Deníček uživatele sonla

21.07.2015

Tak nase Terezka se narodila 10.7.2015 v 0.45. Porod byl rychlej.Slabsi bolesti zhruba od 20 hod.Do porodky jsem dojela po 23.30 a bylo to sup sup :-) Zadny siti,takýe super :-) Mala mela 3230g a 51cm.Fotka je hned po porodu :-D

15.03.2015

Tak mi před třemi týdny potvrdili holčičku :///: Jsem nadšená, páč kluka bych hodně blbě rozdýchávala :s: Všechno v naprostém pořádku. 20.týden-320g a 20cm. V úterý další kontrola. Akorát máme véélkej problém se jménem.Co se líbí mně, nelíbí se chlapovi. No co, stejně si prosadím svoje :s:

Potvrzená holčička
05.05.2011

Emmičce jsme nechali udělat tento potahovaný. Byl v něm krém z tvarohu i z másla a marmeláda. Hlavně jsem nechtěla, aby obsahoval kakao :) Paní ho dělá ze samých kvalitních surovin :)

Dort k 1.narozeninám pro mirkaberkys...
20.12.2010

Krásné Vánoce a šťastný vstup do Nového roku přeje Soňa a malá Emmi Agnes :///:

Přejeme krásné svátky :)

Sonicko i vam prejeme s holkama krasne a vesele Vanoce a vse nej nej do Noveho roku..... :h:
ps-penizky v poradku dorazili :a:

Ahoj, taky přejeme krásné svátky. Malá už je velká princezna a dělá jen radost co? Tak naše Adélka už má 27 měsíců a je to pěkná potvůrka. Mějte se krásně ahoj Věrka a Adélka

In reply to by Věrka80

Díky moc :) No, radost...Je to malej ďábel, kterej se nezastaví před ničím a těžce zkouší moje nervy :00: :s: Ale jinak je to šikulka :c: Adélka už je velká slečna :dance: Si pamatuju, že jsi byla nešťastná, že ti dlouho nechtěla chodit...Myslím, že zbytečně, že? Teď si to určitě 100x vynahrazuje :///:

30.11.2010

Ahoj holky, rozhodla jsem se, že budu sbírat dudlíky :) Bohužel si nemůžu dovolit nakupovat je.

haha,pekne rozhodnuti,taky mne to tehdy napadlo ale nejak k tomu doposud nedoslo,i kdyz-mame jich ted momentalne devet,coz je taky celkem pekna zbirka,ze???mala je na nich dost zavisla :s: :a:

23.10.2010

Ahoj holky, potřebovala bych od vás poradit, jakou vlnu, bavlnu nebo jakej materiál je ideální na šálu? Případně prosím o odkazy, kde koupi nejlevněji :) Děkuji moc :)

23.08.2010

Tak rok utekla jako voda a my jsme oslavili první narozeniny naší princezny.

Moc moc gratulujeme k prvním narozeninám a přejeme Emičce jen to nej, strašně vyrostla holka jedna, je to krásná slečna :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc děkuju :) Jinak néé, fakt jsem to nepekla já. Já zvládnu tak maximálně štrůdl :s: Dortík jsem si jenom navrhla :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky