Deníček uživatele Tehulka4

22.09.2014

:( VČEREJŠÍ PŘÍZPĚVEK MI NĚKDO SMAZNUL,TAK PISI SEM POD ČERVIKY 2009,JE TU NEKDO Z MAMINEK OD ČERVIKU?NAŠI MALÉ UZ JE PET LET A ZA ROK NAS ČEKA SKOLA.STARSI DCERKA UZ JE VELKA SLECNA BUDE JI DESET :h: .......A JAK SE DARI VAM??? :k:
PISNETE POKECAME,PO NEKOLIKA LETECH JSEM SE ZASE PRIHLASILA...

+JE TU NEKDO Z CERVIKU?+ZDRAVIME VAS Z TŘEBÍČE!!!

Zdravím vas,devcata,po delsi dobe,jsem zase tu???? kolik vas tady zustalo.............pisnete.*smile* *smile* *smile* 

ahoj, ja jsem tu nejakou dobu taky nebyla. Ted sem obcas juknu :-). Mam Marketku. V cervnu ji bylo 5 let a pekne s nama cvici :-(. Jak to byla hodna holcicka, tak ted je to pekne zlobydlo. Dela ze je hlucha, kdyz se ji nedari tak place a je k neuklidneni. Bojkotovala test na predskolni zralodt u dr :-(. Je i takova nervozni a stale se ubezpecuje jestli je sikovna a hezka. Nechapu co ji k tomu vede. Jestli spatne nese, ze se s Ondrou ucim?. Pritom kdyz vloni zacal chodit do skoly, tak jsem ji neodstrkovala a naopak jsem chtela aby si kreslila nebo zkousela psat pismenka a cisla. Nyni se spolecne ucime. Oba vypracovavaji sve ukoli. Ondra skolni a Macek ma sesit s predskolni tematikou. Neco hur chape. Ucitelka ze skolky nam dava domu vypracovat co nestihla ve skolce. Takze uvidime zda pujde za rok do skoly. Necham tomu do ledna volny prubeh a uvidime. Ondra mel odklad a bylo to spravne rozhodnuti :-). Ja uz chodim 3 rokem do prace. Navrat byl narocnejsi. Prace me bavi i kdyz jsem si musela zvyknout na nove kolegyne. Cetla jsem ze se u tebe udali zmeny. Muselo to byt slozite...

Ahoj :€s€: Nám se daří dobře :k: Školu doufám dáme, malá je dost závislá na někom, sama si nemaluje, nehraje, jen s někým. Ještě že máme vedle malou sousedku, jinak nevím. Na PC umí vše, od toho jí furt vyháním, kreslí dobře, ale pořád musí mít někoho u sebe. A to jí dodnes uspáváme, z čehož jsem hotová nejvíc :00: a na změnu to v nejbližší době nevypadá....Ale jinak super, je šikovná, tak doufám že to nějak dáme. Jinak malej už má po maturitě a je mu letos 20 a Alče bylo 15. No tak se asi rovnou z červíků zaregistruju na nějakých stránkách pro babičky :s: A co vy, jak žijete?? :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka