Deníček uživatele StanulaP

31.08.2009

Nazdárek holky,

já na test nepůjdu!! Doktor se mě ptal, jestli u nás v rodině někdo někdy cukrovku měl a když jsem mu řekla, že ne, ptal se mě, kolik let mi bude v den porodu. Mě bude 24 let a 11 měsíců :-) No a on mi řekl, že mě na ten test posílat nebude....... Že je povinnost poslat na testa až od 25 let! Takže ještě měsíc a musela bych taky.

ahojky... mě Dr. říkala, že na cukrovku musí každá těhulka od 25 let ... tak nevím. Já jdu příští úterý :D

Povinnost posílat na test na cukrovku KAŽDOU těhotnou je od letošního roku. Takže je to celkem novinka a tvoje sestra měla štěstí, že ji to minulo :)

Ahojky, protoze je ted vysoky narust cukrovkarek v tehu, chodi na nej kazda. Ale ne kazda si musi vypit ten blivajz. Nejdrive odeberou krev a pak se uvidi ... Myslim, ze ti o tom Dr. jeste neco rekne.

17.08.2009

Nazdárek holky,

Ahojky Stani, takový bolesti mám taky. Je to prostě tím, jak se všechno napíná a roste. Jinak pokud chceš být v klidu, zašla bych na gyndu ;). On by tě určo i kdyžtak poslal na urologii, kdyby si měla chycenej močák. Tak pak dej vědět, jak si dopadla!

bolesti podbrisku i zad jsou naprosto normalni,
ale jestli chces jistotu tak si zajdi na gindu,radsii 2x jit nez 1x nejit :a:

12.08.2009

Nazdárek děvčátka,

kočárek

Budeme mít uplně stejný i barvu :) , Elinka by se měla narodit v říjnu, myslím si , že hluboká korba je dostatečně velká, taky jsem se ze začátku, když jsme kočár s manžou vybírali, ptala na rady mamin co ho mají a ty mě ujistily, že jsou ok :one: a hluboká korba jim prý vydržela 4-6měsíců ....Jen prý fusaky na zimu mají nic moc :( , budeme kupovat od Emitexu, ten je teplejší........hezký těhulkování :a:

Holky díky moc,
myslím, že máme asi vybráno, protože ať se mi líbí jakýkoli jiný kočár, tenhle stejně vždycky vyhraje:)

my máme x-lander a jsme spokojeni.Tím,že budeš mít mimi prosincové tak bych velikost korbičky celkem neřešila.My jsme listopadoví a bylo to úplně v pohodě.V 6 měsících jsme přesedlali na sporták,protože se malý v hlubokém hrozně vstekal....
Přeju dobrý výběr a zdravé mimi. Pa pa

Stáni, budeš mít mimi v prosinci jako já:-) já bych taky chtěla x lander ten z limitované edice modrý, a myslím že na zimu do něj miminko krásně dáš protože tu další zimu už bude prckům rok a to je stejně ve hlubokém vozit nebudeš

10.08.2009

Nazdárek holky,

strašně mě mrzííí, jaký máš starosti, ale na druhou stranu jsem myslela, že jsem snad jediná kdo má takovýhle problémy,my spravujeme domek 8měsíců pořád je na všechno času dost a nakonec jsem se dozvěděla od přítele, že tam toho na dodělání už tolik není, no nevím teda dát sádroše, dodělat eletriku a topení a ještě něco udělat se střechou protože jsme zjistili že nám tam teče mi nepřijde jako za chvíli, no ale po dneším víkendu musím toho mého opravdu pochválit normálně se naučil pokládat dlažbu a ještě tedka na ní maká tak, že by snad konečně začal taky asi histerčit protože do termínu mi zbývají 3 týdny a asi určitě to nestihneme ale už se tím snažím nestresovat to by to miminko naše bylo s takovou totální nervák.O tchýni mi ani nemluv máme domejk koupenej už rok a ještě se tam nebyla ani podívat. hlavně se nenervuj stejně s tím nic nenaděláš a mimiču to oc dobře nedělá držím pěsti at to krásně zvládnete a nebuj ono nějak bude a může být hůůř:)

No koukám, že je u vás pěkně veselo :///: u nás to je taky tak, někdy bych přítele nejradši zabila, a někdy bych ho zase sežrala láskou :c: věřím, že tebe to naštvní taky brzo přejde! a neboj- do porodu budeš mít baráček jako z cukru :!k: To mě se zase tchýně po nastěhování do novýho bytu pořád nabízela, ale já jsem si to chtěla udělat sama- tady vidíš, že člověk chce vždycky to, co nemá :!k: :!k:

budte v klidu,my se nastěhovali v dubnu do opraveného domu s tím ,že do porodu to doděláme.Tak spime na matracích na zemi doted a to mam za tyden termín na cisaře,tak su zvědavá jak budu stávat s jizvou několikrát za nock malýmu????? :$}: ještě není nachystaná postýlka,protože se manžel rozhodl že ju ještě přestříká,a postel prý udělá než se vrátím... to sme klidní..... :°: :°: :°:

In reply to by Atevi

Jééééjku tak to jsem ráda, že na tom tak nejsme sami. Sice nespíme na matracích, ale v žijeme v garsonce, která je součástí našeho domu a spíme na příšerným gauči:) No to naštvání na přítele mě už pomalu přechází a spíš vymýšlím novou strategii jak ho donutit konečně zase něco dělat. Tak uvidíme, když to nejde po zlým, bude to muset jít po dobrým. Tak holky strašně moc díky za podporu a přeju příjemné těhulkování. S.

07.08.2009

Ahoj holky,
tak sem konečně zkusím dát nějaký fotečky. Doufám, že se mi to povede, dělám to poprvé, tak uvidíme.

foto z UTZ
foto z UTZ
foto z UTZ
foto z UTZ
foto z UTZ
foto z UTZ
foto z UTZ
foto z UTZ

překrásná výbavička stáňo :one: No a to bříško :qu: taky bych chtěla takové,jsem v 19týdnu a zatím to pořád jen vypadá,že jsem ztloustla :r:

Pupíček máš moc krásnej :qu: :||): a ta fotka z UTZ je taky moc krááásnáá :\x: :\/|: já žádnou takovou pěknou nemám :\/:
a musím říct, že ta hnědá mikinka nemá chybu :one: je úplně k sežrání :!k: :hu:

06.08.2009

Nazdárek holky,

Velká gratulace ke zdravému mimískovi. A třeba ti doktor udělá UTZ dřív, když se na něj hezky usměješ :-D.
Hezky se s mimi opatrujte :k:

ahoj, to je dobže, že jste zdraví. Tobě nedělá Dr. UTZ pokaždé? Mě poprvé řekli pohlaví v 17.tt a ve 20.tt potvrzeno -chlapeček. Ale jinak mi pokaždé dělá UTz a není problém se ho pokaždé zeptat. Při prvním jsme se taky raději pokaždé ptala, abych měla jsitotu holčičky, když už vše v růžovém. Tak s ezkus ještě nějak domluvit, držím pěsti ;) :a:

10.07.2009

Ahoj holky,

Ahoj, taky mám termín v prosinci, takže řeším totéž a téměř ve všech obchodech mi řekli, že zimní kolekci začnou mít od září a tam je prý už větší výběr takových teplejších košilek a bodyček. Takže zatím koukám a kochám se, a pak drobnosti dokoupím v září....Přeji pěkné těhulkování.

ahoj, kabátky na doma určitě využijete. Stačí takovej bavlněnej na knoflíčky-může být stejně silnej jako je bodýčko-jen mimi bude mít na sobě 2 vrstvy...dobrá je značka frog. Buď je maj vietnamci a nebo takové ty krámky s oblečením....Tím že se ti mimi narodí až v prosinci tak máš ještě dost času na shánění...třeba se ještě někde něco objeví-slabé mikinky apod

12.06.2009

Ahoj holky, tak jsem včera byla v poradně, všechno je v pořádku, Dr. mě prohlédl a naplánoval odběry na 2. 7. 2009, takže už se začínám docela klepat. Snad bude všechno v pořádku.

01.06.2009

Ahoj holky, jsem tady nová, takže se musím trochu zorientovat.

...já bych se asi řídila dle UTZ....ale já to mám jednoduchý....mě to podle MS i UTZ vychází stejně a taky, protože nám nějakou dobu malá nešla, tak jsem měla přehled o plodných dnech a mazlivých akcích :|-|: , tak i přessně vím, kolikátýho jsem malou počali a všechno se shoduje :-), ale u první jsem nevěděla skoro ani ťuk :s: , tak jsem věřila Dr...papa Oli

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka