Deníček uživatele sterega

03.05.2014

:a:

daruji nějaké plyšáky. Třeba by někomu udělaly radost.

Jsem z Ostravy, můžu zaslat Uloženkou za 35 nebo osobní předání

Je tu medvídek, veverka, pejsek, slon a jiné...

Kdo má zájem, napište osobní zptávu

05.08.2013

:a: Ahoj matky. Asi jsem hrozně úzkostlivá, ale mám hrozný strach z otravy jídlem. Letíme se synem do Bulharska. Žádná extra exotika... O sebe se nebojím, ale co můj syn?

Neblázni,nic nezavařuj a jeď v klidu mu dovol i zmrzku. Píšeš,že i u nás kupuješ balenou vodu,ovoce stokrát myješ a loupeš,nezdá se ti to trošku moc?? Děti potřebujou taky trošku protilátky a když budeš hygienu a všechno takhle prožívat,tak si to dítě tu imunitu nevytvoří (nemyslím to ve zlém)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nemohla bys prosímtě se obloukem vyhnout mým příspěvkům? Myslíš, že jsem vtipná, ale jsi hlavně trapná... Běž trollit jinam :a:

Ahoj,když bylo synovi 14 měsíců, letěli jsmě do Egypta!!!! Vezla jsem mu na každy den Hipp konzervu,mleko,presnidavku a kaši, místní pouze pečivo. Ve dvou letech již jedl stravu z hotelu a nebylo mu nikdy(tuk tuk tuk) nic!! Naše Dr poradila nasadit Hylak forte preventivně 3x1ml denne při jídle,nejlepší je to do džusu,je dost kyselý. Letame 2x rocne a vse bylo vzdy v poradku!!Když budete dodržovat par zásad jako: pit pouze balenou vodu,používat balenou i na čaj a čistění zubu,ovoce také omyvat balenou vodou a ještě lepe oloupat,zádný led do nápojů,tak si myslím,ze budete mít dovolenou v pohode! Každopádně vám to přeji,hlavně zadnej stres!! Užijte si moricko!! :€s€: :€s€: :€s€:

In reply to by Lenuše

:a: Jo to já balenou vodu i tady u nás doma, takže v tom problém nebude.Ovoce taky stokrát umyji a pro jistotu ještě oloupu i u nás... Led jen doma a to jen pro mne, ale s tí jídlem. Malej je raubíř, vše by nejraději ochutnal...

21.02.2013

Ahojky, nemáte někdo zájem o Tako Ballila? U mě se hrozně odvědčil. Jezd se mi s ním skvěle i teď ve sněhu, ale z důvodu úspory místa plánujeme sporťák....:-)

Krasne rano, Chystame se tento kocerek koupit v neutralni barve. Jsem rada ze ctu pozitivni recenzi. Miminko se ma narodit 7.7. Preju :€s€: den.

In reply to by jes

A co černá barva?:-)... Já právě také vybírala neutral... Pomalu se poohlížím po kupci našeho vozu. Jen z důvodu úspory místa :-)... Kdybys měla dotazy, nebo třeba ZÁJEM o ten můj, pošlu zprávu :-) ... Příjemný těhu den :-) :€O:

20.02.2013

Myslíte si, že když dítě vychovává jenom matka, ovlivní ho to v negativním slova smyslu?

Myslíte si, že to bude mít dítě samoživitelky v životě těžší?

Ahojky, myslím, že to žádný následek nemá. Mamka se rozvedla, když mi bylo 7 a ségře 4, vychovávala nás sama, taťku jsme viděly pár týdnů o velkých prázdninách a to jsme byly spíše u babičky. S komunikací s druhým pohlavím problém nemáme, já jsem učitelka, ségra právnička, ani jedna nekouříme a ani jsme nekouřily, já nepiju vůbec, ségra příležitostně, když někam vyrazí. Téměř vzor ctnosti :-D No třeba jedna věc tu je, která by mohla mít následek, třeba by v tom Freud něco našel :-) A to je to, že jsme si obě vzaly prvního kluka :-D No, ségře to bohužel nevyšlo, ale to už je jiná kapitola. Jinak jsem na mamku hrdá, dokázala nás uživit, nikdy nám nic nechybělo do školy, měly jsme co na sebe, nikdy se nezadlužila. Ona je pro mě vzor, přála bych si vychovat syny tak, jak ona vychovala nás ;-)

blbost jde o vychovu ;) znam uplne rodiny a jejich deti jsou ...... urcite se to neda rict ze deti ktere maji jeden dil rodice jsou jini(horsi) :00: myslim ze je lepsi vychovavat dite jako samozivitelka nez z nejakym debilem :00:

Nemyslím si,že pokud matka vychovává děti sama,že to na nich něco zanechá.Mamka na mě a mé 2 ségry byla sama tak od mých 4 let.Myslím si že jsme dobře vychovyný.Navázat vztahy?To je o povaze já jsem stydlivější a ségry uplný opak.Jo měli jsme to těžší,mamka počítala každou korunu.Někdy to bylo fakt dost drsný,ale hlady jsme neumřeli.Stačí se pouze uskromnit.Myslim si že je to hodně o přístupu k výchově.Tůdíž záleží na rodiči co vychovává dané dítě.Mě táta nikdy nechyběl.Ale možná že to je jiný jak u holek tak u kluků.Ty tátu asi jenom potřebují.Snad ti to nějak pomůže. :a: :a:

nevím no já byla samoživitelka do 1,5roku malé a nijak se to na ní nepodepsalo hlavně pro to že ikdyž sem neměla chlapa tak sem měla kamarády s kterýma jsem strávili hodně času takže malá měla strejdy a to jí stačilo :-D ted máme tatínka a vše od samého začátku v pohodě a ve školce se dokonce baví více s klukama než s holkama :-D takže na ní se to nijak nepodepsalo..pokud je maminka samoživitelka která je s dítětem furt sama a nevyhledává ani společnost chlapů tak třeba to pak nějakej dopad mít může ale já sem dělala pravej opak protože mi bylo i líto že malá nemá tátu tak jsem pro ní chtěla aspon strejdy no :s:

17.02.2013

Ahoj...

já si píšu poznámky do kalendáře a když už jó toužím vést si něco počítačově, zrobím si excelovou tabulku ;)

Sama nejlépe víš,co musíš během dne stihnout a kolik Ti co zabere času.stačí vzít tužku a papír a sepsat si to. A nejpřehlednější mi příjde rozvrhový(jako ve škole) rozpis :)

11.02.2013

Ahojky. Tak jsem nedávno vyslechla zajímavou diskuzi ohledně peněz a vytvořila další s kamarádkami...

No mé malé jsou 4,5 měsíce a dáme za plíny tak 500měs,a ještě nám kupuje pyšný děda :///: malá je docela počůránek,takže jí přebaluju často...Zatím jen plně kojíme,prospívá,takže jsme bez příkrmů..Ale budu určitě vařit,ani ne tak kvůli ceně jako že si myslím,že doma je to lepší a když kolikrát vidím,že tam ženský nalézají střepy apod :n:

ahoj byla jsem taky samoživitelka ty první měsíce takže jsem se hodně ohlížela na cenu..plínky jsem kupovala jedině v akci když byly max do 200kč, dražší jsme snad nikdy ani nekoupila...měla jsem vždy plíny v zásobě takže pokaždé mi do další akce vyšly...takže měsíčně taky max 500kč...příkrmy jsem nakoupila zezačátku asi na 40 dní (takže asi 25 skleniček)...pak jsem začla vařit protože to je levnější...sunary jsem naštestí nemusela kupovat do 14 měsíce, až pak když sem přestala kojit a ty jsem taky kupovala jedině když byly v akci za 180kč, nad 200kč jsem za ně nikdy nedala, takže za sunary pak měsíčně 400kč.sušenky jsem kupovala v dmku na slevové kupony nebo ve zdravé výživě tam byly taky některý docela levbný...koukala jsem vždy na cenu ale i na to aby to bylo kvalitní...

Ahoj, máme děti 2 (3 roky a 18 měsíců), u obou jsem používala / používám látkovky. Za celou dobu jsem měla asi 3 balíky pampersek. Momentálně jsem na asi 460,- za měsíc, když to rozpočítám, ale cena každý měsíc klesá a až se jich zbavím, klesne ještě víc ;)
U potravin u mě primárně rozhoduje složení, až potom cena.
Vařím denně a nemám pocit, že tím ztrácím čas, děti mi pomáhají a baví je to.
A moc nechápu tu poslední větu, že jsi samoživitelka a jsi ráda, že bys nesnesla, kdyby ti někdo diktoval...? Myslím, že v běžném vztahu nikdo nikomu nic nediktuje ;)

14.01.2013

Kurdebele do pr***e....Kde je sakra ten rodičák?...Posledně jsem ho měla už 13. na účtě a to byl čtvrtek a teď je pondělí 14. a nic! Kuuuuuuuuuuurníííííík! Připitomělú Úřad Práce!

01.01.2013

Podělte se. Nedávno jsem četla, z čeho všeho může mít člověk strach....fobii

Ještě jsem si vzpoměla, mám kamarádku, co nejí mezi lidma. Max před úzkou rodinou, ale jinak nedá do pusy ani svačinu v práci, známe se x let, asi 3 roky jsme spolu pracovaly a nepamatuju se, že bych ji viděla někdy jíst :? . Je to taky nějaká fobie??

In reply to by Barče

To je porucha přijmu potravy. Taky jsem to jednu dobu měla. Začalo to ve škole. Byla jsem šikanovaná. Dětmi i učitelkou. Jen jsem něco vyndala k jídlu, už jsem slyšela TY ZASE ŽEREŠ?... Vždyť už jsi dost tlustá..... Hodně dlouho mi trvalo se toho zbavit!

In reply to by Barče

a nemá spíš poruchu příjmu potravy? A jak víš že jí jen v přítomnosti svých nejbližších. No každopádně to není určitě nic dobrého a měla by vyhledat odbornou pomoc :-(

Ahojky já mám autofobie – strach z osamění nebo ze sebe sama, entomofobie – strach z hmyzu, nyktofobie – strach ze tmy a nocí a ze ztráty blízkých... připadám si jak blázen a možná by se dalo ještě něco přidat :s:

ahoj, tak já se bojím hadů. Ale nevím jestli je to přímo fóbie. V ZOO rychle projdu terária kde jsou abych na ně nemusela koukat. Potom na mě občas doléhá strach nebo divný pocit ze smrti. Nějak mi nedává na rozum že jednoho dne tady nebudu. Naposled jsem měla divný pocit ohledně tohoto před měsícem :-(.

31.12.2012

Nevíte o někom? Nejlépe doktorka-žena. Díky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka