Deníček uživatele TerezaG1

30.06.2012

Ahooooj,tak i my se dem ukázat,vážíme 9,5 kg a měříme 73 cm. Zoubky ještě žádný,ale něco se chytsá,páč ty noci jsou teď zajímavé.. Jinak náš Kamísek rád hopsaá a převaluje se.Ještě nelezem ani nesedíme,nic no..on se hrozně snaží,ale nejde mu to,asi protože je velkej a těžkej,nebo nevim..Taky se umí už dost vztekat když není po jeho,nejvíc když mu vemu z ruky ovladač nebo telefon,nebo peněženku atd.To nevim co budu dělat až bude větší :) Pořád kojím a chutná mu snad všechno a je jak v tranzu když vidí někoho jíst nebo pít :-D.

7,5 m :-)
7,5 m :-)
7,5 m :-)
7,5 m :-)

Ahoj, no je to šikula :-) náš Mates toho umí snad ještě méně a to jsou skoro stejně staří (jen má už dva zuby teda)....na kontrolu jdeme až v 8měsících,ale už se těším, kolik bude vážit a měřit

14.02.2012

Tak se taky přidáváme..

Už nám jsou 3 měsíce :-)
Už nám jsou 3 měsíce :-)
Už nám jsou 3 měsíce :-)
Už nám jsou 3 měsíce :-)
Už nám jsou 3 měsíce :-)

Jéééé děkuji :€s€: Zapoměla jsem napsat že se jmenuje Kamilek.. Zítra nás čeká první očkování,tak snad proběhne vše dobře. Zrovna mi vedle něco povídá..tak si to letim vyslechnout :///:

Ahojky teda malej je super! :) Má krásný tvářičky. ;) Na té fotce s dudlíčkem je ale ještě malinkej,viď?Krásně pasete,jste šikovný.Náš Maty ještě ve třech měsících často přepadával na záda.Říkala jsem to doktorovi a on povídal,že mu dáme čas do čtyř měsíců a ten náš bobek to vypiloval a už taky pase pěkně! :a:

Ahoj
teda synáček (nikde jsem nevyčetla jméno) je moc krásnej a jak už pase to teda čumím, mé dcerce v pátek byly 4 měsíce a rozhodně takhle nepase, ale je zase fakt, že z břicha na záda se umí přetočit už asi 2 měsíce, takže když jí dám pást, tak se radši přetočí a prdí na to :s: ! Máš asi hodně dobré mlíčko když jen kojíte a má 7 kg, my minulý týden měli 6,25. Je prostě vidět, jaké je to spokojené miminko, moc ti přeju, ať to takhle jde pořád dál!!!
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka