prijela sem a mela sem je po 3 a behem chvile po 2 :s: takze sup sup huuu raaa mimis!!!

tak to jde i bez teplý vody :-) je to tak po 6min. ted prisel pritel a kouka na me jak na zjeveni :-) chci byt co nejdyl doma, tak uvidim kdy pojedu......tak ted jsem ji mela zase..uf

21.11.2008

Tak včera jsme byli v poradně.

no uz to mas skoro za sebou, vydrz. Mozna to jeste stihnete v listopadu. Ja jsem 32+1, tak to mam jeste docela dlouho.

In reply to by Turbounova

No ale zase takove datum narozeni 1.12. je taky hezke. Holt az se drobek dopece, tak si vykoukne na ten svet. My musime jen cekat....tak preju pohodovy a rychly porod. :)

19.11.2008

Ahojky holčiny, tak právě dnes vstupujeme do 39 tt :dance: Jsem už hrozně nedočkavá, pořád čekám, kdy to na mě přijde :00: Až si říkám, jestli to nepřeháním a proto se brouček

Děkuju vám holky :-) No jak to vypadá, tak hned tak rodit nebudeme. Včera jsem byla u doktora a ten mi řekl, že má mimísek hlavičku ještě moc nahoře. Že se prý uvidíme za týden a budem natáčet srdíčko. Tak uvidíme, jak se to semele :-)

13.11.2008

Ahojky, tak dnes za sebou máme 2. natáčení. Vše je naprosto v normě a prý to mám čekat kdykoliv:-) Tak už aby :-)

ahojky, ja jsem taky z Tpic :qu: ...ale rodit do teplicke porodnice nepujdu-nema v ni důveru, tak skoncim asi az v Kadani - je to hodina cesty, tak snad to zmaknem v pohode :dance: ...jinak kamaradka rodila v Tcich a byla strasne spokojena,ale mela uplne pohodovej rychlej a bezproblemovej porod.Co maj teda super v Tep.porodnici, to jsou pokoje pro sestinedelky-jsou to jen 2luzaky s veskerym soc.zarizenim na pokoji i pro mimco-vanicka, vaha, prebalovak...fakt jsem koukala!!!...muj pritel se mnou bude asi jen na 1.dobu porodni, ale na sal asi nepujde, pokud si to behem toho nerozmysli :dance: ...tak uvidime!kazdopadne ti preju co nejprijemnejsi porod bez komplikaci a at se o tebe a prcka v te nasi teplicke porodnici co nejlip staraji!!! :cc):

gratuluju k dobrym vysledkum :) to me by pustenim porodu na videu docela vydesili, me stacilo, ze nas vzali na porodni sal :s: :s: :s: ale urcite to zvladnes v pohode a ten malej prostor bude to posledni co te bude zajimat :///: tak preju pohodovy a rychly porod :h:

ty jsi z teplic? já teda bydlím v jičíně, ale jinak pocházím z teplic a ted sem si našla tady kamarádku a ta je z mostu:-)) ty brdo tak takhle to tam chodí že se pouští porod, tak to je hustý to nevim jestli bych zkousla, no hormony ty mi taky dávají zabrat, Linda moje kamarádka po netu ted v úterý porodila konečně Jiříka a napsala mi a mě to rozplakalo ale štěstím že ten malej už je na světě, takže jak jsem tak pochopila manžel jde k porodu tak to je super můj nevim zda půjde stále mlčí ale myslím si že půjde, nechci do něj nějako rejpat, aby si to pak fákt nerozmyslel, takže přeji zbytek pěknýho těhu a opatruj pupík

In reply to by Zuzka Plachá

Jo jo, jsem z Teplic:-) Původně jsem chtěla rodit v Ústí, ale jaksi to nevyšlo:-) No jo, tatínka budeme mít u porodu :-) Nejprve jsem váhala spíš já, teď jsem ale ráda, že se nenechal odbýt a půjde tam s námi:-) Také Ti přeji krásné těhu a hlavně bez problémů, ať vše probíhá hladce, tak jak má :-)

05.11.2008

Zdravím vás všechny, tak dnes vstupujeme do 37. týdne:) Zítra jdeme na kontrolu, kde bych se měla dozvědět výsledky ze stěru a krevních testů.

Ahojky, tak o té neohrabanosti můžu psát romány, mám 27 kilo nahoře :a\|: , tělo na to není :n: vůbec zvyklé, takže mě dost bolí nožičky :s: ! S čůráním jsem na tom stejně, už to beru jako zvyk :s: ! Můj doktor mě prohlíží pořád, ale je to jen chvilinka a šup dolů :\x: Jinak Ti moc držím pěstičky, ať máš dobré výsledky kultivace. Já mám špatné :r: :r: :r: ! Minulý pátek jsem už byla připravená k porodu a zatím nic :n: , tak uvidím, co mi řekne doktor v pátek! Pa pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka