Deníček uživatele sondicka

07.10.2010

Ahojky holky, dávám vám sem fotečky jak rosteme, dneska je nám 7 neděl. Hrozně to utíká. Až na to naše hororové usínání je všechno v pohodě.

Barborka dneska je nám 7 týdnů
Barborka dneska je nám 7 týdnů
Barborka dneska je nám 7 týdnů
Barborka dneska je nám 7 týdnů
Barborka dneska je nám 7 týdnů
Barborka dneska je nám 7 týdnů
Barborka dneska je nám 7 týdnů
Barborka dneska je nám 7 týdnů
Barborka dneska je nám 7 týdnů

AHOJ, MALÁ JE KOUZELNÁ VEČERY JSOU VŠUDE STEJNÉ,ALE BUDE LÍP NÁM SE TO NAŠTĚSTÍ UŽ ZLEPŠILO. PŘEJI KRÁSNÝ VÍKEND A BZKÉ KLIDNÉ VEČERY

Krásná fešanda :girl:
Spinkání se určitě časem zlepší. Mára už přes den moc nespí, hraje si na hrací dece a večer je urvanej jak pes :-)

Krásná kočička :cat: Jo jo, strašně to letí, dnes jsou to 2 měsíce, co jsem rodila :||): Honzíka :h: Opatrujte se.

Pěkně vyfintěná prcina!
My měli 7ve středu, to to letí co, já bych se klidně vrátila na porodní sál :-)
Jojo taky máme už mamánka a já jsem ráda, páč starší je tatánek :-)
Tak se mějte a užívejte si!

In reply to by Terez

No letí to úplně hrozně, na porodní sál možná ale ty bolesti před určitě na nějakou dobu neee. Což já jsem taky ráda že je mamánek ale abych se pak od ní mohla taky někam hnout :-)

01.08.2010

Ahojky holky, :help: mám na vás dotaz ohledně hlenové zádky. :w: Jak většinou tedy vypadá hlenovka, většinou tady čtu že je to takový hlen s krví.

to je hlenovka. každá to máme jiný, někdo s krví, někdo bez, já měla taky takovou žlutou a bez krve a teď zas přemýšlím, co to je, co ze mě jde, protože dr. říkala, že po hamiltonovi určo odejde a od té doby mám jen takový lepkavý bílý výtok, což psaly holky, že taky může být ono...Tak jsem zvědaváí stejně jako Ty, zda se to už konečně rozjede, taky mám 10 dní čas, ale už bych chtěla, hlavně kvůli vel. mimča (3800g v 38tt).
Poslíčci sou hnusný, já to mívám v posteli, abych se náhodou nevyspala! pluis do toho výborný bolesti třísel!

In reply to by Terez

Děkuji, no tak to bych byla ráda kdyby se to už rozjelo. Mimčo má tedy pěknou váhu to se nedivím že spěcháš. Já jsem si malou nechala přeměřit teď ve středu a dr. říkal že orientačně podle uz má 2980g. No já teď párkrát měla takový jako píchání tam dole a taky nevím co to je. Jak vypadají kontrakce je to jako takový píchnutí a nebo to třeba trvá v kuse nějakou dobu a pak to na chviku přejde, vůbec nevím co mám čekat.
No bolesti třísel mám teď taky celkem často to je taky taková mňamka.

In reply to by sondicka

to píchnutí dole to je čípek jak se Ti chystá a rozahuje. Někdy je to chuťovka a obzvlášť, když Ti tam hrábne mimčo :-)
kontrakce to je děloha, to ucítíš úplně jinak. Mě to teda začalo tak jako bych vědomě stáhla pipku, akorát to bylo nevědomě. No a pak máš pravidelné křeče a o hooodně silnější než tohle nebo při menses. Neboj, to poznáš, je to prostě na rozpadnutí těla :-)

13.05.2010

Včera jsme si přivezli náš kočár pro princeznu. Už jen Barborku a jdem jezdit.

Náš kočár pro princeznu
Náš kočár pro princeznu
Náš kočár pro princeznu
Náš kočár pro princeznu
Náš kočár pro princeznu

Tak tento kočárek chci taky, jen jinou barvičku, oceňuju na něm hlavně velikost korbičky a výšku, moc se mi líbí :qu:
Anie

Ahojky tak ten vypadá hodně dobře moc se mi líbí hlavně kolik má kombinací super :one: . odkud ho máš a jestli se mužu zeptat na cenu? díky moc :-)

In reply to by Verka

Ahojky, taky se nám hrozně moc líbí, já chtěla právě trojkombinaci abychom použili na vše jedny kolečka. Mám ho z Českých Budějovic z obchodu Bejbycentrum.cz a stál 9 599Kč ještě jsme si k tomu pořídili slunečník, ale ten musí namontovat tatínek.

Ahoj, tak uz jsem myslela ze budu jedina kdo bude vozit mimco v tomhle kocarku. Akorat my ho mame v te zlatostribrne barve- Biege. Uz se nemuzu dockat kdy v nem povozim toho naseho nezbedu. :/;x:

In reply to by klarka

Klárko, ty máš ten béžový? Ten se mi moc líbí, jen jsem ho nikdy neviděla, jen na obrázku, nemáš někde fotečku? Zvažuju mezi tmavě oranžovým a béžovým, ale spíš půjdu do béžového. Jinak jediná nebudeš, u nás jich pár po městě jezdí.
Anie

28.04.2010

Ahojky holky,

In reply to by Terca.Smidatko

Dobry den, našla jsem tuto diskuzi. Nemáte náhodou ještě psa od Kleenexu?
Naše 2leta dcerka ho ztratila, byl to jeji spaci miláček a nemůžeme ho sehnat. Ty co byli v posledních akcích Kleenexu jsou bohužel trochu jini, než byli před cca 2 lety.
Děkuji za odpověd. Katka

Ahoj, jeee, to je sranda s prckama. My zas máme hrošíka Pampers, Kuba(2roky) a dostal ho jako mimi a teď ho taky nedá z ruky a jak píšeš, hroch je hnusný ušmudlaný, jednou jsem ho vyprala a Kuba spal s mokrým hrochech, nešlo jinak, taky jsem shánělanového, kdyby náhodou a představ si, on ho nechce, je prostě čistý a krásný, takže jiný, tak spí pořád s tím šmudlou. Tak papa a ať malý roste

In reply to by andy.sv

:-D hm tak asi nějak to probíhá u ségry, já doufám že ho z ruky dá má ho nazvaný jako Štěňátko a chodí s ním i do školky, tůhle ho tam někde vytrousil a tak se musela prohledat celá školka jinak domu nepůjde. Volala jsem to ségře, že jsem ho snad sehnala tak mi řekla ať mu ho vůbec neukazuju a prý bude nastřídačku, ale nevím nevím jestli ho takhle přelstí. :-D

15.03.2010

Ahojky holky, tak už ležím doma v pelíšku a odpočíváme.

Po plodovce

Ahoj holky, volali z genetiky a malá je potvrzená a testy jsou zatím naprosto v pořádku, jupííííííííííííííííííííííííííííí

09.03.2010

Ahojky holky, nové info o nás.

Tak to budu v pondělí držet i palečky na nohou a moje psí slečny tlapičky, ať je to planý poplach :-)

kamarádce, která nebyla na 1. screeningu (kde mimo jiné i přesně určí stáří plodu), taky vyšly při odběrech špatně triple testy. Strašně brečela a hrozně se bála, protože neměla ten 1. screening, který je, jak už tu holky psaly, mnohem jistější. No a šla teda na odběr plodovky a hned druhý den jí volali předbětžný výsledky, že je malej úplně v pořádku. Tvůj doktor i holky tady mají pravdu, určitě ti to dopadne dobře a aspoň budeš mít naprostou jistotu. Držíme moc pěstičky a dej pak vědět, Lenka

a ty jsi byla mezi 11-13tt na NT screningu kde se bere krev a dela se ultrazvuk tam se meri sijove projasneni a nosni kustka a z toho mas spatne vysledky nebo ti delali i kolem 16 tt jen krevni testy tripl ? To prvni je totiz o hodne presnejsi nez ty triply ty vychazi falesne pozitivni proto je ted uz dela malokdo vetsina doktoru posila prave na ten NT screning . Ja treba na triplech nebyla vubec doktor rikal ze to zbytecne stresuje ze ten NT je Daleko presnejsi takze jsem byla tam ve 13tt a pak jdu jeste ve 22tt

In reply to by jirule

jj mezi 11-13tt jsem na tý krvy byla a tam je prý všechno v pořádku, už mi víc holek říkalo že tyhle druhý testy bejvají hodně často falešně pozitivní, tak snad to případně ta plodovka jen a jen potvrdí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky