Deníček uživatele tamuse

07.08.2008

Ahojky Těhulky,

Ahojky, taky mám 5 -letou rošťandu, takže vím, jaké je očekávání titulu : Velká sestra. :girl:
My už jsme museli koupit i miminko, na kterém trénuje péči. :/;x:
Přeju hodně štěstí, ať Ti všechno dobře dopadne. :k: Popelka

In reply to by Popelka

:) no ona na mimi netrénuje, ale pořád mi říká co mám a nemám, co musíme koupit. Když koupím nějaký obleček, tak má místo kam je všechny skládá a je to její území :)

Tak tobě i Velké ségře vše nej.

Jitka+Pupík

In reply to by tamuse

Děkujeme, musím ji hlavně pochválit, jak mi pomáhá, teď (jsem 33t) mi neuvěřitelně pomáhá, když mi vždycky přiveze a zapojí vysavač, prý, abych se nemusela ohýbat, ví totiž, jakej mi to už dělá problém.... Je teď mnohem rozumější, přitom, kdo ji zná, neřekne jí jinak, než VICHŘICE, je totiž abnormálně živá :s: :\x: Popelka

21.05.2008

Zdravím všechny,
jsem tu nová, tak všechny zdravím.

Ahojky já jsem byla loni mimoděložně těhotná a určitě na sebe dávej pozor, než budeš mít určitě potvrzené těhotenství v děloze. Já jsem začaal trochu krvácet, mysleli si, že je to potrat, nechali si mě v nemocnici, nabíralo krev a sledovali HCG. To stoupalo a dost a po 4 dnech mi udělali laparoskopii a zjistili, že je to mimoděložní. Vzali mi jeden vejcovod, takže to určitě neber na lehkou váhu. Nechci Tě strašit, spíš předávám své zkušenosti. Ale vyčkej, vidět to půjde až tak v 5-6 týdnu. Hodně štěstí a přeji Ti, ať je miminko tam, kde má být!!!

Ahoj, myslím, že to nemyslel nijak zle :n: :n: .Jen, jestli jsi těhotná malinko (úplně na začátku), tak ještě asi nic neviděl na UTZ - takže se jistí. Ale ono to chvíli trvá (myslím, že nejdříve je tam něco vidět až tak v 5tém týdnu) ;) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky