Deníček uživatele suldinka

03.09.2012

Holky, prosím, nevíte, jak uháčkovat kapucu :00: ? Tedy, mám na to schéma, ale potřebovala bych, jestli to někdo nemáte normálně rozepsané, ze schematu mi to nejde :?

22.05.2012

Jsem trošku zmatená, že mě můj MUDr. ještě neřekl, kdy mám jít na test na cukrovku. Byla jsem na kontrole 19+3 (11.5.) na další jdu 23+3 (8.6.) a myslim si, že už mi o tom měl aspoň říct... :?

ahoj, já byla včera 17+6 z důvodu cukrovky v rodině. Myslím že jsi to doktorovi měla říct, že taťka měl cukrovku, abys měla jistotu a poslal tě tam

Já byla v 16.tt, protože všechno nasvědčovalo tomu, že ji mám... a taky že jo.
Jinak pokud je v rodině nějaký diabetik, posílají dříve.

In reply to by mm_mm

to taky asi neni tak uplne pravda.ja mam tatku s diabetem,v 1.tehu jsem sla na cukrovku,v 2.nejdu naopak vubec.Nevim podle ceho to dr.posuzuji ale asi pokud nema tehulka priznaky,tak ji taky neposle,jako me i kdyz je diabetes v rodine

In reply to by sachmeta

Tak po dnešní poradně jsem zase o něco chytřejší.
U první dcerky jsem neměla ani náznak těhu cukrovky, dnes mi v moči zjistili cukr. Takže co nejdříve na OGTT, aby se zjistilo, zda těhu cukrovku nemám. Je to velké riziko, když se nezjistí a mimčo se řádně nesleduje, takže na tvém místě bych si to pořádně rozmyslela, zda jít či nejít.
Náhoda je vůl, mám dost známých, které těhu cukrovku měly a v rodině přitom žádný diabetes nebyl.

In reply to by Elukiv

Jestli to bylo na me,ten komentik,tak ja si nemam co rozmyslet.me proste dr.rekl ze me tam neposle a hotovo,takze tohle ja neovlivnim.Ne,ze bych nechtela JÁ.ja jsem odmitla jenom plodovku,tohle OGTT zamitl on ze to neni standartni,ale u tech,kde je riziko nebo podezreni,prave z moci treba.Moc mi sestra kontroluje pokazde,naposledy v pondeli,kdy bylo taky vsechno OK.JInak jestli je i ta tehu cukrovka fakt ze sladkych veci,tak to u me nehrozi,sladke jako takove nejim,samo vim,ze jsou i skryte cukry .., ale proste takove ty neskryte - zakusky,buchty,kolace,sladke napoje ... to proste ja :n:

12.05.2012

Ahoj holky,

Zkus prolítnout, co je vložené tady v Háčkování - stačí když koukneš na obrázky, tak určitě na nějakou "fajfku" natrefíš - několik holek to háčkuje dost často ;) Myslím, že když je pak v osobce poprosíš o radu, tak ti pomůžou :)

Ahoj, návody jsou na mimi*bazaru - je jich tam asi nejvíc pohromadě. Třeba mašinka: http://www.mimi*bazar.cz/navod.php?id=1196 nebo http://www.mimi*bazar.cz/navod.php?id=5102 jen si prosím smaž tu hvězdičku v adrese, stránky MMB zde podléhají cenzuře či co, tak nejde vložit hypertextový odkaz ;)

Fajfku Nike nevím, ale nebude to těžký. Udělala bych řetízek podle potřeby dlouhý, v cca 1/3 bych jedno řo rozháčkovala asi na 3 sloupky, aby se to prostě správně ohnulo. No, ale asi bude třeba si ještě pohrát s těmi konci, aby se zúžily - to bych dělala tak, že uprostřed použiju dlouhé sloupky, ke kraji krátké. Asi. Nezkoušela jsem to, jen uvažuju ;)

In reply to by femme.fatale

Díky za odpověď :) Hvěydičku smažu a mrknu.
Tu fajfku jsem zkoušela, podobně, jak píšeš, ale nějak to nemůžu trefit, tak jsem právě myslela, jestli někdo nemá návod. Ale nevzdám se a budu se pokoušet dál ;) Až se mi to povede, dám návod k dispozici :a:

23.04.2012

Ahoj háčkařky,

Já teda nevím o ponožkách, já mít kloučka, tak bych si udělala takové spíš bačkůrky a na ty je návod na mimáči. Já jsem dělala pro kluky několik soupraviček, koukni sem
http://adelakochrtova.rajce.idnes.cz/Moje_hackovane_cepicky/#miminko.jpg
http://adelakochrtova.rajce.idnes.cz/Moje_hackovane_cepicky/#00122.jpg
http://adelakochrtova.rajce.idnes.cz/Moje_hackovane_cepicky/#00225.jpg
No a nejraději nakupuju tady u Vodnanky http://www.vodnanka-eshop.cz/

13.06.2011

Holky, podávám hlášení z páteční "kontroly".

Ahojky, já si tím prošla 3x, tak chápu, jak ti asi teď je, ale nevěš hlavu, ona příroda ví, co dělá. Brzy se určitě dočkáte zdravého miminka, tak jako my :-). Chce to jen věřit a myslet optimisticky.

Ahoj,já jsem měla zamlklé těhu v 11.tt letos v únoru,tak vím jak ti je-ale neboj zase bude dobře a příště to vyjde.....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je strasny a uplne me tady vyhrkly slzy :\\: Nemam slov co nekdo musi zazit :( Chudacek maminka i detatko,Boze to je strasny,, Ja jak jsem prisla o malicky vcelku na zacatku,tak bolest na dusi strasna jak pises a dodneska je to zla vzpominka a zpomenout uz nejde nikdy a muzu mit treba dalsich 100 deti,tak tohle malicke bude vzdy chybet,ale co zazila tvoje kamaradka,tak...nooo coment.. :(

Ahojky, to je mi moc líto, ale nebuď smutná, také se mi to stalo a vím, jaké to je, i když je to už asi 2 a kousek roků zpátky. Ale teď mám krásnýho zdravýho chlapečka a další mimi snad na cestě. Držím moc palce, vše bude dobré ;) :k:
PS - a vůbec to nebolí ;)

03.06.2011

Ahoj holky,

já jsem občas docela ráda, že toho tolik nevím, páč se alespoň nestresuju... ani u jednoho těhu mi doktorka nic o srdíčku neříkala, u prvního jsem ani nevěděla, kdy má být vidět nebo že je vidět tak brzo, teďka u druhého mi akorát řekla, že to vypadá dobře a že mám přijít za měsíc... přece je docela dobře možné, že miminko je prostě mladší a srdíčko se ukáže příští týden, to už tady mělo tolik holek, třeba jsi prostě měla později ovulaci... moc držím pěstičky

Taky jsme mladší než podle ms a taky jdu za týden na kontrolu a věřím, že bude bít srdíčko. Jsem teda i tak o něco později než vy, ale ještě to není ztracený, jen vás zkouší, určitě to bude dobrý ;)

Ahojky neboj dobře to dopadne. Budu na tebe myslet a držet palce. A zkušenost s tím nemám. Tak se drž a mysli pozitivně

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka