Deníček uživatele strnaj

20.01.2011

Náš loňskej rok

pár posledních
pár posledních
pár posledních
pár posledních

tak to je mazec ta sádra :|€|: chudák Matýsek ,to muselo být pro něj strašně šílený nekopat nožičkama a jen za sebou tahat tu bílou potvoru ...Nemluvě že ho to určitě polelo a poté zas pod sádrou svědilo ten musel být nešťastný ..

konečně vidím zase fotečky našich říjnových dvojčátek :) Oba jsou moc krásný a na fotkách vám to všem sluší. Copak bylo malýmu, že měl sádru?

20.01.2011

Zdravím všechny známé i neznámé. hóoodně dlouho jsem nepřidala nějaké info o našich cvrčcích.

naše dvojčátka
naše dvojčátka
naše dvojčátka
naše dvojčátka
naše dvojčátka

konečně taky něco vím o našich říjnových dvojčátkách ;) . Oba jsou prostě úplně "boží", jsou nádherní a moc šikovní,na to jací byli broučci malincí :e): . Matýska je mi líto,že už tak brzy prodělal první zlomeninu (třeba bude taky poslední ://: ). Mějte se krásně a gratuluji ke svatbě :€p€:

ahojik jitu,
jsou to kouzelne zlaticka
oba udelali strasne pokroky,a i prez nejake ty mracky to vzdy stoji za to,a musis verit ze to zle uz je za vami a bude uz jen a jen dobre,
to nocni krmeni a buzeni mame stejny,taky se tesim az se jednou "vyspim" :///:
preji hodne zdravicka a stesticka vsem :a:

máš úžasný, krásný a statečný děti... Přeju ti, aby se vám všechny nepříjemnosti a nemoci vyhýbaly obloukem a vy si užívali jen radostí ;-)

Ahojky Jitko,jsem tu dneska po dlouhe dobe a zrovna narazim na vas.Sledovala jsem vas pribeh,jeste kdyz si mela prcky v brisku a drzela pesti.Jsem moc rada, ze se dvojcatkum :h: :h: dari a Matejicek vsem ukazal, ze je to velkej bojovnik :€p€: .To zle uz mate urcite vybrane.Za chvilku zacnou behat a ty se snad brzy vyspis.Preji vam hodne zdravi a stesti jsou opradu uzasni :) :a:

19.01.2011

Ahojte maminky dvojčátek, prosím o radu s výběrem golfek pro 16m dvojčátka s váhou kolem 8kg.

golfky pro dvojčata??

ahoj, nedávno jsem si na vás vzpomněla, ale teda vůbec mě nenapadlo, že už jsou drobečci takhle velcí :-)
nemám dvojčata akorát dítka 22m od sebe, golfky mě nenapadají, ale posledních 8m jezdím s jané powertwinem - je to tandem, dobře se ovládá a projedeš s ním všude jako s obyčejným kočárem a jo a skladnej. takže jestli by ti nevadilo, že by byly dítka za sebou, tak ho můžu doporučit

Téda ti jsou úžasní... Golfky řeším taky a zatím u nás vítězí Per perego kvůli spojené rukojeti... bojím se beranů, přece jenom se dvojgolfky blbě ovládají jednou rukou... Ale zatím není aktuálně nikde bazarový a do nového se mi nechce... taky to řeším jen kvůli krátkým obíhačkám doktor, auto atd. ;-) Snad vybereš...

Ahojky teda vy jste krásní a už pěkně velcí ,moc se mě líbí jak je Anetka hnědovlasá a Matýsek bloňdák :one: , Golfky ti neporadím já mám suprovej sporťák takže nic jiného nechci je skladný vleze se i do 3dveřového punta a je lehký.Ale mrkni na MMB tam jsem nějaké ty golfky viděla :a:

29.07.2010

ahoj, mám chvíli čas, tak sem chci dát po dlouhé době aktuální fotečky našich divočat.
je nám už 11měsíců a kousek, jsme pořád drobečkové, páč nechceme papat.

Dvojčata opět na scéně:) dlouho jsem neposlala fotečky.
Dvojčata opět na scéně:) dlouho jsem neposlala fotečky.
Dvojčata opět na scéně:) dlouho jsem neposlala fotečky.
Dvojčata opět na scéně:) dlouho jsem neposlala fotečky.
Dvojčata opět na scéně:) dlouho jsem neposlala fotečky.
Dvojčata opět na scéně:) dlouho jsem neposlala fotečky.
Dvojčata opět na scéně:) dlouho jsem neposlala fotečky.

moc vám to sluší ,úplně zdílím tvůj pocit že občas brečíš štěstím ,jsme na tom stejně :one: to že ještě nesedí a nelezou vůbec nevadí neboj vše brzy doženou dle jejich vlastního tempa jen počkej ani se nenaděješ a rozběhnou se ti do všech stran :D přeji vám hodně zdravíčka :\x:

moc vám to všem sluší, díťátka jsou nádherný :c: . Napsala jsi to moooc krásně. A neboj, oni to všechno ještě doženou, už teď toho zvládli strašně moc, jsou to šikulky :one:

Divočátka jsou suprový :c: Na loňský rok si pamatuji a jsem ráda že to tak nádherně dopadlo a ty máš ty svoje dva pokládky zdravoučké a krásňoučké :€s€: Moc vám to všem sluší :€s€: :€s€: :€s€: Tak se mějte moc krásně :a: :a: :a:

29.07.2010

jsem si vyhrála:)

je to fofr akce, jsme se rozhodli minulý týden a 4.9. se vezmeme:)

oznámeníčko

To je nááádhera! :c: Moooc gratuluju a přeju vám, aby se vám vše vydařilo, jak si budete přát.

Ahojda, veliká gratulace. Koukám, že se s tím nemažete, co? My se 21.7. zasnoubili a svatbu máme 6.11. Bála jsem se, že se to nedá stihnout a ejhle, asi to půjde vše zařídit i za kratší dobu. A ještě s mimísky. To teda fakt smekám. Oznámení máš krásné, jsi šikulka. Tak ať jdou přípravy jak po másle!!!!

22.07.2010

ahoj lidičky. dneska jsme se rozhodli, že se vezmeme. jelikož jsme spolu již 11let a za měsíc naše dvojčata oslaví první narozeninky, tak chceme to nějak "spečetit".

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, jojo, koukali jsme na vaše fotečky, moc vám to slušelo, hlavně,že se to vydařilo.

PROSÍM ALE ABY SE TO NEROZKŘIKLO, NIKDO SE TO NESMÍ DOZVĚDĚT.hodláme to prozradit až tak týden před. neví to zatím ani rodiče, zkrátka nikdo! nemám ráda to plašení kolem, rychlý mytí oken a podobný hovadinky, který by mámy řešili, rychle vše zařizovat a strkat nos!chci mít svatbu spíš jako "pohodovou akci" než nějaký plašení a tak. navíc s dětma nemůžem dělat nic velkýho, tak kdo ví jak to dopadne☺
tak ať to Michy, nikde "nepustí" jo?díky!!!

Jinak přejeme všecko nejlepší a hodně lásky!!
pozdravujem:)

ahoj tak já osobně jsem takovou svatbu neměla, my měli velkou a povzali jsme všechno příbuzenstvo (kromě našeho příbuzenstva) ale je jen na vás jak si svatbu uděláte. Zrovna sousedky sestra se vdávala, řekli jim to teda měsíc před svatbou, šli na radnici jen rodiče a sourozenci a potom šli do pizzerie a sousedka řikala, že byly v 17.30 doma a řekla, že to bylo skvělý, neměli ani profi fotografa, fotil jeden z nich a byly spokojený. Udělejte si to tak jak to chcete vy a neřešte jak to dělají ostatní. A co se týče oblečků pro dětičky tak je to vaše svatba pokud chcete ušetřit tak asi bych to moc nešetřila a prostě jim dala něco hezkýho a nemusíš ani kupovat nějaký extra oblečky. A myslim, že ani ty šatičky pro tebe nepřinesou smůlu, hlavně, že se budeš cítit dobře. My jsme s manželem před obřadem ještě spolu jeli do hospody něco odvézt tak mě viděl (jinak jsme byly každý u svých rodičů) a že by nám to přineslo smůlu to bych neřekla. Tak ať se vám to povede a vy na svatbu budete celý život krásně vzpomínat

Ahojky Jituško, tak přesně takovou svatbu jem 10.7 měli i my. Vzali jsme s ena Obecnim úřadě v 11h a pak se jelo ke tchánovcům na zahradu a grilovalo se.
Šatičky jsme měla půjčené od kamarádky, která se vdávala 4 roky přede mnou, ale i tak byly moc hezký, stejně jsme je hned po obřadu sundala, protože jsme měli šílený vedro a nedalo se to. Fotky mám u sebe v blogu :-)

Míša

26.05.2010

Ahoj holky s dvojčátky, pochlubte se, v jakém kočárku vozíte své ratolesti, a jak vám kočárek vyhovuje, ať můžu vybrat nějaký dobrý.

kočárek pro dvojčata

jsme z vesnice samý prutký kopec šílený terán máme ALASKA Twin a max spokojenost lehký prostorný skladný skvělí do auta i do 3dveřového punta se vlezl bommbaa

líbí se mi i ten tfk twinner twist, ale zas jsem dočetla, že má malý prostor, když nám pak povyrostou, ale má tu kotoučovku, tu bych chtěla, máme to samý kopec. tenhle co mám je s brzdou, kvůli té jsem ho chtěla.

vyhraje asi bumbleride, jelikož reference ukazují nejvíce místa pro cvrčky.ale nevím, zda ještě kupovat s korbama, to je zbytečný, ne? na zimu už stejně budem asi ve fusaku.
ach jo,to je boj.

jinak kočárky jsou krásné, ale ty ceny, to je nejhorší. taky se mi líbil easy wolker, ale za 30tis. nikdy!!!!

Tak díky holky, pak písnu, jak jsme pořídili!!

Doufám,ž e se vám hezky daří, olíbejte ratolesti(moje dnes vozí babi, tak já můžu brouzdat:) )
papa

In reply to by strnaj

zkus kouknout na EW i na inzerci dvojcata.cz - já tam právě koupila korbičky a sedačky - třeba tam seženeš i jetý sporťák - podvozek/sporťák jsem sehnala nový ještě za cenu 2008 a stál mě 16900,- - dohromady jsem dala 26000 se vším ;-)

Ahoj Jíťo,my kupovali v prosinci 2008 Babywelt montreal S 4 a spokojenost největší,jedniná nevýhoda kterou jsem našla je že děti nejdou natočit proti směru jízdy,ale to má asi každý levnější sporťák.Kluci mi v něm ale cca od roku nespí,takže když sedí stejně na sebe dosáhnou a rvou se o hračky,rohlíky atd.,dokud jen leželi nemohli na sebe vůbec. Dá se složit na placku,takže moc místa nezabere,rozhodně je skladnější než monokočár který jsem používala na nejstaršího,už se ale nevyrábí,takže lze sehnat jen jetý. http://www.mojetehotenstvi.cz/8-mesic-5 tady je na jedné fotečce v zimní verzi a tady v letní http://www.mojetehotenstvi.cz/raubiri-r-r měla jsem tu i fotky celého když jsme ho poprvé složili,ale bohužel se někam ztratily. Jinak doporučuji vybrat kočár s předními koly otočnými,jak děti těžknou, usnadní to manipulaci.Kdybych měla vybírat teď vyhrál by nejspíš Bumbleride i když jsem slyšela dobré reference i na Baby jogger http://www.amazon.com/gp/product/B001H0VG4G/sr=1-50/qid=1274474531/ref=… ale cenově by asi byl nad moje možnosti.Líbil se mi také X-lander,ale na živo mne docela zklamal.Takže my už doklepeme v našem a na výlety a cestování máme golfky.Tak dobře vyber ať se broučkům pěkně jezdí. :a:

Ahojky. Mě se bude jen těžko radit,ale jak je už psáno EW je přepichový kočár, ale za strašné peníze. Nemůžeme si ho dovolit. Tak jsme měli vybraný bumble. ale bohužel zatím je pozastaven dovoz do ČR a já mám strach,že by jsme to pak nestihli. Tak jsme objednali tento http://www.dvojcatka.cz/detail.php?zbozi=2149359 viděla jsem ho na vlastní oči a je fakt suprovej má i tu kotoučovku, snadno a rychle se složí a je oddělený. Sice je o něco dražší,ale není to tak strašné a loňský model se dá sehnat i za daleko levněji jen má spojenou střížku a nemá polohovací nánožník...... Tak snad budeme spokojený

19.05.2010
maminky dvojčat a vícerčat
maminky dvojčat a vícerčat
maminky dvojčat a vícerčat
maminky dvojčat a vícerčat
maminky dvojčat a vícerčat
maminky dvojčat a vícerčat

No, to je dost, že o sobě taky dáte vědět :c:
Jitu, jsou úžasní, moc se vám povedli a jsem mooooooooc ráda že se ze všeho tak vylízali a tak krásně rostou :one: .
Mějte se čím dál líp a ukaž se častěji.
:a:

05.04.2010

ahoj lidičky. Dlouho jsem se neozvala s dvojčátky, je nám více jak 7měsíců, (berou nás stále jako 5m)

dvojčata-divočata už 7měsíců:) :)
dvojčata-divočata už 7měsíců:) :)
dvojčata-divočata už 7měsíců:) :)
dvojčata-divočata už 7měsíců:) :)
dvojčata-divočata už 7měsíců:) :)
dvojčata-divočata už 7měsíců:) :)
dvojčata-divočata už 7měsíců:) :)
dvojčata-divočata už 7měsíců:) :)

ti jsou krásní....Anetka má živou panenku na hraní....on jí bráška brzy dohoní....ale Matýsek dělá fakt výborný ksichtíky, musela jsem se smát....tak hlavně, ať krásně rostou a dělají vám jen a jen radost...

Jéééje.. už jsem si říikala, že jsem o vás dlouho neslyšela asi docela nestíháš s dvěma dětičkama co? Jsou oba nádherní.. když budeš mít čas, tak za námi říjňátkami zaskoč poreferovat :) Ráďa a Jášek :)

06.02.2010

ahoj holky, náš malej5,5měsíce(narozenej o 7týdnů dříve z dvojčat) nechce papat.

sem rada ze ses tu taky ukazala,ja bych ho nenutila,nas maly taky ji jen co chce,nekdy vic nekdy min,treba ma jen takove obdobi
mejte se a zase se ukaz a hod tu nejaka fota :a:

Ahoj, mám kluka, který se narodil také o osm týdnů dřív, akorát teda není z dvojčátek. U nás to bylo s jídlem tak, že si nikdy nevzal a dodnes (jemu 1,5 r) nevezme víc než sám chce. Možná by bylo řešení dávat mu menší dávky po 2,5 až třech hodinách. Problém je v tom, že děti jsou mazané a hlavně poznají, když si nervozní ;-) Asi bych mu to necpala, prostě dej co vypije a počkej , jak bude nabírat, řekla bych, že vzhledem k náročnému začátku prospívá pěkně. Z mojí zkušenosti vím, že když jsem do něj lila mléko hlava nehlava, tak se zablokoval a třeba další den prostě nejedl pořádně skoro nic ;-) Kdybys něco potřebovala vědět, tak písni, třeba ti budu moct pomoc. Jinak jsem se synem ležela také v Plzni na neonatologii....
Ahoj a držím moc palce, vím, jak je tahle doba náročná...

Ahoj Jiti,jsem ráda,že jsem našla nové infa o Vás.dětičky jsou super,vůbec bych nevěřila,že takhle krásně dozrajou obvzlášť chlapeček.Já bych se poradila s pediatrem,přeci jenom byl hóóódně maličkej,tak bych dala na radu odborníka.Mám z Vás velkou radost,že jste tak krásní a snad už i zdravoučký,moc pozdravů,Helča,Kristý a Karolí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka