Deníček uživatele turbet

16.08.2008

ahojte maminy, které jste aktuálně ve 13 tt.jak se vede? A kolik jste už přibraly. Já tak max. 1 kg. Už chodíte v těhu věcech?

ahooooj :)
ja jsem ve 13tt a nabrala jsem taky jen kilo...ale kalhoty uz nedopnu tak chodim s rozeplym knoflikem :D a nosim delsi tricka ...pozitri se vdavam tak mi holky drzte pesti at se v podpadkach neprerazim a fazolka moc nezlobi :) mejte se hezky Martina

ahooooj :)
ja jsem ve 13tt a nabrala jsem taky jen kilo...ale kalhoty uz nedopnu tak chodim s rozeplym knoflikem :D a nosim delsi tricka ...pozitri se vdavam tak mi holky drzte pesti at se v podpadkach neprerazim a fazolka moc nezlobi :) mejte se hezky Martina

Ahoj těhulky! Tak já jsem na začátku 14 týdne a mám také tak max 1 kg. Zatím ještě těhu věci nenosím, zatím se vejdu do věcí, které mi byly volnější, ale ještě tak týden dva a už taky budu garderobu pomalu obměňovat...

Ahojky já zatím nenabrala nic, začínám 15 týden ale bříško už mi narostlo, takže těhu věcičky jedu kupovat dneska. Musím se poradit s manžílkem aby mi to v nich slušelo ;) . papa I.

09.08.2008

Zdravím všechny budoucí maminky, které jsou ve 12 tt. Jak se daří? Co děláte při sobotě? Kolik jste přibraly?

:cat:
Ja jsem zacala ve Ct 12 tt. Na ultrazvuk a kombinovany test jdu pristi St. Strasne se bojim, abych opet nemela zamlkle tehu jako uz 2x pred tim. Potrat poznate, ale tohle pozna jen lekar na UTZ. Odeznely mi vsecky priznaky a nektere vubec nemam uz od zacatku. Tak se strasne klepu, at je vse OK. Strasne vam zavidim ten kliiidek a optimismus! Ale uz jsem dostala plysaky od mamy :cat:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no prave, ze vsichni maji priznaky, ja je do 8tt taky mela, ale to uz jsem byla nemocnici kvuli spineni, pak OK a v 9tt na kontrole zase OK. Me bolely prsa (nyni jen sporadicky, ale jinak zadne zmeny), nevolnost (ale neblinkala jsem :P ), bolest bricha jako u menstruace (to mi zustalo) a hrozna unava, jinak vubec nevim, ze jsem tehotna. Porad lezim, pac jsem na rizikovem uz od 7tt kvuli me pohnute minulosti :) Radsi bych to problila. Ale beru Duphaston, tak si rikam, zda to nemuze mit vliv. A brisko uz se taky zacina pomalu ukazovat, zatim je to spise takove pnuti. Joooo, a plet, tak tu mama ted jako miminko! Tak aspon neco, neeee? :one: Budu drzet palecky, at ti ta tvoje fazolka zdarne roste!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

s manzelem poprve, ale z nemocnice jiz mama foto prave z toho 9 tt, takze fazole je cela tata :00: A jelikoz porad chrnim, tak to fakt bude cele tata! Jinak diky za povzbuzeni. Budu se snazit, abych na to myslela jen pozitivne! Tak ve St! Nechavas si taky ten kombinovany test (v Brne se plati 1450 Kc, ale pokud by byl neg, tak bych nemusela na plodovku)?

Ahojky taky brouzdám po netu koukám na hadříky, kočárky prostě na vše pro malé! a nemůžu se dočkat pondělí až půjdu na UTZ a uvidím ho!No já ještě nepřibrala nic až mě to děsí, ale myslím že to přijde co nevidět a máte už bříško?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka