Deníček uživatele tehnoikstreeme.go

ahojky,holky,už jsme tu delší dobu nebyly,tak přikládám aspon dve fotky..v úterý jdu s malým na gastroenterologii,tak se pak ozvem..zatím se mějte Eva a Patriček

ahojky holky,po delší odmlce Vás oba zdravíme
ahojky holky,po delší odmlce Vás oba zdravíme

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mysleli si,že má celikakii,neo spíš možná,páč málo papá malej,ale naštěstí to po mně nemá..ale stejně mě to štve že tak málo jí

tak co tomu říkáte?

moje první dílko čepička háčkovaná -nikdy jsme to předtím nědělala,tady je ještě nedodělanej výsledek
moje první dílko čepička háčkovaná -nikdy jsme to předtím nědělala,tady je ještě nedodělanej výsledek

tak to jsi dobra :one: ,ja se sice hackovat uz naucila ale neodhadnu tu velikost,kolik ok mam dat do jake diry takze je to vzdy nejak krive,tak jsem s tim sekla :00:

tal vás zdravíme milý maminky a tvorečkové a doufám,že vás neodnesl včera čertík

Náš minulý týden,už jsme s edlouho neozvali tak aspon touhle formou
Náš minulý týden,už jsme s edlouho neozvali tak aspon touhle formou
Náš minulý týden,už jsme s edlouho neozvali tak aspon touhle formou
Náš minulý týden,už jsme s edlouho neozvali tak aspon touhle formou
Náš minulý týden,už jsme s edlouho neozvali tak aspon touhle formou
Náš minulý týden,už jsme s edlouho neozvali tak aspon touhle formou

Patriček je pěkný klučina a co že je drobnější...to není vůbec znát ;-).Nezkoušeli jste dudana dát mikuláši, ebo čertovi ? ;-)

In reply to by lemris

ahojky,no to víš,že zkoušeli,ale on rázně že ne..teda ukecanej je fest,okay,aj lavjů:)),na prdel umí říct,kočička,holčička,pejsek,Betyna:)))..čepička,mamo...řve..tato...dáme?..nebo pitičko umí říct,mlíčko,sýj...ten má nejradši plátkovej..a jabličko umí taky říct,a když deopije,tak řekne nechceš?:))

Patriček má 9320g 81cm,a 4.2.

Ahoj Evi! Tak s tou váhou jste na tom ještě dobře, my byli na vážení cca před 14 dby a Pepánke měl 8570. Na dýlku jsme ho neměřili, ale má tak těch 80 - 81 cm. Jinak ten odběr na růstový hormon Vám dělali kde? My jsme byli s pepánkem teď na krvi kvůli celiakii a v asi v půlce prosince bychom se měli dozvědět výsledky. Jinak s tím baštěním je to různý. Někdy hamá docela dobře a jindy tomu moc nedá. Do nemocnice nás dr. posílat nechce,říkala, že by nám tam stejně dělali to, co nám nabere ona. Tak jsem na jednu stranu ráda, že se ještě nebudeme stresovat tímhle. Jinak konečně už máme 2 zoubky a další minimálně 3 se nám prořezávají, tak jsem zvědavá. třeba začne hamat i líp, když bude mít čím kousat. Tak držím pěstičky, aby Vám to dopadlo dobře! Tfuj, tfuj, tfuj!!!!

In reply to by Raduška

děkuju moc raduško,právě jsme si všimla ,že poslední dobou tady taky nejsi moc často,a už pečeš?a máš vyzdobeno?malej je čert,lítá s hračkama amaminka věčně po něčem šlape...ted mi tady haze kuzelky,tak snad vam to dobr edopadne,drzime palecky eva a patricek

In reply to by tehnoikstreeme.go

Evi, mě to na tom pc teď nějak moc nebaví a když už bych tu třeba byla, tak tu nikdo není, tak mě to zase přejde :-) Jinak já už začínám zdobit a uklízet, ale tak nějak pomalu :-) Mám umytá okna a dveře, vyprané záclony a udělané věnečky. dneska bych chtěla pokračovat, ale s těma mýma dvěma raráškama to není tak jednoduchý :-) Luci chodí do školky, ale trošku začala stávkovat, takže chodí po o domů. takže ráno s ní do školky, na nákup domů, něo udělat, a už abysme zasešli pro Lucika do školky. ale alespoň se člověk nenudí. manžel chodí domů až kolem sedmý, tak mi z nich občas hrabe :-))) jsou to oba raráškové, ale moc hezky si spolu hrají, takže občas mě nechají na pokoji, ale potom se nestačím divit, co udělají za brajg. Evi, a to jsem nevěděla, že ty máš celiakii. takže je možný, že to Patriček bude mít po tobě? u nás ji nikdo nemá, tak doufám, že to bude ok.

Ahoj, náš Matěj je taky drobek, myslím, že ještě nemá ani 10kg, naposledy v 18měs měl 9,36 a 81cm, tak teď bude mít něco malinko navíc. Někdy jí lépe a jindy hůře, ale ve srovnání se stejně starými kluky spíše zobe. Je tak o půl hlavy menší. Teď se chystám k Dr. na kontrolní měření, věřím, že bude OK, protože já taky nejsem obr a taťka vyrostl až v pubertě a skokově. Ale kdyby se Dr. něco nezdálo nebo mě, tak nechám prověřit růstový hormón. Jinak Matýsek mě přijde celkem pěkný, takový drobek, ale má na prdelce i ďolíčly ... Tak moc držíme palce.
Lištička Kačka + Matýsek

neboj to bude urco v pohode,malej to zvladne a co nepoznala ze ste na bezlepkove?
a muzu se zeptat?to gastro je gastroentrologie? co se tam dela?my mame plnou na mliko a na lepek sme meli vyskou jednu hodnotu takze ten mi nepotvrdila,ze az na te gastroentrologii mi pry reknou,diky
drzim palecky a preji at malymu nic neni a bude to jen tou alergii :a:

ahojky holky,přestěhovalůiu jsme se do podnájmu zatím a nemám ted trvaly bydliste a uvazuju ,ze si dám aspon tady úrechodny,co jsme v podnájmu,ale kam zajít?

Ahoj,

před léty jsem na tom byla podobně. Ač jsem neměla trvalé bydliště, ani nikde, kde bych se přihlásila, na úřad mě také nechtěli přihlásit, tak mi řekli, že zatím platí adresa v OP, ikdyž neexistuje. Ale všechny úřady, instituce, atd. jsem si musela obvolat a nahlásit adresu tam, kde jsem bydlela, ač jen v podnájmu. Aby mi chodila pošta.

přechodné bylo před xxx lety zrušeno. když jsem bydlela po podnájmech, poštu jsem si nechala posílat tam. pošta z úřadu šla přirozeně na trvalou adr. :a:

TAK TO JE NÁŠ MALEJ PATÍK---S KOŤÁTKEM,KTERÝO S ENE A NE PUSTIT

KOČIČKOMÁNIE:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka