Deníček uživatele tehulinka

30.09.2009

Ahoj tety, zitra jdeme s ajou na vyplach ocicek, ja se toho tak strasne bojim.... nevite nahodou, jak to probiha?

ahoj, tak jsme tam dneska byli a nakonec ji to tam museli nejak vycistit, mala to mela zarostly a pak ji to proplachovali nejak pod tlakem nebo co, takze ji tam chuderku tyrali dost dlouho, tekla ji z nosu i s ocicek krev,chudinka moje, od ty doby se s ni mazlim, bylo to fakt strasny, doufam, ze uz tam nebude muset, jinak by prej musela pod narkozu, ach jo, ta moje chuderka ma snad vsechno co jde

Neboj není to zas taková hruza já jsem se taky děsně bála.malej trpěl s očkem od narození nepomáhaly žádné antibiotika tak to oční nechala do 3.měsícu a pak propláchla.Kápla mu do očka na umrtvení měla jsem ho 5min u sebe a pak jsem ho donesla doktorce,řekla at jdu bokem a začli ...no křičel,ale spíš,že mu vadilo jak ho silně držely ...no dr.zjistila,že naštěstí kanálek ucpaný neměl,ale silnej zánět kterej vypláchla...nu jak jsem si ho vzala do náruče tak hned stichl a pak venku hned usnul...a mužu zaklepat očka zatím nekysají a to měl kolikrát hrozný zalepený zelený ani nemohl oko otevřít.tak mamčo vydrž a držím palečky at to proběhne bez problému ;)

16.09.2009

Tak vám taky posílam nějaké fotečky Aji

Andrejka
Andrejka
Andrejka

je vidět že jste se snažili :s:
a je moooc šikovná :one: . Mezi prosinčátky máme jednoho klučinu a ten lezl normálně po čtyřech už na pěti a půl měsících tak je možný že ho Ája trumfne :°O°:

07.07.2009

Ahojky tak jsme doma z porodnice, Andrejka je uzasna,porod popisu az budu mit casu

nase Andrejka
nase Andrejka

koukám že vůbec nebyla zmačkaná, je to mooooc krásná holčička :one: . Opravdu se vám povedla. Přeju ti ať je hodná a v noci tě moc nebudí, nebo raději vůbec.

01.07.2009

Ahojky holky, tak mi zitra drzte palce, dneska jsem byla u dr a pry mam kyselinu v moci a musim zitra nastoupit na vyvolani, takze zitra uz budu mit Andrejku u sebe, jsem strasne nervozni, protoze mi

ahoj, moc ti držim palečky a ať to máš brzy za sebou...určtě vše zvládneš a budeš brzy maminkou :a:

bud v klidu aspon vis jak to s tebou bude a nemusis se nervovat ze ti nekde v kramu treba praskne voda apod...neboj nic to neni teda to vyvolani porod ma kazdy jny to ti nebudu tvrdit ze to nic neni :s: ja sem mela vyvolavane obe deti ve 42tt prvni bylo oxitocinem a na druhy stacil klistyr :one: a zacli mi stahy :s: nekdy je to delsi po ty vyvolavacce ale u nekoho zas ne podle toho asi cim ti to vyvolaj.Niceho se neboj naposled se dobre vyspi at mas na to silu pak uz se moc nevyspis :00: :s: aspon si muzes vsecko pripravit :one: budu ti drzet palce a moc ti gratuluju predem mamino :a:

01.07.2009

Ahojky holky, tak mi zitra drzte palce, dneska jsem byla u dr a pry mam kyselinu v moci a musim zitra nastoupit na vyvolani, takze zitra uz budu mit Andrejku u sebe, jsem strasne nervozni, protoze mi

16.06.2009

Ahoj, tak sem dnes byla v poradne, minuly tyden mi dr rekl, ze do tydne porodim(no a nic), dnes mi rekl, ze to na porod nevypada, ze to je to sami co minuly tyden, tak chapete to?

Já už na řeči doktorů nedám, vím, že je to pro Tebe dlouhé a myslela jsis po minulé návštěvě, že třeba touhle dobou to budeš mít už za sebou, ale neboj. Dovnitř :|-|: chtělo, ven :||): musí. Zkus na to nemyslet, odpočívej, dej si vanu a třeba než se naděješ, budeš mít mimi u sebe. Hodně určitě dělá psychika, čím víc se upínáme k porodu a nějakému termínu, tím víc se tělo blokuje...Aspoň mě to tak příjde.

In reply to by tehulinka

Přesně tak. Já se taky snažím něco dělat, dneska zajedu do města s tátou pro barvu a nakoupit, večer něco pouklízím, než se mi přítel vrátí z odpolky, dochystám tašku do porodky, umyju si vlasy a oholím se, protě si udělám hezké odpoledne.

ahoj, doktoři toho kolikrát napovídaj. Je možné že minulí týden byl nález lepší-že opravdu to na brzký porod mohlo být, ale vše se mohlo zastavit a zůstat stejné (jako ten minulí týden). tím pádem to na porod nevypadá-jde to pomaleji než si dr. myslel. Uvidíš že se brzy dočkáš :a:

09.06.2009

Ahojky holky, tak jsem dneska byla v poradne, byla jsem porpve na ozvach a doktor mi rekl, ze to vypada, ze budu rodit :///: , ze jestli prijdou kontrakce, ze uz to nebudou poslicci, ale ze uz budu ro

Ahoj, tak to ti závidím. Um ě pořád nic, žádní poslíčci, nic. Jen šílená polest levé kyčle, že nemůžu ani chodit, plazím se po bytě jak lemra. Na jednu jdu na monitor, tak uvidíme. Tak přeju ať to máš rychle za sebou.PA K.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka