Deníček uživatele Terísek H.

25.06.2010

Ahojky Holky. Moc vás všechny po dlouhé odmlce zdravím. Nějak jsem doposavad nic nestíhala, ale teď už se to zlepší a bude se moct soustředit jen na mé těhu a na vaše příspěvky.

Ahoj Terísku, já si taky myslím, že čekáš holčičku. Já čekám holčičku a hlavičku má o cca týden menší. Ale ruku bych za to do ohně nedala :-D tak raději růžové oblečky ještě nekupuj :-)

Ahoj, moc gratuluji k zdravemu miminku.. No obecne se udava, ze holcicky se rodi mensi, takze z toho bych usuzovala, ze doktor narazel, ze cekate holcicku, ale to strilim od pasu :s: Nase princezna treba mela cca ve vasem tydnu hlavicku skoro o 3 tydny vetsi nez mela mit a ted na posledni kontrole v 38 tt zase odpovidala presne jak mela.. :€s€: tak si pak vyber. Ono to mereni v tretim trimestru uz neni moc presny... Preju krasny zbytek :€O:

In reply to by eemily

Aha, no začínám právě trochu šílet jestli je to opravdu normální....dočítám se že jsou spíše případy vetší hlavičky naměřené v tomto týdnu a že menší může znamenat něco v nepořádku.
Děkuji moc za názor, tak jsem přemýšlela taky.

15.04.2010

Ahoj holky, tak jsme byly minulý týden v poradně a na velkým UTZ.

Ahojky,jj to chápu,že jsi nejistá,ale věřím,že vše bude v pořádku..proč by najedniou nemělo,když doted bylo ;) Svýmu dr to řekni a uvidíš,že tě uklidní :k:

Ahojky, vůbec se ti nedivím, že v tobě hlodá červík pochybností... Pokud by ti třeba doktor nevyšel nějak vstříc, tak zkus 3D, sice se to platí, ale tam uvidíš všechno, jestli nemá rozštěp a nožičky a ručičky a tak.... protože stres a nervozita škodí jak nám, tak těm našim prďolkám! Mě na velkém utz zase skoro nic doktor neřekl, jen mě poslal vyšlápnout schody, aby viděl nohy, protože ty měla skrčené a schovávala se... takže jsem si jen přečetla tu zprávu a tam mám taky: Proporcionální plod bez hrubé vývojové vady....

No to se ti nedivim ,ze jsi nesva ja bych byla taky na genetice sem byla minuly tyden a vsechno v poradku,ale i tak se o maleho bojim. No nezbyva nez doktorum verit a doufat ,ze vsechno dopadne na jednicku

20.03.2010

Ahoj holky, tak jsem dneska byla mile překvapena.Musím se vám pochlubit. Mám narozky a od přítele jsem dostala AngelSounds.

My si ho pořídili ve 14 tt a jsme s ním s miláčkem nad míru spokojený. Dnes začínáme 18tt a prcka poslouchám skoro pořád. Nemusíš se bát nebezpečný to není. Já ho třeba poslouchám vždy když mě třeba píchne v bříšku a mám velkou radost že ho slyším a jak řádí a kope. |takže se nemusíš bát ho používat pořád. Jen at jsi v klidu a to prospívá oboum dvoum. Krásné těhulkování

My si ho pořídili ve 14 tt a jsme s ním s miláčkem nad míru spokojený. Dnes začínáme 18tt a prcka poslouchám skoro pořád. Nemusíš se bát nebezpečný to není. Já ho třeba poslouchám vždy když mě třeba píchne v bříšku a mám velkou radost že ho slyším a jak řádí a kope. |takže se nemusíš bát ho používat pořád. Jen at jsi v klidu a to prospívá oboum dvoum. Krásné těhulkování

My si ho pořídili ve 14 tt a jsme s ním s miláčkem nad míru spokojený. Dnes začínáme 18tt a prcka poslouchám skoro pořád. Nemusíš se bát nebezpečný to není. Já ho třeba poslouchám vždy když mě třeba píchne v bříšku a mám velkou radost že ho slyším a jak řádí a kope. |takže se nemusíš bát ho používat pořád. Jen at jsi v klidu a to prospívá oboum dvoum. Krásné těhulkování

My si ho pořídili ve 14 tt a jsme s ním s miláčkem nad míru spokojený. Dnes začínáme 18tt a prcka poslouchám skoro pořád. Nemusíš se bát nebezpečný to není. Já ho třeba poslouchám vždy když mě třeba píchne v bříšku a mám velkou radost že ho slyším a ak řádí a kope. |takže se nemusíš bát ho používat pořád. Jen at jsi v klidu a to prospívá oboum dvoum. Krásné těhulkování

18.03.2010

Ahoj holky.

AHOJKY TEDY TAK TO TI NEZÁVIDÍM JÁ JSEM ZAS RÁDA ŽE 1 TRIMESTR JE ZA MNOU BYLO MNE STÁLE ŠPATNĚ.
A NA TU RÝMU NEZKOUŠELA JSI VINCENTKU???????MYSLÍM ŽE TA BY UŠKODIT NEMĚLA PRODÁVÁ SE NORMÁLNĚ VE SPREY
NEBOJ URČITĚ VŠE BUDE V POŘÁDKU
PAPÁ A POHLAD :€O: :€O: :a:

není mi teda jako tobě,ale trpim už asi 3měsíce na rýmu a boláky v nose.Šla jsem na ušní nosní a DR mi předepsal kapky do nosu PINOSOL je v tom eukaliptus a po pár dnech mám po rýmě a bolácích,hlavně pokud by jsis to koupila tak at ti to nesteče do krku to je hnus jo a předepsal mi BEPHANTEN PLUS je to antiseptický hojivý krém.Zkus aspon ty kapky a ještě mi doporučil mořskou sůl ve sprei to také můžou těhotné.Měj se krásně snad jsem ti trochu poradila.Papa :a:

In reply to by romanakacalek

Ahojky, děkuji moc za pomoc. PINOSOL užívám už druhou lahvičku, v daný okamžik pomůže ale na dlouhodobý účinek mi moc nepomohl. Dokonce už jedu druhou dávku Bioparox nějaký lokální antibiotikum, doporučil mi ho můj gyn. dr., tak snad malýmu neublíží. Budu muset bojovat stále. Taky se měj pěkně a ještě jednou děkuji za radu. Papa

27.01.2010

Ahojky. Mám takový blbý dotaz, ale dost mě trápí. Moc doufám, že někoho nepobouřím nebo snad neurazím. :#o:

Ahojky boubelko :k: :a:
já jsem jak kyselina a přibírám v průměru 0,5 kg/týden a to jsem teprve 9+4 a už 5 kg, normálně mne děsí, že se mi udělaly špeky i na zádech. Či co to je. :s: Nic si z toho nedělej, kopanečky budou i vidět a uvidíš, že takové čutance bude možno i pozorovat pod trikem ;) :///: :one: :a:

beru, já nevím, jak to bude s kopáním, ale mám pěknou pneumatiku, takže jsem byla nešťastná, že než uvidím na bříšku, že tam mimčo je, tak budu snad v děvátém měsíci. ale vidím ho už teď. spodek bříška jsem měla docela zpevněný. takže teď mám hrbolek od miminka, dolík a nad tím špekouna :-D a manžel je celý šťastný, jak nám ten mrňous pěkně roste :-)

ahoj, tak já byla mišelin před těhu, vážila jsem bez mála 100 kg, při výšce 165, takže žááááádný hubeňour :hu: . Kopance jsem normálně cítila i viděla, ale až od 24 týdne. Nicméně za těhu jsem nepřibrala ani kilo - malá mi to kradla asi ze zásob, pak mi ještě zjistili cukrovku, takže jsem musela držet dietu (šidila jsem samozřejmě - léto bez melounu a zmrzky bych nepřežila) :$$: . V porodnici před odchodem na císaře mě ještě zvážili a měla jsem o 6 kg méně než před těhu :c: . Týden po porodu jsem byla celkem o 17 kg lehčí :\x: . Takže hlavu vzhůru :a:

Ahoj, to vůbec nemusíš mít strach a těch 8cm není zas velkej špíček, neboj, jak ti bříško poroste, tak se ti ten tučík hezky rozprostře, že ani nebude vidět, že tam nějakej špíček byl a na konci těhu tak od třicátého týdne to bude úplný vlnobitý, nemusíš mít strach, že by to přítel neviděl :s: Tak krásný těhulkování a pěkný kopanečky :a:

Neboooj, jestli to mimi nezvládne ze začátku "prokopnout", tak po půlce těhu určitě. To se až dělají ohromné boule, že se člověk diví, co tam mimi nacvičuje :!k: Určo si užijete oba. Krásné těhulkování ;)

04.01.2010

Všechny Vás zdravím v Novém roce. Jak jsem psala naposledy, 30.12.

Ahojky,
gratuluji ke skvělým zprávám :-). Já jsem 8.týden a v pátek jdu na další kontrolu. Už se moc těším. Tobě přeji jen samé dobré výsledky při dalších návštěvách lékaře. Měj se krásně. Papa

23.12.2009

Ahojky, tak dnes jsem zkusila poslední test a čárka už fakt silnější být nemůže!!! K dr. jsem objednaná 30.12. tak doufám že bude vše o.k.

In reply to by Kristuše

Ahojky Kristýn, no příznaky.......asi nejvíce bolest prsou (mám poměrně větší poprsí), takže se mi všude pletou ;) a dost bolí, jako by byly namožené. No a ze začátku, když měla přijít MS bolelo břicho jako by každou chvíli měla přijít, ale to už je taky lepší .....Moc přeji aby se ukázali na testíku dvě čárky, budu držet palce...........
pa Terís

no ja byla na prohlidce dnes 6+6 a srdicko uz bylo krasne videt ,ale pred tydnem 5+6 jeste nebylo tak nevim mozna to bude chtit jeste par dni ale na dalsi kontrole uz urcite bude.

já byla na první kontrole ve svém pátém týdnu a to srdíčko vidět ještě nebylo, jen takové kulaté cosi..:) Ale radost jsem z toho samozřejmě měla velikou..:))) A o dva týdny později už byl tlukot srdíčka vidět krásně..:h: :) Jinak píšeš, že budeš muset jezdit 130 km na kontroly, tak si zkus najít bližšího lékaře, protože je to záhul.. Já jezdím 70km autobusem a pravidelně je mi zle a to jsem teprve v sedmém měsíci.. Myslím, že teď nastane to nejhorší a navíc mají být kontroly už častěji..:(
Přeji krásné Vánoce a moc držím palečky, aby to toho 30. 12 dobře dopadlo..:k:

17.12.2009

Ahojky všem, tak já myslím že už to vypadá dobře!!!!!!! Mnohem víc mě tenhle test potěšil. Takže jsem dnes 4+3tt a cítím se dobře.......Jsem móc šťastná. Mějte se pa,pa :a:

Dnešní test aneb, tak už jsem jistější !!!!!!

Taky plánuju zítra test naposledy zopakovat... moooooooc gratuluju :\x: k :cc): já jsem dnes 4+4tt tak to máme koukám všechny pěkně nastejno :-)

Krásné dálnice Terísku. Já chci testík zopakovat zítra, ale jinak bych dneska měla být 4+4tt, tak uvidíme. :cc):

16.12.2009

Ahojky.

To nic není těhulko,to jen bolí děloha tím jak se roztahuje a dělá místečko mimiskovy ;) Já jsem v 18tt a bolí mě to úplně stejně do ted :)

Ahojky, to samé mám i já ted, ten divný pocit, že má přijít a na záchodě se modlím, hlavně, at nepříjde, i když podle UTZ by mi už neměla přijít, ale i tak ty pocity pořád mám :00:

ahojky, přesně tak, taky mám bolesti občas jak před menstruací a říkám si to se mi nelíbí, ale je to normální a začínám 14.týden tak je vše v pořádku :-) Takže gratuluji k miminku :-)))

ahojky, no úplně přesně jak píšeš ... pokaždé mě začalo bolet břicho jak při ms, vždycky sem si řekla tak a už je tady! Jenže nic tam nebylo :ww: na záchodě sem se utítála jak blázen a pokaždé čekala ten náznak té mrchy...nic??? Jakto??? a dnes jsem 24+5 :C]]:
Držím palce :w: :w: :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky