Deníček uživatele Tašinka

02.12.2011

Ahoj Holky,

Tašinko tak jakpak pokračujete? Já čtu tvůj příspěvek až teď a to už máš asi naplánovaný transfer nebo možná i po něm! Držím ti moc palce a mám radost, že to takhle hezky v tom Brně běží :-)

In reply to by Ala

Ahoj Áji :a: ,
ano, mám už po ETu :s: . Byl 10.12., měli jsme i pěknou úrodu a dva máme v mražáčku a jedno ve mně :) .... Vše je celkem v pořádku, akorát mě občas pobolívá bříško, píchne mě tam, narostly mi prsa a bývá mi zle, ale je myslím o.k. Jediné, co se mi nelíbí je :? , že mám každý večer od ETu dost nateklé břicho :( , tu spodní část....nikdy jsem to tak moc neměla. Je to normální? Myslím po tom ETu? A jak Tobě se daří? Zatím pa a přeju krásný víkend !!! :///:

In reply to by Tašinka

:-) takže dobré zprávy! Úspěšný transfer a ještě zásobička v mrazáčku, držím moc palce a určitě informuj, jak dopadne testování :-)
U nás panuje pohoda, mám asi to nejhodnější miminko na světě a taky nejroztomilejší :-)
Hezký víkend i tobě.

Ahojky ,ani nevíš jak se mi zlepšila náladička.....včera jsem si říkala,že musím mrknout jak jsi na tom,vidím,že úplně no ještě úplně ne ,to až bude před Vánocemi,když budeš dělat testík a bude tam DÁLNICE.....bezvadně,ano já jsem taky toho názoru ...nech si zavést jen jedno.....Moc moc držím palečky a ozvi se co a jak..... :q: :a:

04.11.2011

Ahoj holky, :a:

25.09.2011

Ahoj všem :a: !! Moc vás prosím o radu, nutně potřebuju tip na nějakého dobrého endokrinologa v Praze. Potřebuju vyšetření štítné žlázy. Víte o někom, kdo je dobrý?

24.09.2011

Ahoj holky :a: , ve čtvrtek večer jsme s manželínem dojeli z toho Brna, tak vypadá to nadějně :) ...

05.09.2011

Ahoj holky, tak hlásím, jak jsem pochodila tentokrát v Olomouci. Dr.

Ahojky, určitě jděte do darovaných vajíček, jestli je ta možnost tak je to super. Moc ti přeju aby to vyšlo a brzy si se dočkala miminka :one:

Ahojky,moc drzim palecky..pokud neni jina moznost,jdete do toho. :///: ja bych nevahala ani chvilicku,mimisek za to stoji,preju hodne stesti! :€s€:

Myslím, že jsi pro to udělala všechno, ani nejlepší doktor neumí jinak pomoct než darovaná vajíčka, tak není o čem diskutovat. Promyslete to a jděte do toho, pokud to oba chcete. Budu držet moc palce!

16.08.2011

Ahoj holky :O , tak jsem dneska byla v tom Brně, v Reprofitu a není :€\€: to moc dobré. Dneska jsem měla 12 DC, od 3. - 7. DC jsem brala ten Clostík

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No ahojky :a: , já to nechci psát na zeď a nevěděla jsem, kdy budeš doma, spíše u netu. Jo, co nadělám, ale jde se dál :O ....Však až budem spolu, popovídáme :°°//: si, ju? Tak pa, mějte se krásně :k: .....

In reply to by Damicka

To víš, že mám, ale psát tak obsáhlou sms-ku se nedalo a volat jsem Ti nechtěla, to se nedá říct v rychlosti a taky těžko se mi o tom mluvilo.... Čekala jsem, kdy budeš doma, že Ti to napíšu....Ten další týden mám dlouhý a jeden z těch dnů asi pojedu do Olomouce za Macháčem, jen čekám na odpověď, kdy. Tak Ti dám vědět, ju? Tak se mějte hezky a pusu malinké....

Ahojj,prosím tě vydrž to a drž se,třeba se to rozjede,mě taky nereagovaly vaječníky a pak se to rozjelo,třeba pomůže ten protokol na míru....tfuj tfuj

12.08.2011

Ahoj holky :a: , moc bych vás prosila o radu a vaše zkušenosti. V pondělí jsem byla na odběrech krve, bylo to 4 DC, a dneska jsem si byla pro výsledky HP.

Ahojda Tašinko, našla jsem jen toto:
Hormonální vyšetření
Smysluplné je provádět odběr krve na hormonální vyšetření 2x během menstruačního cyklu.
3. den cyklu (2.-4. den) - stanovení tzv. bazálních hormonů
FSH - folikulostimulační hormon, tedy hormon, který řídí růst folikulu ve vaječníku. Jeho hladina v začátku cyklu nám říká především to, jak je vaječník na FSH citlivý. Zdravému vaječníku mladé ženy stačí k nastartování růstu folikulů nízká hladina FSH, kolem 4 IU/l. Citlivost na FSH však se stoupajícím věkem klesá a jeho hladiny v začátku cyklu tudíž stoupají. Je to způsobeno snížením počtu a kvality oocytů (klesá ovariální rezerva).
Pro normální ovariální rezervu svědčí hodnoty do 10 IU/l. Jsou-li hodnoty nad 10 IU/l, může sice ještě docházet k normální ovulaci, ale mluvíme již o skrytém ovariálním selhávání a víme, že s radikální léčbou není radno váhat. U žen s hladinou nad 30 IU/l se jedná již o selhání manifestní, kdy k ovulaci nedochází vůbec a jsou přítomny i výpadky menstruace.
LH - luteinizační hormon - zvýšené hladiny LH jsou přítomny především u žen, trpících syndromem polycystických vaječníků, dnes označovaným jako hyperandrogenní syndrom. Důležitá není pouze jeho absolutní hodnota, ale také poměr FSH:LH, který u těchto žen bývá 1:2 i 1:3.
E2 - estradiol - nízká hladina estradiolu vypovídá stejně jako nízká hladina FSH o dobré ovariální rezervě. Za normu se považují hodnoty do 75-80 pg/ml.
prolaktin - vyšší hladiny prolaktinu negativně ovlivňují plodnost, zhoršují kvalitu oocytů, způsobují poruchy ovulace a nedostatečnou tvorbu hormonů v ovariu. Hladina prolaktinu významně stoupá při stresu a ve spánku a po podání některých léků. Falešně vysoké hodnoty proto nacházíme nejčastěji tehdy, pokud se odběr provede dříve než za 2-3 hodiny po probuzení.
22. den cyklu
progesteron - za známku proběhlé ovulace se považují hodnoty vyšší než 10 ng/ml. Pokud se jedná o ovulaci stimulovanou antiestrogeny nebo gonadotropiny, kde předpokládáme přítomnost většího počtu žlutých tělísek, svědčí pro normální luteální fázi cyklu hodnota progesteronu nad 15 ng/ml.

In reply to by Naděnka

Ahoj Naděnko :a: , moóóóc děkuju, že sis s tím dala takovou :jawdrop: práci. Já jsem tak nějak trochu :00: tápala, krom FSH, kvůli těm hodnotám. Ale uvidíme, co mi řeknou v Reprofitu :) . Po Clostíku mám občas závrať :( a taky mi je chvilkama divně. Ale to přejde....Ještě jednou velké DĚKUJU....
Měj se krásně a :€s€: opatruj se !!!

In reply to by Tašinka

Taši, vůbec není zač, měla jsem stažený jeden dokument a tam to bylo. Takže všechna má práce spočívala v ctrl c a ctrl v. Hlavně, že Ti to pomohlo. S clostíkem zkušenosti nemám, mě je zase divně po Utrogestanu. Holt trpíme jako zvířata :s:
Měj se taky hezky :k:

29.06.2011

:a: Ahojky holky !!! Tak cca 3 týdny tady nebudu, protože jedeme s manželínem zítra na :C]]: dovču na Lipno.

Jé užijte si dovolenou. S manželem jsme se z Lipna vrátili ve třech po 13 měsících snažení :-). Už máme 4 měsíční Terezku. Užijte si to na Lipně je krásně. Zabickamarus

22.06.2011

Ahoj všem :a: !!! Tak musím se přidat k řadám spokojených ženských a nastávajících a i už maminek.

takovýdlech krásných zpráviček by tu mělo být víc:-)mám radost za tebe,super gratuluju a jen písej dál jak to vypadá budeme se těšit až sem dáš //čárky

Tak já čekám na mail, jak na boží smilování a musim si to nakonec najít tady...ale hubovat Tě :C]]: nebudu kvůli těm ÚŽASNÝM ZPRÁVIČKÁM, já Ti to říkala, říkala, že to není ztracené, já to ŘÍKALÁÁÁÁÁ !!!!! HURÁÁÁÁÁ, já mám takovou radost, beruško !!!! :h: :k:

In reply to by Damicka

Ajoj Gábi :a: , já Ti ho ale poslala :O ??? Sice až ve středu ráno, byla jsem totálně vyřízená :€h: z nevyspání, nervíky pracovaly, tak rychle večeři :a\|: a šlo se spát :'zz): . Domů jsme dorazili až kolem 18.00 hod večer. Děkuju, jsem taky moc ráda :C]]: , že jsem tam začala jezdit a jinam už nepůjdu. Však až přifičíme z dovči, určitě se :°°//: sejdeme a vše probereme. Moc se na vás :°: dvě těším !!!!! Tak zatím pa pa, :a: opatrujte se moje sluníčka !!!!!

In reply to by Tašinka

Zlato ale mně vůbec nic nepřišlo :jawdrop: , mám od Tebe asi 3 maily, ale takové ty kravinky co se přeposílá, nic jiného. No neva přečetla jsem si to tady :). Už se moc těším až se uvidíme, dáme si Frappuccinko :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka