Deníček uživatele Tinkapletinka

Ahoj ,tak jsme úspěšně přešli do jiných jesliček ! Díky tomu jsme museli k paní :*8*: a ta nás zvážila na 11,5kg a naměřila 89cm ! Trochu se rozkecal ve dvou jazycích,ale rozumí všem čtyřem :s: Mám to ověřené.

32 měsíců !
32 měsíců !

Poslušně hlásím milý deníčku ,že Arianek měří 84cm a váží 11kg. Před měsícem teprve začal papouškovat jak v češtině tak chorvatšině.

2,5 roku !
2,5 roku !
2,5 roku !
2,5 roku !

Tak asi před měsícem měl malý 3 večery za sebou zvýšenou teplotu a špatně jedl,tak jsem ho vzala na gauč usínat a od té doby už nechce do postýlky!!!

15 měsíc - asi nejhorší měsíc !!!
15 měsíc - asi nejhorší měsíc !!!
15 měsíc - asi nejhorší měsíc !!!
15 měsíc - asi nejhorší měsíc !!!
15 měsíc - asi nejhorší měsíc !!!

Ahoj. Klucik je krasavec a sikula s tou sklenickou. Nase Aja pro zmenu nechce pit skoro vubec a z niceho. Ted teda vzala na milost obycejnou flasku s dudakem, ale urcite to nebude mit dlouhy trvani. S jidlem jsme na tom podobne. jedla krasne, ale pak mela sestou nemoc a od ty doby prestala bastit jogurty a presnidavky uplne, pri obede musi mit na stole vyskladanou kupu hracek, aby bastila a vecerni kase je boj. Chozeni ji nebavi, udela par kroku a jde na ctyri, ale za ruku by chodila v jednom kuse. Gratuluju k jeslim, nam zase vzali starsiho syna od zari do skolky, takze se tesim, ze si od nej trochu odpocinem a on se tam snad vyradi a bude ho to tam bavit. :a:

ahoj mamino, tak to je malý šikulín, že krásně pije ze skleničky, to je super !
A s tim vysáváním z nosu teda závidim, to naše mladá ta jak vidí vysavač, tak už hysterčí, aniž bych se jí dotkla :s: , to jsou vždycky boje a teď byla nemocná, takže to bylo něco.

In reply to by Damicka

Díky :a: No já to tady nechápu,ale je to tak :s: furt by si to tam stříkal ,takže jsem sprej schovala . Zvláštní jak je každé mimino jiné,ale jinak taky vysavač nějak nemusí . A včera jsem začla používat jen tak ze srandy i malemu elektrický kartáček,tak se mu to taky zamlouvá ,tak mám z něj radost.

Tak rok se přehoupnul a dnes máme 13 měsíců ! Stále jen tatatata a jediné slovo zná Dizzy , z hraček má rád jen mluvící křesílko a nějaké chodítko nebo odrážedlo ho neberou.

13 měsíc
13 měsíc
13 měsíc
13 měsíc

Ahoj , tak my jsme byli ve shonu kvůli cestě do Bosny a pak do čech a podobně,tak píši až ted.V Bosně kolem nás všichni skákali a já bych tam zůstala klidně i měsíc :metal: Pak nás tatka odvezl na

11 a 12 měsíc + NAROZKY !
11 a 12 měsíc + NAROZKY !
11 a 12 měsíc + NAROZKY !
11 a 12 měsíc + NAROZKY !
11 a 12 měsíc + NAROZKY !
11 a 12 měsíc + NAROZKY !

Teda Tinko to to letí, už rok?! Máš krásného a šikovného kluka :-) Moc gratuluju k narozeninám a koukám, že si to pěkně užíváte, tak v tom pěkně pokračujete :-D

In reply to by Tinkapletinka

My jsme s malým hodně u našich ve východních čechách. Tady v Praze máme všude daleko, parťáci na kočárkování jsou jen na dojezd autem nebo MHD, zatímco u našich dojdu všude pěšky, a pořád kolem nás někdo je (naši jsou v důchodu), tak je to takové veselejší.
Jinak se máme dobře. Náš junior už má skoro 5 měsíců (za týden). Včera se poprvé přetočil sám na bříško, tak mám radost. Ale taky chudinka chytil ode mne kašel, takže proděláváme první chorobu. Dávám mu sirup a kapky do nosu, no je mi ho lítu chudinky. Já stará matka všechno řeším a zkoumám a všechno hrozně prožívám...

Na kontrole sme byli a dostali včeličku ! Váží 7,6kg ,délka 69 cm a hlavička 44cm .

9 měsíc
9 měsíc
9 měsíc

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka