Deníček uživatele Terka111

14.05.2013

Holky, dneska jsme byly na 6ti týdenní prohlídce u doktorky a když jsem jí řekla žeuž týden jí dokrmuju nutrilonem tak se zděsila.

Děkuji moc za názory holky :one: Nutrilon už nedávám tedy, kojím sice každou hodinku či dvě, ale kojím!!! Prdy jsou naší každodenní záležitostí hlavně večer to je strašný, je mi jí tak líto. Jím jen to co můžu, nic nadýmavého, malé dávám babycalm, cvičíme nožkama, teploměr do zadečku, mast pupílk a taky zahřívací polštářek na bříško a nic :( prostě si tím asi musí chudinka projít. je vidět jak by spinkala ale vždycky jí to vzbudí. ted už dva dny nekakala a je plná chudinka :(

In reply to by Terka111

:one:

Zkus vynechat alespoň na týden mlíko a mléčný výrobky. Často je to důvod bolení u miminka.

Plně kojené miminko nemusí kakat klidně deset dní- nic to neznamená, prostě jen stráví z mlíčka všechno.

Držím pěsti, ať to šlape a je brzy líp.

:a: :one:

In reply to by Hypermatka

Jj s tim kakanim to je pravda, ale malo kdo to vi, oak je stres. Mne plne kojena dcera nekakala i dyl jak 14 dnu, ale pak ta nadilka stala za to :-). Vsechno z mlicka si jeji telicko vzalo, byla malinka uz kdyz se narodila... 2,5 kg :-)

In reply to by Terka111

a nepiješ čaje pro kojící??to by vám třeba pomohlo.já to tak rpaktikovala u malé tehdy a prdíky přešly, a ted u malého taky...denně vypiju litr a půl čaje pro kojící matky a zatím tuk tuk malej prdí ostošest a nekroutí se u toho tak snad mu to tak zůstane, když to piju denně.

24.04.2013

Ahojky holčiny, mám dva dotazy jak oblékáte ted odpoledne novorozence?

Fusak už určitě ven :-).
Co se týče očkování proti rotavirům,tak určitě ano (z mého pohledu).Je to infekční onemocnění a velmi nebezpečné pro malinké děti.Sestřička od našeho pediatra dělala na infekčním oddělení a povyprávěla mi,co si s rotaviry užili....s imunitou to nemá nic společného.Navíc jsem sama na vlastí oči viděla,co dokázal rotavir udělat s dvouměsíčním miminkem našich známých.Nám v ordinaci nabídli Rotateq,tak jsme neváhali,(výjde levněji)a jsme spokojeni.Tři dávky sladkého sirupu malý hezky zblajznul a žádné vedlejší účinky a ani problémy nebyly.Je to na každém z rodičů,jaké z nepovinných očkování zvolí.My máme i Prevenar13.Ale třeba očkování proti planým neštovicím mi příjde zbytečné.U rotavirů a streptokoků jsem neváhala,tam jde o život......

na fusak je teplo, dens u nas bylo pres 20°C, to by se upekl. Dcera mela dupacky a mikinku, tenka decka... tot vse. A ROtatix nedavame, cetla jsem i ohlasy ne moc dobre, v odbornych casopisech je tohle ockovani spojeno s invaginaci strev....procti si odborne clany, nemyslim letacky, je tam tolik spatneho :/

08.04.2013

tak jsem na světě. Narodila jsem se 2.4 v 3:45 a vážila jsem 3520g a 50cm :s: takže cvalík! :h: Sofinka :h: je strašně hodňoučká i na kojení jí musím budit :///: !

Naše láska Sofinka
Naše láska Sofinka
01.04.2013

dobré velikonoční dopoledne, tak dneska mám termín porodu a nic se neděje :( , jen mě v noci vzbudila bolest prsou, tak jako před MS, teď už to není takový ale na hmat to bolí.

Ahojky taky mě v noci vzbudila bolest prsou jako před MS... bolí mě záda a ted sem měla křeče v podbříšku... zítra mám další kontrolu v porodnici tak su zvědavá co mi zase (ne)řeknou :s: držím ti palečky at máš brzy mrňouska u sebe!!! :k:

29.03.2013

tak fakt nevím....od včerejška pořád špiním, včera odešla zátka, velký hlen hnědo-červený a dnes jen špiním do hněda :( břicho občas bolí jako při menstruaci a břícho ztvrdne ale jinak nic!!!Jsem ner

Holky, tak jsem teda zvědavá, která z vás porodí dřív. Přeji ať se to brzy rozjede a máte mimísky brzy u sebe :dance:

petymaty

Teri, to jsem na tom úplně ale úplně stejně :///:

Včera obr kus zátky s krví a dneska ještě pár velkejch ble fuj kusů :00:

Spodek řeže jak hrom, skoro nemůžu ani chodit,ale zatím bez kontrakcí....tak který z nás to bude ? :s:

držíme pěsti ,a´t se to rozjede! :one:

In reply to by petymaty

fakt? a kdy máš termín? já v pondělí. celou noc opět nic, žádné bolesti a dnes ráno zase kus zátky a to velkej...nechápu že je toho tolik, myslela jsem si že to budou kousíčky a je do hněda, všichni říkají narůžovělá atd...tak to jsem zvědavá kdo bude první! Jdu posnídat mazanec s čajíčkem... :s:

petymaty

In reply to by Terka111

Ja mam tp dneska :) Zatim me jen tak poboliva podbrisek, radeji z toho nic nevyvozuju ;) Taky jsem cucela kolik ty zatky je :D Vsude pisou jak je to jednorazovka a ze me toho jde teda dost :/ Mazanec hmmmm mnam mnam :) Nam udelal tatka kynuty livance :) drz se a dej vedet jak bude nove info ;)

28.03.2013

Ahoj, tak mám po kontrole, byla to hrůza byla jsem tam od 11 do 15:00 měli příjem , ale když na mě přišla řada byla jsem ráda, protože mě dr.

Ahoj to vypadá nadějně :one: A ta zátka ti odešla naráz nebo jen po kouskách? Ale jinak držím palečky at se ti to krásně rozběhne a co nejrychlejší porod. Taky bych chtěla už aspon aby bylo půlka dubna :)

In reply to by Irena Jurková

Dobré ránko, to se mě teda rozjelo, myslela jsem že budu šplhat po stropě v noci ale žádná pravidelnost :( pak jsem usnula! Teď ráno opět špinavá vložka s hlenem, aspoň něco se děje. Vstávala jsem až teď, jak nemám doma malou a jsem krásně čilá...třeba na porod :s: tak opět slovo: uvidíme. Já jsem zvědavá na Ketinku jestli jela do pordnice kvůli té plodovce nebo jestli už má své mimčo v náručí :h:

In reply to by Terka111

Se nedivím že se prckovi nechce. U nás už od noci sněží. :r: U nás se chodí vrkat tak asi dneska ne. Už mě to nebaví to počasí :00:
Jinak já jsem furt na tom stejně ale už se těším na středu DR mi slíbil že mi ještě udělá UTZ tak jsem zvědavá jak jsme vyrostli a jak se to u nás vyvíjí :)

25.03.2013

já začínám poslední týden, 1.4 termín ale nic se neděje :( jen mě častěji bolí břicho jako přes MS, jsem už zoufalá a začínám se smiřovat s tím že budu i přenášet! Zajímá mě co vy? :s:

Ahoj,
já jsem dnes 36+1, další kontrolu mám ve středu, tak uvidím, co mi řekne. První jsem rodila v 36+6. Teď potřebuju ale ještě tak dva týdny vydržet, syn má zrovna neštovice, tak ho potřebuju nejdřív vyléčit, a pak si můžu jít rodit :s:

To mě furt bolí to břicho.Už jako docela dost.To chci vidět až přijdou porodní bolesti :///: To snad ani nepoznám,protože za poslední týden jsem měla od toho bolení,tak jeden den klid. :? :n:
Ráno jsem přemluvila manžela k :sex: a teď jsou ty bolesti silnější.Možná to s tím nesouvisí.

Ahojky,já mám termín až 26.4 ale doufám,že půjde dřív :00: je mi fakt mizerně,břicho tvrdne-teda nic bolestivýho :) bolí mě šíleně záda,kyčle a co malej zase povyrostl a břicho ne,tak šíleně žebra :r: od čtvrtka je mi na zvracení,v noci se přidal i průjem.Malej ten je nějákej aktivní až nezvkle :? včera jsem měla hodně silnej žlutej výtok a pak kousky čiro-žlutýho hlenu,tak jsem zvědavá co mi v pátek řeknou v poradně a jak budou vypadat monitory.Snad už se brzy dočkáme,protože v tomhle stadiu už o užívání těhu nenmůže být řeč :€O: takže fakt doufám,že si tam Dáda nebude lebedit moc dlouho :s:

21.03.2013

ahojky holky tak jsem zpět z další kontroly.

Ahojky. U me na kazde kontrole zasnou jak to je krasne pripravene pro porod ze to mam cekat kazdym dnem a nic takze bych si z toho nedelala velkou hlavu :€s€: ja uz na vsechny praktiky prdim. masaz bradavek mi taky vzdycky jen rozjede poslicky a nic tak jsem vcera cely vecer prospala a dopadlo to stejne jako kazdy den - nijak :s: drzim palecky at se nam to brzy rozjede uz se to tu dubnatky zacina hemzit :one: ja uz bych moc chtela :k: dnes je mi ale dobre ani bricho netvrdne malou moc necitim takze to zase nevidim moc nadejne

a kolik ti meri ten cipek?tak tomu porodu trochu pomoz,treba masirovani bradavek to je hodne ucinna metoda,masiruj vzdy minutu tri je a pak prestavka asi tak hodinu.ja mam cipek 1,5cm zevni branka na 1cm otevrena

In reply to by misicka

to mě ani neřekla, koukám do průkazky a tam je akorát CS6,pokles dělohy, výška fundu 36.Jinak nic neříkala!Bradavky masíruju každý večer, vždycky tvrdne břicho celkem hodně a často, ale pak to zase přestane :( Ach jo :r:

14.03.2013

holky už asi půl hodiny stimuluju bradavky a s tím mě tvrdne břicho každý asi 2 minuty je to málo bolestivé, nejspíš poslíčci, je neuvěřitelný jestli ty bradavky pomůžou :)tak uvidíme třeba se to rozj

Já taky dopila maliník. :///: Piju ho už víc jak týden.
Mě teda přijde,že mi břicho poslední 3 dny tvrdne snad pořád. :00: Včera mě dole tak řezalo,že jsem ani chodit nemohla.Tak si jdu brzy lehnout a hned to zaspím. :n: Pak se budím akorát na čůrání :///:
Jsem zvědavá jestli na tý masáži bradavek něco bude.Kdyžtak to taky příští týden zkusím :one:
Určitě se tím nic nezkazí.Pokud nejsou porodní cesty připravený,tak se stejnak nic nestane. ;)

ahojky!Mám blbou otázku.Jak se mají ty bradavky stimulovat?Já jsem byla dnes u dr a doporučil mi,že se mám co nejdříve porodit.Jinak jsem dneska 38.tt+1

Taky už bych chtěla být být tak v 38 tt aby se mi ulevilo. Jsem teprve 35 tt a na jeden a půl prst otevřená tak se modlím abych ještě tři týdny vydržela jinak držím palečky :one:

ty jo, nám se oplatil sexík před porodem, jestli chceš mimi vyhnat dřív, tak to zkus. jinak nevím, nezkoušela jsem. Ale je možná ještě brzo, kdy máš termín. Není zbytečně brzo to urychlovat, ať ti tam mrňous ještě chvilku počká, ne?

08.03.2013

ještě nejsou úplně upravené, ale už jsem to nevydržela a musím se pochlubit :s:

Profi fotky
Profi fotky
Profi fotky
Profi fotky
Profi fotky
Profi fotky
Profi fotky
Profi fotky
Profi fotky
Profi fotky

Krásné fotky.Moc vám to všem sluší a malá je jak z pohádky!!!!!Je rozkošná!!!! :one: :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka